Automation Support Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

Har du erfaring og/eller stor interesse for at arbejde med Automation i medicinalindustrien? Kunne du tænke dig at være en del af et stimulerende arbejdsmiljø, hvor du arbejder med ambitiøse og komplekse løsninger? Denne stilling er en god mulighed, hvis du er interesseret i at udvikle dine tekniske færdigheder og viden. Vi har lige nu en ledig stilling som Automation Support Specialist. Send os din ansøgning nu og vær med!

Om stillingen
Du kan se frem til at blive en del af en spændende arbejdsplads med udfordrende arbejdsopgaver, engagerede kollegaer og høje standarder. Med et stærkt fokus på systempålidelighed og compliance vil dine opgaver blandt andet omfatte følgende:
• Arbejde med en kompleks blanding af SCADA, PLC og automationsløsninger.
• Sikring af overholdelse af NN, lov- og myndighedskrav
• Livscyklusstyring af IT/OT-systemer og udstyr.
• Støtte og udvikle initiativer, der introducerer og modner Industri 4.0 og videre i IFP Bagsværd

Kvalifikationer
Vi søger dig, der har:
• En uddannelse som maskinmester, skibsingeniør eller elektroingeniør.
• Flair og interesse for automatisering, samt en vilje til at udvikle et dybtgående kendskab til vores forskellige systemer.
• Erfaring fra lignende stilling inden for farma/biotek er en fordel, men ikke et krav. Nyuddannet med flair og interesse er også en mulighed.
• Stærke skriftlige og mundtlige kommunikationsevner på både dansk og engelsk.

Som professionel er du stærkt motiveret til at opnå resultater gennem enkelhed, innovation, handlingsorienteret adfærd og evnen til at engagere dine interessenter. Derudover er du i stand til at fastholde momentum og føre dine projekter/opgaver sikkert over målstregen. Desuden sætter du pris på at arbejde sammen med kollegaer i en dynamisk og uformel atmosfære.

Om afdelingen
Injectable Finished Products (IFP) repræsenterer en global del af Novo Nordisks organisation og beskæftiger cirka 6.200 medarbejdere i Danmark, Kina, Brasilien, Frankrig og USA. Linjefyldningsafdelingen i Bagsværd beskæftiger ca. 200 fordelt på 2 supportteams og en underafdeling med 5 operationelle teams. Afdelingens primære formål er at levere insulinfyldningen af vores penfills i et aseptisk miljø. I Bagsværd fremstiller vi alle Novo Nordisks markedsførte diabeteslægemidler og har produktion til udviklingsstudier. Vores fabrik er godkendt til at levere til alle markeder, og vores strategiske rolle er derfor at være fleksibel og tilpasningsdygtig for at understøtte Novo Nordisks forsyningskæde. LEAN-styring er afgørende i vores produktion for at sikre optimal udnyttelse af vores produktionskapacitet. Du bliver en del af Line Filling Technical Support teamet i IFP Bagsværd som varetager de forskellige tekniske ekspertiseområder, der er nødvendige for at sikre en effektiv og sikker aseptisk produktion af lægemidler f.eks. IT/Automation, mekanik/elektroteknik, Projektledelse, drift & vedligeholdelse mm. Som team har vi en høj faglighed, åben kommunikation og en god atmosfære.

Arbejdet hos Novo Nordisk
Novo Nordisk er dets folk. Vi ved, at livet er alt andet end lineært, og at balancere det, der er vigtigt på forskellige stadier af vores karriere, er aldrig let. Derfor giver vi plads til forskellige livssituationer og sætter altid mennesker først. Vi værdsætter vores medarbejdere for de unikke kompetencer, de tilfører bordet, og vi arbejder kontinuerligt på at få det bedste frem i dem. At arbejde for Novo Nordisk er at arbejde hen imod noget, der er større end os selv, og det er en kollektiv indsats. Novo Nordisk er afhængig af det fælles potentiale og samarbejdet mellem sine mere end 40.000 medarbejdere. Sammen kommer vi videre. Sammen ændrer vi livet.

Kontakt
For spørgsmåkl vedrørende stillingen, bedes du kontake Peter Martin Andersen på telefon +45 3079 6264.

Deadline
8 december 2022. Vi gennemgår ansøgninger og afholder samtaler løbende.

Du behøver ikke at uploade en ansøgning, når du søger. I stedet vil vi bede dig om at inkludere et par linjer om din motivation i dit CV. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hælper os til en bedre og mere fair proces.

Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere.
Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi skal stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden, og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi er derfor forpligtet til at skabe en inkluderende kultur, der hylder mangfoldigheden af vores medarbejdere, de patienter, vi betjener, og lokalsamfund, vi opererer i. Sammen ændrer vi livet.

Print job Send to e-mail


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Bagsværd

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris...

    Fri kontakt
    Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris' ”Heat & Brew”, København. Philip Morris, er i gang med en historisk omstilling af virksomheden, til i fremtiden at fokusere på røgfrie alternativer. Vi søger nu en deltidsmedarbejder til deres konceptbutik ”Heat & Brew” i Kronprinsensgade i København K.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Bagsværd

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Bagsværd over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 61
3. oktober 2024 62
2. oktober 2024 55
1. oktober 2024 55
30. september 2024 60
29. september 2024 67
28. september 2024 67
27. september 2024 62
26. september 2024 62
25. september 2024 59
24. september 2024 57
23. september 2024 55
22. september 2024 57
21. september 2024 56
20. september 2024 57
19. september 2024 58
18. september 2024 54
17. september 2024 53
16. september 2024 51
15. september 2024 56
14. september 2024 56
13. september 2024 50
12. september 2024 48
11. september 2024 48
10. september 2024 48
9. september 2024 48
8. september 2024 49
7. september 2024 49
6. september 2024 49
5. september 2024 49
4. september 2024 46