Socialrådgiver til Familieafdelingen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Samsø

Vi har et vikariat, der bliver til en fast stilling, 37 t. ugentligt og søger en medarbejder til stillingen pr. 1.9.2021.

Om os:
Vi er en Familieafdeling bestående af tre socialrådgivere og en afdelingsleder, der også er socialrådgiver.

Ansvarsopgaver:
Opgaverne for socialrådgiverne er bredt over hele servicelovens bestemmelser på børneområdet, da vi ikke har specialisering i afdelingen. Alle arbejder med forebyggelse, tidlig indsats, børnefaglige undersøgelser, handleplaner, iværksættelse af foranstaltninger, anbringelser, efterværn og handicapsager. Der er et tæt samarbejde mellem medarbejderne i Familieafdelingen og med andre afdelinger i Samsø Kommune om de familier, man har ansvaret for. Selv om vi er en lille kommune har vi alle typer af sager, og borgerne har de samme udfordringer og behov for støtte som andre steder. Vi har de fleste tilbud på Samsø, men køber også leverandører af foranstaltninger udefra, så vi kan løse alle typer opgaver. Socialrådgiverne refererer direkte til lederen af Familieafdelingen, der har det faglige, økonomiske og ledelsesmæssige ansvar for afdelingen.

Vi søger:
En uddannet socialrådgiver med erfaring fra børne- og familieområdet, der kan arbejde selvstændigt og som er i stand til at administrere en arbejdsdag med meget varierende opgaver og til tider også arbejdstid. Som pendler er man afhængig af færgernes sejltider, hvilket kræver at man har blik for at tilrettelægge sin dag mest hensigtsmæssigt, således arbejdsliv og privatliv kan balancere. Stillingen som socialrådgiver i Familieafdelingen fordrer et sikkert og stabilt fagligt niveau da man oftest er alene om opgaven og i samarbejdet med borgeren. Der er tæt faglig støtte fra afdelingsleder, der også yder sparring i forhold til brug af DUBU og ICS.

Det anbefales at tage telefonisk kontakt til afdelingslederen, således du her kan få mere information om stillingen, samt om de forventninger, vi har til eventuelle kandidater.

Det praktiske:

  • Der vil blive indhentet straffe- og børneattest på den, vi ansætter.
  • Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst på området.
  • Du kan få nærmere oplysning om stillingen hos leder af Familieafdelingen, Birthe Møller Johansen på telefon 25208802 frem til og med d. 29. juli.

Samsø er et velfungerende lokalsamfund, hvor livet i de 22 landsbyer leves året rundt – også når turistsæsonen er ovre, og roen sænker sig over øen. Samsø byder bl.a. på fælleskab, et stærkt forenings- og kulturliv, unik naturrigdom - og ikke mindst en spændende, ledig stilling i Familieafdelingen. Hvis du har lyst til at høre mere om at bo og leve på skønne Samsø har du mulighed for at få en snak med vores bosætningskonsulent på 2520 8849 for at høre mere om livet på Samsø og muligheder for bolig. Du kan desuden finde nyttig information på Samsø Kommunes hjemmeside eller på https://tidtilsamsoe.dk/. På www.samsoe.dk/boliger kan du se en oversigt over øens prøveboliger, som stilles til rådighed af privatpersoner på Samsø for en begrænset periode.

Ansøgningsfrist til stillingen er fredag d. 6. august.
Ansættelsessamtaler afholdes i uge 34.

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Samsø Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f76ef52f)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Samsø.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Samsø
  • Fredag den 06. august 2021

Lignende jobs

  • Konsulent i Lystrup

    Konsulent søges til organisation/virksomhed i 8520 Lystrup
    • Konsulent
    • Lystrup
    Få mere info
  • Konsulent i Århus N

    <p>Do you want to push the boundaries of your profession and develop your excellence in an open, collaborative, and empowering culture?</p><p>If this sounds like you and you’re cu..
    • Konsulent
    • Århus N
    Få mere info
  • Konsulent i Åbyhøj

    Da vores gode kollega har valgt at søge nye udfordringer uden for branchen, har brug for dig der både med hoved, hjerte og stemme kan give vores kunder og vikarer den bedste service.Hvem er vi:.
    • Konsulent
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Konsulent i Århus C

    Vil du være en del af en stor, international virksomhed, der hele tiden fokuserer på at blive bedre? Har du succes med egne projekter, og kan du hjælpe os med at lave de rigtige projekter rigtigt? .
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Samsø

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Samsø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Samsø over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1