Key Account Manager (Partnerchef) til Vækstcenter Sundhed, Tryg Forsikring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Hos Vækstcenter Sundhed søger vi en dygtig Key Account Manager, der ikke kun har en passion for at opbygge og vedligeholde stærke partnerskaber, men også besidder stærke evner inden for økonomisk og analytisk forståelse. Trives du i krydsfeltet mellem kommerciel indsigt, innovativ tænkning og præcision i detaljerne? Så er det måske dig vi leder efter!

Om os | Vækstcenter Sundhed
Vækstcenter Sundhed forener forretningsudvikling og Key Account Management inden for sundhedsforsikringer. Vi balancerer mellem at skabe nye forretningsmuligheder, og tilbyde værdiskabende partnerskaber til vores nøglekunder.

Vores team, består af både forretningsudviklere og Key Account Managers, og vi arbejder tæt sammen for at fremme både produktinnovation og kundeengagement. I Vækstcenter Sundhed værner vi om en uformel atmosfære, og har høje ambitioner for både vores produkter og kunderelationer.

Om rollen | Udvikling af eksisterende partnerskaber
Som Key Account Manager indtager du en afgørende rolle i udviklingen og vedligeholdelsen af kundeforhold, der bidrager til lønsom vækst. Vi søger dig, der er interesseret i at få et dybdegående produktkendskab, og besidder en naturlig nysgerrighed over for organisationens dynamikker. Din primære opgave bliver at udvikle kundeforhold, hvor du anvender din viden til effektivt at formidle vores tilbud og fremme vækst.

I denne nøglerolle vil du samarbejde nært med et højt placeret og erfarent ledelseslag. Det er afgørende, at du har den faglige styrke og ekspertise til at stå fast og kommunikere på lige fod med dine interessenter, når det er nødvendigt. En del af din rolle vil også være at have viden om konkurrerende løsninger på markedet, for at kunne servicere og motivere vores nøglekunderne.

Om dig | Relationsskaber og analytisk

Jobbet som Key Account Manager er meget alsidig. For at få succes i rollen, er du god til at analysere og implementere forsikringsteknisk data i strategier og handlinger. Du ønsker at opbygge stærke og tillidsfulde relationer med nøglekunder og interne interessenter, og du kan formidle komplekse idéer på en letforståelig måde for forskellige modtagergrupper. Derudover kan du genkende dig i flere af punkterne:

  • Du kan identificere, analysere og effektivt håndtere udfordringer

  • Du har kompetencer til at navigere og samarbejde effektivt inden for en kompleks salgsorganisation og hurtigt tilpasse sig ændrede forretningsbehov.

  • Du kan dentificere og udvikle nye forretningsmuligheder samt evnen til at innovere inden for sundhedsforsikringsprodukter og -services.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Line Dalsfort, på [email protected] eller 29346890. Vi indkalder løbende til samtaler, så send os din ansøgning og CV snarest muligt og senest den 14. januar 2024.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder (studiejob) i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Ballerup

    Fri kontakt
    Vil du gerne yde rigtig god kundeservice? Er du først tilfreds, når du har fundet svar på hver enkelt kundes spørgsmål? Har du lyst til at joine en gruppe unge, ambitiøse kundekonsulenter i en anerkendt IT-virksomhed?
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Ballerup

    Rummer du et salgstalent i verdensklasse? Og vil du udvikle dig i et støttende miljø, med stor mulighed for sparring? Så er du måske vores nye Kunderådgiver i Tryg Privat! Om os | Talent for s..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Kastrup

    Trives du i en udadvendt og koordinerende rolle, hvor du fungerer som et bindeled mellem kunden og vores værksted samt salgsafdeling? Så er du måske vores nye kundemodtager, der er klar til at leve..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
3. juli 2024 8
2. juli 2024 7
1. juli 2024 8
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6
26. juni 2024 6
25. juni 2024 6
24. juni 2024 7
23. juni 2024 7
22. juni 2024 8
21. juni 2024 8
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 5
16. juni 2024 6
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 5
9. juni 2024 6
8. juni 2024 6
7. juni 2024 6
6. juni 2024 6
5. juni 2024 6
4. juni 2024 6
3. juni 2024 7