Funktionsleder til Børn og forældre Øst, Familieretshuset i København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København SV



Funktionsleder til Børn og forældre Øst, Familieretshuset i København

Vil du være med til at skabe de optimale rammer for den fortsatte udvikling af Familieretshuset? Brænder du for at skabe nyt og at skabe resultater, der har stor betydning for familierne? Mestrer du forandringsledelsens discipliner og har du styr på driften? Så skal du med på ledelsesholdet i Familieretshuset.

Tryghed og retning i ændrede familiesituationer

Når forældre skal skilles. Hvis der er uenighed om forældremyndighed, børnenes bopæl, samvær og bidrag. Hvis en dansker skal giftes med en udlænding. Hvis en forælder bliver dement. Kort sagt: Når der sker væsentlige ændringer i familiesituationen, er det ofte Familieretshuset, der vejleder og sagsbehandler.

Der er fuld fart på udviklingen i Familieretshuset. Da en af vores dygtige funktionsledere har fået et andet job, søger vi nu en dygtig funktionsleder. Sammen med de tre andre funktionsledere i Kontoret Børn og Forældre Øst i København skal du være med til fortsat at sikre retning, trivsel og stabil drift. Kontoret holder møder med borgere, arbejder med deres underliggende konflikter og sagsbehandler ansøgninger om forældremyndighed, samvær og bopæl.

Ledere og medarbejdere skal spille hinanden gode

Du bliver personaleleder for 15 - 20 medarbejdere i et allerede etableret team. Du skal styrke ledelsen tæt på medarbejderne, herunder sikre en stabil drift, yde kompetent faglig ledelse og sparring samt have en stor opmærksomhed på medarbejdernes trivsel.

Det team, du bliver ansvarlig for, består primært af jurister, socialrådgivere og psykologer, som behandler sager om forældreansvar i brudte familier. Du skal sikre, at familierne oplever en helhedsorienteret tilgang og en gennemskuelig og forudsigelig proces. Som funktionsleder skal du være med til fortsat at implementere det familieretlige system og den nye organisationsstruktur i hele Familieretshuset. Du forventes at gå foran og gennem tillid, vilje og inddragelse at motivere dine medarbejdere og kolleger og skabe forudsætningerne for ét samlet borgernært familieretligt system.

Din faglighed og din tilgang til mennesker betyder alt

Der er forskellige erfaringer, der kan være relevante i forhold til stillingen som funktionsleder. Det forudsættes dog, at du har ledelseserfaring og en relevant videregående uddannelse, fx samfundsvidenskabelig, psykolog, socialrådgiver eller cand.mag.

Vi er en organisation, hvor den daglige drift er i højsædet med fokus på høj faglig kvalitet. Samtidig er vi i en rivende udvikling, så du skal også kunne se nye muligheder og løsninger samt skabe følgeskab blandt medarbejderne og dine kollegaer.

Der vil blive lagt vægt på, at du:

  • har stærke kompetencer inden for både driftsledelse og udvikling.
  • har en tillidsbaseret og dialogorienteret ledelsesstil
  • har gode samarbejdsevner.
  • motiveres af at skabe resultater sammen med andre og kan glædes over andres succes.
  • hviler i dig selv, har et godt humør og høj integritet

Løn og ansættelsesvilkår

Arbejdsstedet er Familieretshuset i København, og ansættelsesområdet vil være Social- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner.

Ansættelsesstedet er Familieretshuset i København. Der vil i et vist omfang være rejseaktivitet til Familieretshusets øvrige lokationer.

Du vil blive ansat i overensstemmelse med gældende overenskomst.
Stillingen er på fuld tid og til besættelse den 1. oktober 2021 eller snarest derefter.

Er du blevet nysgerrig?

Hvis du har spørgsmål eller ønsker en fortrolig drøftelse af vilkår og muligheder, er du meget velkommen til at kontakte:

Uge 28 – Funktionsleder Helle Brammer, 51634333

Uge 30 – Kontorchef Helle Ankersen, 50777896

Uge 31 – Funktionsleder Julie Kragh, 91334676 eller funktionsleder Eva Dohn, 50777886

Hvis du tænker, det er dig, vi mangler, beder vi dig søge stillingen via Familieretshusets hjemmeside på www.familieretshuset.dk

Ansøgning

Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via linket ’søg stillingen’ senest den 3. august 2021.

Første samtalerunde afvikles i uge 32 2021, og anden samtalerunde afvikles i uge 33 2021. Begge samtaler afvikles i København.

Mellem de to samtalerunder gennemføres testforløb, og der indhentes referencer efter aftale med kandidaterne. Testforløbet foregår digitalt med tilbagemelding via TEAMS.

Forventet tiltrædelse er 1. oktober 2021.

Onboarding

Alle nyansatte ledere og medarbejdere skal deltage i et intensivt og grundigt onboardingforløb. Erfarne kollegaer og fagligt kompetente instruktører og undervisere vil give jer en flyvende start med fokus på både teori og praksis med afsæt i konkret sagsarbejde og opgaveløsning.

Om Familieretshuset

Familieretshuset åbnede 1. april 2019. Familieretshuset hører organisatorisk og budgetmæssigt under Social- og Ældreministeriet. Det er Familieretshusets opgave at behandle sager, som handler om familien i bred forstand. På alle områder handler det om at finde de løsninger, der er bedst for hver enkelt familie. Familieretshuset har afdelinger 10 forskellige steder i Danmark.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København SV
  • Tirsdag den 03. august 2021

Lignende jobs

  • Senior Consultant (Client Director)

    Brænder du for kreative medieløsninger, og har du det med at vende klassiske marketinggreb på hovedet? Så er du måske vores nye Senior Consultant i dentsu X! Job Title:Senior Consultant (Client..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info
  • Chief Consultant Wind Turbine and Electrical – Off...

    <p>Do you want to be at the heart of the green energy transition, enabling offshore wind developments to meet global and national net zero targets? Are you looking to bring your expertise and..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Senior Consultant / Associate Manager driving the ...

    <p>Are you passionate about building a successful career in the field of business consulting and sustainability, and are you motivated to contribute actionable insights to business leaders? I..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Data Solution Consultant

    I Analytics og Data Solutions søger vi en konsulent, som skal hjælpe med at drive vores produkter og services, i relation til audience-, analyse-, system-, digitale- & dataprojekter.Job Title:D..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København SV over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2
7. august 2024 2