Studentermedhjælper til Forbruger Europa

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Valby

Trives du i et stærkt fagligt miljø, hvor du bliver udfordret? Så vælg en karriere i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Vi arbejder for velfungerende markeder, der skaber vækst og høj forbrugervelfærd. Vi er ca. 315 engagerede kollegaer, der ligesom du brænder for at gøre en forskel.

ARBEJDSOPGAVER
Vi søger en studentermedhjælper til Forbruger Europa, der har som hovedopgave at vejlede forbrugere om køb i EU og behandle konkrete klagesager mod erhvervsdrivende etableret i et andet EU land.

Arbejdsopgaverne indebærer bl.a.:
 Telefonisk og skriftlig forbrugervejledning samt deltagelse i vidensindsamling
 Bistand i forbindelse med behandling af forbrugerklagesager i samarbejde med Forbruger Europas 29 søsterkontorer i de øvrige EU-lande, Norge og Island

Alle i Forbruger Europa bidrager til, at vores daglige arbejde skaber værdi. Vi har fokus på løbende forbedring af vores sagsbehandling og på at omsætte vores viden til målrettet forbrugerinformation, der gør det enkelt og sikkert at handle over grænserne i EU. Du vil opleve, at dine arbejdsopgaver løses i en god balance mellem selvstændig opgavevaretagelse og sparring med dine kollegaer.

Den ugentlige arbejdstid er 15 timer, som placeres efter aftale. For flere oplysninger om stillingen kontakt leder af Forbruger Europa, Lars Arent, på tlf. 41715170.

DU
Du er stud.jur. eller stud.merc.jur. Vi lægger især vægt på, at du har interesse for forbrugerret, har gode kommunikationsevner og er motiveret for at stifte bekendtskab med klagesagsbehandling og forbrugervejledning. Det er desuden en fordel, hvis du har et solidt kendskab til formueret eller har haft forbrugerret, men det er ikke en betingelse.

Du er analytisk orienteret, ønsker at skabe resultater og kan lide at arbejde i et fagligt udfordrende miljø. Du arbejder selvstændigt, men sætter også pris på at være en del af et velfungerende team. Du har gode formidlingsevner, har gennemslagskraft og har styr på engelsk i både skrift og tale.

VI
Vi er 10 medarbejdere heraf 3 studenter i Forbruger Europa, og vi er en del af Forbrugerpolitisk Center (FORCE), der varetager Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens forbrugerrettede aktiviteter, der foruden Forbruger Europas indsats også omfatter betjening af ankenævn og råd, politikoplæg, lovforslag og regeludstedelse på forbrugerområdet. Vi er utrolig glade for vores studenter, og vi gør alt, hvad vi kan, for at din hverdag hos os fungerer bedst muligt.

Forbruger Europa er delvist finansieret af Europa-Kommissionen og er en del af et europæisk netværk, der har til formål at bistå forbrugere med vejledning og information i forbindelse med grænseoverskridende juridiske spørgsmål og klager.

Vores opgaver er krævende og komplekse, og vi har tæt kontakt til Forbruger Europas søsterkontorer, EU institutioner og erhvervslivet, samtidig med at vores indsats også har betydning for den enkelte borger.

Arbejdet foregår i højt tempo med en høj grad af selvstændighed og initiativ. Hverdagen er præget af humor, en uformel omgangstone, godt samarbejde og en positiv tilgang til kollegaer og nye udfordringer. Kommunikationen er ligefrem og åben, og vi lægger stor vægt på, at du hele tiden udvikler dig fagligt og personligt.

Klik her for at læse mere om Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens arbejde for velfungerende markeder, eller her for at se en film om, hvordan det er at være medarbejder i styrelsen.

GENERELT
Din ansættelse vil ske i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK.

Ansøgningen sendes via Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens elektroniske ansøgningsmodul på www.kfst.dk.

Ansøgningsfristen er søndag den 8. august 2021, og samtaler forventes gennemført i uge 33.

Tiltrædelse snarest muligt.

Da styrelsen ønsker, at medarbejdersammensætningen afspejler sammensætningen i samfundet, opfordres alle uanset personlig baggrund til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Valby
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Valby over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 8
3. oktober 2024 7
2. oktober 2024 7
1. oktober 2024 7
30. september 2024 10
29. september 2024 9
28. september 2024 9
27. september 2024 9
26. september 2024 11
25. september 2024 12
24. september 2024 12
23. september 2024 10
22. september 2024 10
21. september 2024 10
20. september 2024 10
19. september 2024 9
18. september 2024 9
17. september 2024 10
16. september 2024 10
15. september 2024 9
14. september 2024 10
13. september 2024 9
12. september 2024 10
11. september 2024 9
10. september 2024 12
9. september 2024 13
8. september 2024 15
7. september 2024 15
6. september 2024 16
5. september 2024 15
4. september 2024 14