Markedschef til Partnersalg med landbrugsbaggrund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Markedschef til Partnersalg med landbrugsbaggrund

Vil du arbejde med partnerskaber indenfor skadesforsikring, og har du erfaring fra arbejde i eller med landbruget? Hvis ja, skal du læse videre her.

Vi leder efter en ny kollega, der kan hjælpe os med at sætte ekstra fokus på partnerskaber indenfor landbruget – lige fra identificering af nye potentielle partnere, til fastholdelse og udvikling af eksisterende.

Vi tilbyder


Som markedschef i Topdanmark Erhverv og Landbrug, bliver du en del af et dedikeret og erfarent team, som brænder for det, de laver. Vi er en blandet gruppe, der arbejder med partnerskaber på tværs af mange brancher – alle med fokus på at skabe ekstra værdi for vores kunder, partnere og aktionærer.

Du kommer til at fokusere på vores landbrugssegment, hvor Topdanmark allerede har en stærk markedsposition og stolt historik. I tæt samarbejde med dine kolleger i partnersalget og vores landbrugsorganisation, skal du have fokus på udviklingen af vores landbrugspartnere og selvstændigt drive og opdyrke nye mulige partnere, som understøtter Topdanmarks ønske om at vækste på tværs af forretningsområder og kundegrupper.

Markedschefen er ansvarlig for alt omkring partnerskabet – både ud mod partneren og ind mod huset, hvor mange interessenter skal inddrages for at sikre langvarige og gode løsninger. Det kræver, at du er kommercielt orienteret, har dyb erfaring med at drive komplicerede kunderelationer med mange interessenter og kontaktpunkter, samt at du selvstændigt kan drive og implementere projekter, både internt og hos vores partnere.

Vi garanterer en spændende og travl hverdag med mange forskellige typer af opgaver og stor grad af frihed. Du planlægger selv og arbejder både hjemme og på kontoret, som det passer med dine opgaver. Topdanmark har kontorer flere steder i landet og arbejder i øvrigt digitalt. Du kommer til at have fast base på det kontor der ligger tættest på din bopæl. Jobbet kræver kørsel til partnere rundt om i Danmark, ligesom du med jævne mellemrum skal en tur til vores hovedkontor i Ballerup.

Vores forventninger til dig


Du har forsikringsbaggrund fra landbruget og har allerede opbygget en bred erfaring og markedsforståelse gennem arbejde med producenter, landbrugs- eller landbokunder. Du taler sproget og forstår værdikæder og mekanismer på landbrugsmarkedet og optræder i alle sammenhænge professionelt og tillidsvækkende.

Du er en udpræget holdspiller, der går ydmygt til opgaven og sætter en ære i at have styr på din forretning. Du er forhandlingsvant og bevæger dig ubesværet rundt på direktionsgangen, såvel som i stalden og er en værdifuld sparringspartner for dine partnere og dine kolleger. Og du trives med at være opsøgende og synlig hos vores partnere.

Du arbejder struktureret og er resultatorienteret med fokus på helheden. Du er loyal overfor de beslutninger vi træffer sammen og forstår at kommunikere budskaber på en positiv og konstruktiv måde, der motiverer dine omgivelser. Du brænder for at levere kundeoplevelser i verdensklasse og tager selv initiativ til at drive dine partnerskaber til det næste niveau.

Du kan være assurandør, mægler eller salgssupporter – men væsentligt er – at du ser denne stilling som en mulighed for at bruge din erfaring i nye rammer. Kort og godt leder vi efter motiverede ansøgere med masser af engagement og energi.

Ansøgningsfristen er 18. november 2020, men vi vil meget gerne høre fra dig inden. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning, hvis jobbet lyder som noget for dig.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Partnerchef Lars Dalsted på telefon 51 18 38 49 eller på [email protected]

Topdanmark er et af landets største forsikrings- og pensionsselskaber. I mere end 100 år har vi hjulpet vores kunder med at passe på det, der betyder mest. Med at forebygge og begrænse skader. Med at sikre økonomisk tryghed før og efter pensionsalderen. Til gavn for både mennesker og miljøet. Det gør os til en attraktiv virksomhed – ikke kun for vores kunder, men også for vores medarbejdere, aktionærer og verden omkring os. Læs mere på www.Topdanmark.com/job-og-karriere/ledige-job/


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ballerup
  • Fredag den 27. november 2020

Lignende jobs

  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til Greve 10. klasse

    Fri kontakt
    Greve 10. klasse søger ny leder. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke? Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder og salgsteam til Kundecenter Brøndb...

    Solar åbner nyt Kundecenter på Banemarksvej i Brøndby, og vi søger engagerede medarbejdere til at gøre en forskel for vores kunder i hverdagen.Vi søger i øjeblikket både afdelingsledere og fagl..
    • Afdelingsleder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 11
18. september 2024 11
17. september 2024 11
16. september 2024 10
15. september 2024 11
14. september 2024 11
13. september 2024 11
12. september 2024 11
11. september 2024 12
10. september 2024 11
9. september 2024 10
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 10
5. september 2024 10
4. september 2024 9
3. september 2024 9
2. september 2024 9
1. september 2024 9
31. august 2024 11
30. august 2024 13
29. august 2024 13
28. august 2024 13
27. august 2024 13
26. august 2024 14
25. august 2024 14
24. august 2024 15
23. august 2024 15
22. august 2024 14
21. august 2024 16
20. august 2024 17