Kreativ strateg til Sekretariat for Ledelse og Kommunikation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Banker dit hjerte for design, koncepter, kampagner og strategisk kommunikation, og for at være med til at gøre en forskel i en kompleks verden?
Er du en holdspiller og kan du manøvrere i et foranderligt miljø på et universitet, så er denne stilling måske noget for dig.

Om os
Vi er Sekretariat for Ledelse og Kommunikation, og vi har brug for en kreativ strateg, der vil være med til at løse de mange opgaver og til at højne både afdelingens og CBS’ faglige kompetencer. Som stabsfunktion for CBS’ direktion er det os, der har ansvaret for at understøtte ledelsesteamet i dets daglige arbejde, med alt hvad det indebærer af planlægning, koordinering, rådgivning og kommunikation.

Ledelsesteamet består af rektor, prorektor, universitetsdirektør samt en uddannelses- og en forskningsdekan. Med en ny strategi, 2300 ansatte, 20.000 studerende, næsten 100 uddannelser og et hav af eksterne relationer, er der derfor konstant mange opgaver. Dine opgaver vil variere fra kampagnekoncepter, designopgaver, strategisk kommunikation og til at integrere designtænkning i vores afdeling specifikt, og generelt i organisationen.
Sekretariatet, der består af 25 medarbejdere plus en håndfuld studentermedhjælpere, blev oprettet i efteråret, og stillingen som kreativ strateg er ny. Du vil derfor få rig lejlighed til at præge både stillingens indhold og udvikling.

Om dine opgaver
Du skal indgå som en fast del af sekretariatets kommunikationsspecialister, derudover skal du også forvente at skulle løse opgaver med andre dele af sekretariatet, ligesom du også vil få berøring med universitets andre afdelinger. Som erfaren strategisk kommunikatør og konceptudvikler kommer du til at arbejde tæt med projekter, der er tæt forbundet med strategien. Det er derfor vigtigt, at du evner at forbinde kommunikation og design med strategi, ligesom det er essentielt at du evner selv at eksekvere med udgangspunkt i flere af Adobe’s programmer.

Du kan være med til at udvikle briefen i samspil med et stort antal forskellige interne og eksterne stakeholders. Og du kan tage en opgave fra brief, gennem idéudviklingen, præsentere den og i vidt omfang eksekvere den selv eller være ansvarlig for at eksterne samarbejdspartnere formår at eksekvere på vegne af CBS. Designtænkning har det seneste år fået en større plads i vores processer og i den måde vi idéudvikler på. Det forventes derfor, at du er konversabel indenfor dette felt og at du kan være med til at løfte afdelingens samlede viden og kompetence på området.

Om dig
Vi forestiller os, at du kommer med en bred erhvervserfaring – gerne i en kombination af universitetsverden og den kommercielle sektor og allerhelst med en kreativ profil. Vi drømmer også om, at du kan sætte flueben ved det meste på listen herunder:
  • Du har en solid senior-baggrund som kreativ og kommunikationsstrateg
  • En kreativ uddannelse i bagagen
  • Har arbejdet med kampagner og design, gerne for det offentlige og det private
  • Er en erfaren bruger af Adobe's Creative Cloud
  • Har erfaring med at arbejde på tværs af kanaler
  • Kan facilitere workshops, beslutningsprocesser og holde oplæg
  • Er inspirerende, og bibringer ny viden til afdelingen indenfor dit felt
  • Glædes over det vi skaber sammen, er nysgerrig og videnbegærlig
  • Har stærke analytiske kompetencer, der koblet til rådgiverens ’kølige’ overblik gør dig til en, man gerne vil have med på holdet
  • Har mange år på bagen som garvet og udførende kommunikatør


Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation, med en indplacering og aflønning afhængig af kvalifikationer og erfaring. Der vil ved ansættelsen være mulighed for at forhandle personlige tillæg.

Ansættelsen er 37 timer om ugen.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillings indhold er du velkommen til at kontakte Ina Rosen ([email protected]) eller pr. telefonnummer 41852101.

Samtaler forventes afholdt uge 32.

Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning sammen med eksamenspapirer og CV.

Ansøgningsfrist: 23-07-2021
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Frederiksberg
  • Fredag den 23. juli 2021

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for medlemskommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den student, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København V

    Fri kontakt
    I DI’s europapolitiske afdeling søger vi en ny kollega, der med fast base i Bruxelles skal bidrage til vores arbejde med politiske analyser og kommunikation til vores medlemmer på tværs af dansk erhvervsliv og sektorer. DI’s kontor i Bruxelles er en spydspids for dansk erhvervslivs politiske interessevaretagelse i Bruxelles.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetDette er studiejobbet for dig, som har en journalist gemt i maven og brænder for at opsøge gode historier i en organisation. Med kyndig sparring med virksomhedens Kommunikations- og bær..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
25. juli 2024 2
24. juli 2024 2
23. juli 2024 1
22. juli 2024 1
21. juli 2024 2
20. juli 2024 3
19. juli 2024 2
18. juli 2024 2
17. juli 2024 2
16. juli 2024 2
15. juli 2024 3
14. juli 2024 3
13. juli 2024 3
12. juli 2024 3
11. juli 2024 3
10. juli 2024 4
9. juli 2024 4
8. juli 2024 3
7. juli 2024 4
6. juli 2024 4
5. juli 2024 4
4. juli 2024 4
3. juli 2024 6
2. juli 2024 5
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 4