IT-compliancekonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Brænder du for at være med til at sikre IT compliance inden for den finansielle sektor? Har du lyst til at bistå ledelsen i SDC med at sikre, at vi overholder lovgivning og interne krav.

Trives du med at tilegne dig ny viden og omsætte det til værdi for kollegaer? Så er denne rolle helt sikkert noget for dig.

Lidt om os og SDC

Overholdelse af regler er centralt for SDC. Compliancefunktionen er tværgående hvis primære opgaver er at overvåge, at SDC lever op til lovkrav, interne politikker, procedurer og standarder, samt at bidrage til at skabe compliance dokumentation i god kvalitet.

Du vil indgå i et team af specialister inden for IT- jura, risk og compliance. Vi ser compliance som værdiskabende for forretningen og det budskab tager vi tager med os hver dag.

Dine væsentligste arbejdsopgaver

Stillingens hovedfokus er IT-compliance, herunder at medvirke til udvikling og gennemførelse af passende kontroller samt bistå med at skabe dokumentation for compliance.

Du vil få ansvar for at gennemgå processer og kontroller på tværs af SDC og vurdere om de fungerer effektivt, og om regler og lovkrav bliver overholdt.

Du vil bidrage til at rapportere resultaterne, af dine gennemgange, til ledelsen i forhold til de vedtagne regler og politikker (fx overholdelse af it-sikkerhedspolitikken)

Du vil løbende skulle rådgive om compliancerelaterede spørgsmål, samt medvirke til at udarbejde processer og politikker.

Din hverdag vil være præget af tæt dialog med ledelse og medarbejdere i hele organisationen, og du får et godt indblik i SDC’s mange forretningsområder. Du vil indgå i en meget flad organisatorisk struktur og med en uformel tone, og du vil have mulighed for at arbejde med en stor grad af frihed og selvstændighed.

Succeskriterier

For at blive en succes i rollen er det vigtig at du tager ansvar og får opgaverne i mål til tiden. Det fordrer at du evner at sætte dig ind i forretningens behov, samt at du kan formidle krav på en klar og forståelig måde. Det betyder også at du skal holde af opgaver som er præget af høj grad af dokumentation og hele herligheden går op i en højere enhed med dit positive sind og fine samarbejdsevner.

Dine vigtigste kvalifikationer

Du har en relevant uddannelse. Vi forestiller det kan være en økonomisk, revisionsmæssig, finansiel eller juridisk uddannelse. Har du et par års erfaring med finansiel lovgivning er det en fordel, men er du nyuddannet for nyligt og har snust lidt til faget og har du lysten og viljen til at lære, lover vi at hjælpe og støtte dig i teamet.

Du er analytisk, struktureret og kan lide at arbejde proaktivt og med selvstændige opgaver. Samtidigt er det naturligt for dig at samarbejde med forretningen samt opbygge og vedligeholde relationer. Endelig fremstår du med personlig gennemslagskraft, uden at være en bulldozer og er god til at formidle dine budskaber på en enkel og forståelig måde – både skriftligt og mundtligt.

Du bliver en del af vores Legal team

Du kommer til at arbejde på vores kontor i Ballerup, hvor vi i Legal and Compliance er 8 kollegaer, som alle er eksperter inden for hvert vores område. Det betyder, at du får nogle erfarne kollegaer, som alle står klar til at dele deres viden og sparre med dig.

Vi sætter en ære i at være professionelle og servicemindede, samtidig med, at vi holder en uformel omgangstone og har det sjovt i hverdagen.

Karrieremuligheder med attraktive ansættelsesvilkår

Som medarbejder hos os, får du rigtig fine og fleksible arbejdsvilkår, pensionsordning og sundheds- og tandlægeforsikring, og det stopper ikke her, ud over den lovbetingede ferie får du en 6 ferieuge, 5 ekstra fridage, forhøjet feriegodtgørelse m.v. Udviklingsmuligheder? Ja, da, altid for den der vil.

Alt det praktiske

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om jobbet og SDC, er du velkommen til at kontakte DPO & IT Compliance Officer Rasmus Broeng Jørgensen på 51 18 57 80.

Vi indkalder løbende til samtale, så tøv ikke med at søge.

Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at ansøge, da vi finder mangfoldigheden som værende en styrke som bidrager til vores fælles succes.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup
  • Søndag den 22. november 2020

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 61
18. september 2024 60
17. september 2024 61
16. september 2024 63
15. september 2024 65
14. september 2024 66
13. september 2024 67
12. september 2024 66
11. september 2024 66
10. september 2024 68
9. september 2024 66
8. september 2024 64
7. september 2024 67
6. september 2024 68
5. september 2024 67
4. september 2024 60
3. september 2024 67
2. september 2024 66
1. september 2024 67
31. august 2024 73
30. august 2024 77
29. august 2024 77
28. august 2024 75
27. august 2024 79
26. august 2024 79
25. august 2024 81
24. august 2024 82
23. august 2024 82
22. august 2024 83
21. august 2024 79
20. august 2024 78