Forretningsorienteret Business Controller til styring af Banedanmarks infrastrukturprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Trives du med at arbejde med økonomistyring af store anlægsprojekter?

Som Business Controller i Projektøkonomi får du en varieret arbejdsdag med et stort ansvar og en bred samarbejdsflade. Projektøkonomi har i samarbejde med vores Anlægsdivision ansvaret for økonomistyringen af Banedanmarks store anlægsprojekter, f.eks. elektrificeringen af den danske jernbane og Ringsted-Femern Banen samt andre større nyanlægsprojekter. Hertil kommer en lang række større og mindre fornyelsesprojekter, som er sat i verden for at forbedre jernbanen inden for bl.a. IT, transmission og miljø, der alle skal bringe banen frem til fremtidens grønne jernbane - til gavn for passagererne og samfundets grønne omstilling. Samlet set administrerer vi en økonomiportefølje på mellem 4 og 5 mia. kr. årligt fordelt på ca. 350 projekter.

Vi søger en Business Controller, der kommer til at arbejde med en portefølje af infrastruktur projekter. Du vil indgå i et team med andre controllere og økonomipartnere dedikeret til den samme overordnede portefølje af 350+ projekter, som I fordeler mellem Jer og sammen deler ansvaret for.

Stillingen er den del af et samlet team Controlling på ti personer i alt med en fælles teamleder. Du vil sammen med dine øvrige kolleger i Controlling arbejde målrettet mod at skabe en solid og værdiskabende økonomistyring i vores projekter.

Lyst til at hjælpe og mod til at udfordre

Du vil, i samarbejde med dit team, være ansvarlig for controlling- og økonomistyringsopgaver ifm. en projektportefølje på tværs af en stor organisation. Arbejdet indbefatter, at du løbende og proaktivt reviderer, kvalitetssikrer og analyserer projektbudgetter og prognoser i tæt samarbejde med projektledere og projektchefer, som du med din økonomifaglighed bliver en vigtig sparringspartner for.

Derudover vil du være ansvarlig for at bidrage til månedlig rapportering af budgetter, forbrug, prognoser, afvigelsesforklaringer samt risici til Banedanmarks direktion og anlægsledelse, så de er informeret om den økonomiske fremdrift i projekterne.

Endeligt vil du have en aktiv rolle i den løbende optimering af Banedanmarks økonomistyring gennem deltagelse i udviklingsprojekter.

Vi forventer, at du er en teamplayer og trives med en blanding af selvstændige og fælles opgaver og finder stor motivation i at bidrage aktivt til, at Banedanmarks infrastrukturprojekter færdiggøres til tiden og indenfor budget.

Vi har et uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor du vil få mulighed for at have stor indflydelse på din egen hverdag, og på hvordan dine arbejdsopgaver løses.

Dit arbejdssted vil være Carsten Niebuhrs Gade 43 i København V.

Viljen til at omdanne udfordringer til succeser

Du kan være uddannet cand.merc., cand.oecon., HD eller lignende med en økonomisk baggrund, evt. nyuddannet. Du har gerne erfaring med økonomistyring og -opfølgning og de dertilhørende værktøjer, herunder Excel, SAP BO/BI eller lignende. Du er talstærk og har lyst til at håndtere, analysere og præsentere store mængder data, så det giver værdi for interessenterne.

For at kunne lykkes i rollen som business controller skal du have gode samarbejdsevner samt kunne forstå og formidle komplekse problemstillinger enkelt og effektivt - både skriftligt og mundtligt. Det er ligeledes vigtigt, at du kan bevare overblikket i en travl hverdag, hvorfor du besidder en stor portion struktur og formår at holde fokus på de centrale målsætninger.

Løn

Du ansættes i forhold til AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine
erfaringer og kvalifikationer.

Ellers er ansættelsen omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem
Finansministeriet og HK/STAT, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Som udgangspunkt er stillingen placeret i løngruppe 4. Den endelige
lønindplacering beror på en vurdering af de individuelle kompetencer og kvalifikationer. Udover basislønnen kommer pension og eventuelle lokale tillæg.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt teamleder Jakob Kamp efter 1. august.

Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt. For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • København V
  • Tirsdag den 10. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
7. oktober 2024 0
6. oktober 2024 0
5. oktober 2024 0
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0