Controller til Banedanmark, Driftsøkonomi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du bidrage til en effektiv, proaktiv styring af et driftsbudget på 1,2 mia. kr., udarbejde analyser samt videreudvikle vores ledelsesinformation? - Så er det dig, vi søger til vores Driftsøkonomi sektion

Vi søger en motiveret, ambitiøs, samarbejdsorienteret og fagligt stærk kollega til at arbejde med Banedanmarks driftsbudget.

Du kommer til at arbejde med løn- og driftscontrolling og derudover varierende, interessante og komplekse økonomiske problemstillinger i en organisation med mange aktiviteter og store projekter de kommende år. Banedanmark er en organisation med ca. 2.500 kolleger, hvor der for den rette kandidat vil være gode muligheder for at gøre karriere.

Du bliver en del af sektionen Driftsøkonomi, hvor vi er 7 medarbejdere og en studentermedhjælper med forskellig økonomisk faglig baggrund og alder. Du vil referere til sektionschefen.

Driftsøkonomi er en af seks sektioner i Banedanmarks samlede økonomifunktion på ca. 90 medarbejdere, hvor du har mulighed for at udvikle dine kompetencer bredt indenfor de økonomiske discipliner. Vi har ansvaret for løn- og driftsøkonomien for hele Banedanmark herunder budgettering, forecast og ledelsesinformation.

Få ansvar for økonomistyring og rådgivning

Som controller har du rollen som rådgiver og sparringspartner omkring økonomistyring, hvilket giver dig en stor kontaktflade og et tæt samarbejde med de budget- og resultatansvarlige i forretningen. Du får selvstændigt ansvar for dine egne forretningsområder, hvor du foretager budgetopfølgning på både løn og øvrig drift. Du holder månedlige økonomiopfølgningsmøder med områderne, som du ligeledes leverer ad hoc analyser, ledelsesinformation og rapportering til.

Du bidrager derudover til udarbejdelse af analyser til ledelsen i økonomi og Banedanmarks direktion. Du får et tværgående overblik over de enkelte fagområder indenfor Banedanmarks divisioner.

Dygtig akademiker med modtagerorienteret fokus

Du er måske cand.polit., cand.merc., cand.oecon. eller anden lang videregående uddannelse med fokus på økonomi. Ideelt har du et par års erfaring som controller fra en lignende stilling, men også nyuddannede vil komme i betragtning. Vores økonomisystem er SAP og kendskab hertil er en fordel men ikke et krav. Erfaring med Microsoft Office pakken er nødvendig og stærke Excel kompetencer er et krav.

Som person tilegner du dig hurtigt ny viden og har en god forståelse for økonomiske problemstillinger. Du tager selvstændigt initiativ og beslutninger og kan styre dine opgaver i mål. Af natur er du opsøgende over for kolleger og chefer rundt i forretningen. Da jobbet inkluderer stor kontakt på alle niveauer i organisationen, er det nødvendigt at din kommunikation både skriftligt og mundtligt er klar og imødekommende.

Løn

Du ansættes i forhold til AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning

Vi gennemgår ansøgninger efter ansøgningsfristens udløb, men send gerne din motiverede ansøgning og CV så hurtigt som muligt.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stilling” og følger instruktionerne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København V
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i København V over tid

Dato Alle jobs som økonomer
7. oktober 2024 1
6. oktober 2024 1
5. oktober 2024 1
4. oktober 2024 1