Vil du sikre, at drift og vedligehold bliver tænkt ind i vores jernbaneprojekter?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Du træder ind i rollen som assisterende teknisk projektejer, hvor du understøtter koordineringen af vores jernbaneprojekter. Som assisterende teknisk projektejer bliver du en del af vores stærke faglige miljø i Spor systemer. I afdelingen udvikler vi regler og normer, hvilket bruges som grundlag for design, projektering og vedligeholdelsen af sporet. Vi udfører også analysearbejde, der danner grundlag for de beslutninger, der træffes inden for det sportekniske område. Ligeledes arbejder vi med sporrelaterede udviklingsopgaver og har medansvar for de tekniske løsninger i Banedanmarks sporprojekter og i vedligeholdelsen.

Du får et job med masser af selvstændige opgaver og ansvar for at følge dine projekter over tid.

Som assisterende tekniske projektejer skal du sammen med de to tekniske projektejere sørge for, at vi leverer de rette input, vejledning og krav til vores sporfornyelsesprojekter. Du vil også skulle granske materiale fra store entrepriser til mindre eksterne projekter, der f.eks. skal føre rør og lign. under jernbanen. Du skal udarbejde analyser, der danner grundlag for planlægning af fornyelsesprojekterne og assistere med at klargøre materiale til undersøgelse af strækningerne i marken.

Som del af dette arbejde kommer du til at udarbejde notater, dokumenter og analyser, der understøtter vores ansvarsområde, ligesom dialog og sparring med resten af Banedanmark omkring spor også bliver en vigtig del af dine opgaver.

Du får tjenestested enten i Fredericia eller i Ringsted. Du skal forvente noget rejseaktivitet mellem vores kontorer i hhv. Fredericia og Ringsted.

Ingeniør med interesse for anlægsprojekter og spor

Du har f.eks. en uddannelse som ingeniør eller en baggrund med en tilsvarende teknisk tyngde. Det er en fordel, hvis du:

  • Har kendskab til jernbaneinfrastruktur, særligt hvis du har arbejdet specifikt med sporkonstruktioner.
  • Tidligere har arbejdet projektering af spor og design af sporlayout
  • Er vant til at arbejde analytisk, og er vant til at arbejde og behandle store datamængder.

Det vigtigste er dog, at du er teknisk velfunderet og har en interesse for jernbanen.

Det er afgørende, at du evner at arbejde med komplekse sammenhænge og problemstillinger. Du formår at analysere og tolke på praktiske såvel som teoretiske problemstillinger, og så kan du også videreformidle dem på en letforståelig måde. Arbejdssproget er dansk, men vi skriver til tider også notater og rapporter på engelsk, det er derfor en fordel hvis du også kan begå dig på dette sprog.

Du samarbejder godt på tværs af faggrupper med respekt for forskellige tilgange til opgaverne. Herudover kan du lide at dykke ned i detaljer, når det er nødvendigt, men formår også at bevare et godt overblik.

Løn

Du ansættes i forhold til gældende overenskomst og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt assisterende teknisk projektejer Frederik Wrona Holgersen i uge 25 til og med uge 30 (tlf.nr.: 51361646) og teamleder Rasmus Schjærff Kjøller i uge 31 (tlf.nr.: 61134879). Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stilling” nedenfor og følger instruktionerne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 3
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 3