Supporter med teknisk baggrund til IM2 Recovery - Utility Support Team

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Vi leder efter en ny kollega til at kunne supportere og optimere vores grovrens proces – du har gerne en stor ekspertice og forståelse for udstyr til utility og kemiske processer, samt erfaring med GMP og meget gerne også GEP (Good Engineering Practice). Vi kan tilbyde dig et spændende, omskiftende og udfordrende job i vores utility support team i IM2 Recovery – AE, i Kalundborg.

Om afdelingen
I Novo Nordisk er din udvikling vores fælles opgave. Gennem træning og uddannelse rustes du til at blive en selvstændig kompetent supporter. IM2 Recovery er en del af PS Active Pharmaceutical Ingredients (PS-API) og grovrenser både insulin og GLP1. Derudover huser AE sit eget vedligeholdelsesteam og processupportteam. I IM2 Recovery får du ca. 160 kompetente og dedikerede kollegaer fordelt i 8 teams. I vores fabrik har vi for nuværende én grovrenslinje linie i produktion og er i gang med at bygge to nye linjer.

Den ledige stilling er i vores Utility Support team, hvor vi er 11 kollegaer. De primære supportområder består af sprit kolonne, råvare, solventer, vandanlæg mm.

Jobbet
Din fornemmeste opgave er at yde daglig support til driften af vores grovrens proces. Driftsoperatøren er din vigtigste stakeholder og du kommer til at beskæftige dig en del med at forstå, hvordan mekanisk udstyr impacter vores proces. Du vil dertil også varetage en rolle, som ”Equipment Responsibel” med fokus på GEP; Både i forbindelse med mindre vedligeholdelsesopgaver og større optimering/ombygningsopgaver.

Når der opstår udfordringer i vores produktion, er det dig, der sikrer overblikket, så problemerne kan løses systematisk, hurtigt og effektivt. Du spiller således en nøglerolle i at få processen til at køre stabilt. Det vil være dig som kan gå forrest ved fx nedbrud og som kan koordinere og sætte retning for en reparation eller forbedring på vores mekaniske udstyr, i samarbejde med smede, operatør og øvrige supportere. Du vil også skulle vurdere impacten på produktkvalitet og sikre at dit afsnit lever op til myndighedskrav.

Afdelingen er på en spændende rejse med mange optimeringsprojekter, både teknisk og procesrelateret, så deltagelse i optimerings- og standardiseringsprojekter bliver en del af din nye hverdag.

Vi kan tilbyde dig et udfordrende job i et område med engagerede kollegaer, hvor ingen dage ligner hinanden. Vi har en stærk forventning om, at du vil udvikle både dine faglige og personlige kompetencer for at være med til at fortsætte Novo Nordisks historie af 90 års innovation og lederskab inden for diabetesbehandling.

Kvalifikationer

  • Du har en relevant akademisk uddannelse – måske er du ingeniør eller også har du en håndværksmæssig baggrund, som du har bygget videre på og måske siden hen er blevet diplomingeniør?
  • Du har helst et par års erfaring fra et produktionsmiljø – gerne lægemiddelproduktion.
  • Du skal have et vist kendskab til GMP og GEP.
  • Hvis du er Tekniker og har erfaring, som gør at du kan begå dig på lign. Niveau som ovenstående er dette også en relevant kvalifikation.
  • Du skal kunne forstå og udfordre dokumentation og specifikationer fra leverandører, og sikre at vi altid kan leve op til de høje krav, der stilles til vores produktion.
  • Du har i det hele taget et robust kendskab til stål og udstyr – og du formår at holde overblik over aftaler og delleverancer, samt tænke ud af boksen, og gå løsningsorienteret til de udfordringer du må støde på.


Som person trives du i en dynamisk hverdag, hvor din evne til at træffe beslutninger er helt essentiel. Du har en proaktiv tilgang til arbejdet og ser muligheder frem for begrænsninger og du er dygtig til at afslutte dine opgaver. For at få succes i stillingen er det vigtigt at kunne omstille sig til nye prioriteringer med kort varsel og selvstændigt kunne drive opgaver. Kvalitet og overblik er afgørende og du har lyst til og erfaring med skriftlig dokumentation. Sidst, men ikke mindst, er du udadvendt og relationsskabende, samt god til at kommunikere på tværs af faggrænser – både på dansk og engelsk.

Om Novo Nordisk
I Novo Nordisk skaber vi værdi ved at sætte patienterne først. Hvert tiende sekund bliver to personer diagnosticeret med diabetes, og næsten 371 millioner mennesker i hele verden kan få brug for de produkter, vi fremstiller.

Novo Nordisk i Kalundborg, godt en times kørsel fra København eller Odense, har et areal, der svarer til 156 fodboldbaner og er verdens største insulin produktions-site. Det er arbejdsplads for mere end 3.000 dedikerede Novo Nordisk medarbejdere, der sætter ambitiøse mål og stræber efter at gøre en forskel for vores patienter gennem stabile leverancer af produkter i høj kvalitet. Sitet er i vækst og rivende udvikling med masser af udfordringer. Dem løser vi ved at være på forkant med udvikling indenfor teknologi, systemer, metoder og processer, og ved at samle teams af talentfulde medarbejdere.

Kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Mathias Heck på telefon +45 3079 2973.

Ansøgningsfrist
Deadline for ansøgning er d. 1 Januar 2023. Dog vurderer vi ansøgningerne og ansætter løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning.

Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere.

Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.

Print job Send to e-mail


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Kalundborg

Lignende jobs

  • Køkkenkonsulent - Tvis Køkken Slagelse

    Fri kontakt
    Køkkenkonsulent til Tvis Køkken i Slagelse. Tvis Køkken i Slagelse styrker salgsteamet og vi søger derfor en ny køkkenkonsulent. Har du passion for godt håndværk og en stolthed over at kunne levere spændende køkkenløsninger af høj kvalitet?
    • Øvrige
    • Slagelse
    Få mere info
  • Spændende og vellønnet job hos virksomhed i Køge

    Jobbet JobbetVores kunde er en virksomhed i Køge, som er Nordens største og førende leverandør af dæk, fælge og hjul. Du vil blive tilknyttet teamet, der varetager diverse opgaver på lageret. Den..
    • Øvrige
    • Køge
    Få mere info
  • Senior Process Scientist

    Do you want to be part of one of the biggest greenfield pharmaceutical investment projects in the Nordics and strengthen our position as an innovative and respected life-science pioneer? We are hir..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • QA Professional

    Are you interested in joining a committed team that values its role in Quality Assurance (QA) of Active Pharmaceutical Ingredients (API)? Do you thrive in a role where you have a broad contact with..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. oktober 2024 48
4. oktober 2024 51
3. oktober 2024 49
2. oktober 2024 43
1. oktober 2024 50
30. september 2024 40
29. september 2024 42
28. september 2024 44
27. september 2024 44
26. september 2024 46
25. september 2024 43
24. september 2024 41
23. september 2024 42
22. september 2024 50
21. september 2024 50
20. september 2024 48
19. september 2024 46
18. september 2024 47
17. september 2024 43
16. september 2024 41
15. september 2024 50
14. september 2024 51
13. september 2024 53
12. september 2024 48
11. september 2024 47
10. september 2024 45
9. september 2024 44
8. september 2024 47
7. september 2024 46
6. september 2024 47
5. september 2024 47