Studentermedhjælper til Folkekirke & Religionsmøde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Frederiksberg

Er du god til at projektstyre i forbindelse med arrangementer – lige fra at få sendt invitationer afsted til at huske at få pakket roll-up’en? Har du flair for samarbejde – også med mennesker, som ikke ligner dig? Har du styr på at sætte kommaer, og kan du skære et nyhedsbrev til, så andre får lyst til at læse med? Så er det dig vi leder efter hos Folkekirke & Religionsmøde.

En stilling som studentermedhjælper ved Folkekirke & Religionsmøde er ledig pr. 1. september 2021.

Stillingen er på 8 timer om ugen.

Dine primære arbejdsopgaver hos os kommer til at bestå i projektstyring, kommunikation og grafisk arbejde.

Projektstyringen er på spil, når vi hvert år afholder en konference for kristne og muslimske ledere i Danmark (KMS). Her er det dig, der har til opgave at stå for alt det praktiske i forbindelse med konferencen lige fra udsendelse af støtteanmodninger til afvikling af selve konferencen. Alt arbejdet foregår i tæt samarbejde med en facilitator.

Kommunikationsarbejdet består i en bred vifte af arbejdsopgaver men med fokus på korrekturarbejde og tekstarbejde til hjemmeside og nyhedsbrev. Derudover har vi i 2019 lanceret et podcast, hvor du vil være med i alle processer omkring udgivelsen.

Det grafiske arbejde består bl.a. i opsætning af vores rapporter i InDesign og vil fylde en relativt stor del af din arbejdstid.

Vi søger dig, hvis du:

  • har gode kommunikationsevner og er god til korrektur
  • kan lide at veksle imellem sparring og selvstændigt arbejde. Vi er et mindre sekretariat, der tror på, at ting bliver bedre af, at vi arbejder sammen om dem
  • har lyst til at arbejde grafisk
  • kan projektstyring og har praktisk tæft

Vi arbejder i InDesign, Hindenburg, CMS-systemer og Mailchimp. Vi har ikke en forventning om, at du har arbejder i alle programmerne, men at du skal have lyst og mod på at arbejde i dem.

Vi tilbyder:

  • God sparring på dine arbejdsopgaver
  • All round-indføring i grafisk arbejde og podcast, som du vil kunne tage med videre i dit arbejdsliv
  • Kendskab til folkekirken indefra
  • God stemning og forståelse for pressede eksamensperioder

Ansættelsen sker ved Folkekirke & Religionsmøde under Københavns Stift. Folkekirke & Religionsmøde har til huse ved Diakonissestiftelsen, Peter Bangs Vej 5B, 2000 Frederiksberg.

Folkekirke & Religionsmøde er det organ i folkekirken, der arbejder med religionsmøde og -dialog. Vi arbejder med at skabe rammer for ligeværdig dialog og forpligtende sameksistens med mennesker, der har muslimsk og samtidsspirituel trosbagage. Det gør vi gennem konferencer, webinarer og materiale, der på forskellig vis bidrager til religionsmødet.

********

Ansættelsen er omfattet af fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansatte Organisationer (OAO-S) og Organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK). Aftalerne findes på www.folkekirkenspersonale.dk.

Yderligere oplysninger vedrørende stillingen kan fås hos generalsekretær Ane Kirstine Brandt på tlf. 52 50 63 65 eller mail [email protected], hvortil også ansøgning og CV sendes.

Ansøgningsfrist d. 16. august 2021 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i løbet af uge 33 og 34.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kulturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kulturmedarbejder
  • Frederiksberg
  • Mandag den 16. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kulturmedarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kulturmedarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kulturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kulturmedarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som kulturmedarbejdere
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1