Rekrutteringsfirma

Chief Financial Officer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordjylland

Coolshop.com er Skandinaviens største webshop med mere end to millioner kunder i Norden. Coolshop har en ambition om at vækste 20-25% hvert år, men i 2020 er virksomheden vækstet hele 70%. Coolshops værdigrundlag er baseret på, at enkelthed, ærlighed og at gå den extra mile er cool. Kulturen er kendetegnet af frihed under ansvar, samarbejde og godt kollegaskab, og den bærer desuden præg af en virksomhed i konstant vækst.

Coolshop har hovedkontor i Nørresundby samt lokale kontorer i Sverige, Island og England og beskæftiger +600 medarbejdere.

Til at bidrage til den fremadrettede udvikling af Coolshop, søges nu en Forretningsorienteret CFO.

Vækstvirksomhed – Ledelse – Stor indflydelse

Vil du bidrage til udviklingen i Skandinaviens største webshop, som er i rivende udvikling? Som CFO hos Coolshop bliver du en del af en ambitiøs og vækstorienteret virksomhed samt en kompetent direktion, hvor du får stor indflydelse på og ansvar for den fremadrettede udvikling. Du får en alsidig og udfordrende stilling i en dynamisk virksomhed med mulighed for at påvirke og udvikle en af Danmarks største internetbutikker.

Du får en nøglerolle, hvor du med reference til virksomhedens CEO bliver ansvarlig for at optimere og effektivisere processer, strukturer og arbejdsgange. Du kommer til at støtte forretningen og bidrage til udviklingen med afsæt i tal og data, og du gennemfører således analyser af problemstillinger og tendenser med henblik på at finde årsagssammenhænge. Du får ansvaret for koncernens økonomifunktion og regnskab samt for at foretage økonomiske analyser, udarbejde budgetter og håndtere kontrakter, juriske dokumenter og eksterne relationer. Desuden kommer du til at arbejde med BI, ligesom du bliver ansvarlig for at definere og optimere KPI’er og målsætninger, som du implementerer og kommunikerer til organisationen. Du vil beskæftige dig med udvikling af virksomhedens strategi, og du bliver ansvarlig for at facilitere fremadrettede strategiprocesser.

For at få succes i rollen kræver det, at du har erfaring med tilsvarende opgaver – gerne fra en online- eller handelsvirksomhed. Du har erfaring fra internationale virksomheder og har arbejdet med datterselskaber. Du har en stærk IT-forståelse og arbejder fortroligt med BI og gerne TARGIT. Det forventes desuden, at du behersker dansk og engelsk på højt niveau i skrift og tale.

Som person har du stærke kompetencer indenfor tal og data, som du evner at omsætte til handlinger, og du bidrager til den videre udvikling af virksomheden ved at være innovativ, analytisk og strategisk tænkende med en solid forretningsforståelse. Du er proaktiv, handlekraftig og løsningsorienteret, og du arbejder struktureret og systematisk, men er samtidig forandringsparat. Du er ambitiøs, eksekverende og arbejdsom, og du trives i et dynamisk miljø med en direkte kommunikation. Din troværdighed og imødekommenhed gør, at du etablerer gode samarbejdsrelationer med kollegaer, direktionen og eksterne samarbejdspartnere.

Er du den nye CFO til Coolshop, som kan bidrage til den fremadrettede vækst? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Christina Højsholt-Nielsen på + 45 61 80 90 91.

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 13.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Nordjylland

Lignende jobs

  • Økonomichef

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Forretningsorienteret CFO

    Brænder du for, gennem økonomiske og analytiske indsigter, at understøtte væsentlige strategiske beslutninger i tæt samspil med virksomhedens CEO, bestyrelse og professionelle kapitalfondsejer? Har..
    • Økonomichef
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Regnskabschef

    En nøglefunktion med stor mulighed for personlig og faglig udvikling I stillingen som regnskabschef hos [xxxxx] refererer du direkte til virksomhedens direktør, og du får an..
    • Økonomichef
    • Sindal
    Få mere info
  • Scandinavian Medical Solutions søger en udviklings...

    Har du lyst til at stå i spidsen for en korrekt og professionel regnskabshåndtering og rapportering i økonomiafdelingen hos en spirende handelsvirksomhed i Aalborg? Hos Scandinavian Medical Solutio..
    • Økonomichef
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Nordjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Nordjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef i Nordjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Nordjylland over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5