Laborant til procesoptimeringer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

  • Manufacturing
  • Bagsværd

Drømmer du om at anvende din indgående erfaring om proteinoprensning og dermed bidrage til support og optimering af vores produktionsprocesser? Så er du måske vores nye laborant i Diabetes Active Pharmaceutical Ingredient (DAPI) Process Support. Vi søger en ny kollega til GLP-1 purification support teamet.

Om afdelingen
DAPI Process Support er et dynamisk og velfungerende team med mange kontaktflader rundt i organisationen. Vi elsker faglige udfordringer og arbejder meget selvstændigt med stort individuelt ansvar samtidig med, at et højt engagement og godt socialt samvær er i fokus – vi mener, at det skal være sjovt og udfordrende at gå på arbejde. Afdelingen hører til under DAPI Manufacturing Development og består af ca. 70 medarbejdere fordelt på 5 teams. Afdelingen er placeret i Bagsværd, men har også kontorpladser i Kalundborg.

Om jobbet
Vores team yder support til DAPIs produktionsafdelinger indenfor områderne procesoptimering, troubleshooting og overførsel af nye processer fra udvikling til produktion. Vi er ansvarlige for gennemførslen af parameterundersøgelserne i forbindelse med udviklingsprojekterne. Idet vi supporterer API produktionen (finrensningsprocesserne) bliver din opgave at bidrage til kontinuerlig stabil drift og kvalitet i de kørende produktioner. En stor del af arbejdet foregår i laboratorieskala ved at gennemføre produktionsprocesserne med forskellige procesparametre. Hertil anvender vi ÄKTA pure oprensningsstationer og Unicorn styresystemer. Du kommer til at arbejde med proteiner, dvs. præparativ HPLC og ionbytning, modifikationer af proteinerne, hydrolyser, isofældninger, krystallisationer, filtreringer, spraytørring og frysetørring.
Arbejdet omfatter planlægning, udførelse, evaluering og rapportering af forsøgsarbejde samt programmering og betjening af ÄKTA systemer. Herudover vil du deltage i øvrige laboratorieopgaver som f.eks. vedligeholdelse af udstyr samt udarbejdelse af instruktioner.

Dette er en 2-årig midlertidig stilling.

Kvalifikationer
Du er uddannet laborant og har erfaring inden for proteinoprensning. Vi forestiller os endvidere, at du har erfaring med ÄKTA udstyr og Unicorn styresystemer ligesom du har en god forståelse for, hvordan processer til oprensning af proteiner er bygget op og betydningen af procesparametre.

Du er god til at kommunikere og formulere dig skriftligt og er i stand til at afrapportere dine forsøgsresultater selvstændigt. Du er vant til et tæt samarbejde på tværs af faggrupper, og du trives med sparring og med at bidrage til at definere opsætning af forsøg. Du trives i en omskiftelig og travl hverdag og kan prioritere i dine arbejdsopgaver. Du tager ansvar for dine opgaver og følger dem helt til dørs til aftalt tid. Du er udadvendt, har et godt humør og fungerer godt selvstændigt såvel som i en gruppe.

Om Novo Nordisk
I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at arbejde sammen med usædvanligt talentfulde kolleger, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling.

Kontakt
Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Mads Overgaard på telefon +45 3075 9180.

Ansøgningsfrist
31. Marts 2020

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Laborant", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Laborant
  • Bagsværd

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som laboranter i Bagsværd

Herunder ser du udviklingen i udbudte laborant i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal laboranter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte laboranter i Bagsværd over tid

Dato Alle jobs som laboranter
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 2