Rekrutteringsfirma

Marketingansvarlig/CMO

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

- Senior profil med stærke online marketingkompetencer



Dette er udfordringen for dig, der allerhelst har erfaring med SaaS...

Nøgleposition i startup virksomhed etableret af Toke Kruse
Du får til opgave at opbygge en marketingfunktion fra bunden i en organisation, hvor det går stærkt. Med reference til CEO styrer og optimerer du marketingprocesserne i Salary, så forretningens vækst understøttes bedst muligt.

Vi benytter os allerede af et professionelt SEO-bureau og vores AdWordsaccount er kørt professionelt. Vi har dog heller ikke sat ind for at vækste på kundesiden, men derimod bygget Danmarks bedste lønprogram.

Dine opgaver spænder vidt, men hovedvægten ligger inden for online marketingspektret. Du driver trafik til Salary.dk, skriver nyhedsbreve, trigger-mails med videre. Derudover samarbejder du tæt med eksterne bureauer i forhold til de klassiske marketingopgaver som AdWords, SEO og PR. Du har adgang til en designer, som arbejder internt i virksomheden til udarbejdelse af grafisk materiale.

Som marketingansvarlig/CMO får du bl.a. ansvar for:

  • Mapping af funnel
  • Vedligeholdelse af hjemmeside - opdatere tekster, billeder etc.
  • Visuel identitet, herunder brand og koncept (i samarbejde med Toke Kruse)
  • Udarbejdelse af cases, nyhedsbreve, trigger-mails mv.
  • Skabe content på diverse sociale medier og skabe flere følgere
  • Tracking af og statistik på indsatser
  • SEO, AdWords og sociale medier


Du er kommerciel og idérig
Det er dig, der lægger linjerne og skaber en effektiv og proaktiv markedsføring ud over det gængse. Du har et strategisk mindset og ser muligheder - samtidig med at du sikrer, at opgaverne bliver løst i et miljø, hvor mål og prioriteter hurtigt kan skifte.

Gennem din karriere har du opnået solide kompetencer inden for digital kommunikation og markedsføring og har uddannelsesmæssigt et fundament, der understøtter din erfaring. Du er vedholdende og går målrettet efter de stærkeste løsninger - både egne og i samarbejde med eksterne partnere.

Du motiveres i en kultur, hvor alle tager ansvar og trigges af resultater - både på produktsiden og bundlinjen.

Ansøgning
Søg stillingen Marketingansvarlig/CMO via linket i annoncen. Rekrutteringen sker i samarbejde med Humain. Har du behov for yderligere information kan du kontakte Morten Blirup på 40258221 eller sende en mail på [email protected]. Alle henvendelser behandles med fortrolighed.

Salary har udviklet et lønsystem, der minimerer den tid, virksomheder bruger på håndtering af løn. I Salary har vi stor fokus på intuitiv brugervenlighed, relevans og enkelthed. Virksomheden har været i gang siden 2016 og gik på markedet sidst i 2017. Siden da har Salary vækstet måned efter måned med flere tusinde lønsedler. I forbindelse med den nyeste kapitalindsprøjtning udvider vi teamet kraftigt. Hertil har vi brug for at etablere et team, som rækker udover de seks ejere, der alle deltager aktivt i driften.Stillingen har base på Dampfærgevej 8 i København. Her kan du læse mere om Salary


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • København Ø

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Marketingkoordinator til barselsvik...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde hos Nordens førende hotelkæde og er du klar til at varetage og selvstændigt drive support til vores 27 hoteller – bl.a. via vores forskellige IT-platforme? Er du vant til at arbejde med forskelligartede opgaver og elsker du struktur og service?
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Digital Marketing Manager - Global site

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobSaxo operates an international website - home.saxo - supporting visitors from many countries around the world. In this role you will take responsibility for th..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketing Strategist

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobAre you a dynamic and experienced Marketing Strategist looking to make a significant impact? Join our Marketing Strategy team at [xxxxx], where you will .
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingpraktikant

    Marketingpraktikant Er du vores nye marketingpraktikant? Vi søger en praktikant, som brænder for at afprøve forskellige marketingdiscipliner. Du vil i din praktikperiode blive tilknyttet mark..
    • Marketingmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 5
7. september 2024 6
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4