Øvrige i Værløse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Brænder du for at arbejde i en produktionsafdeling for human growth hormon, som er på en digitaliseringsrejse? Vil du have fokus på stabile leveringer af produkt til et omskifteligt marked? Har du et højt kvalitets mindset og drives du af at sikre effektive processer? Så bliver du måske vores nye kollega som vi søger til vores produktionsafdeling i Biopharm.

Om afdelingen
I Biotech & Rare Deseases FPGE-KV i Kirke Værløse er vi ca. 90 dedikerede medarbejdere. Operatører, teknikere, teknisksupportere og processupportere. Vi samler og pakker medicinsk udstyr i form af penne på forskellige montage- og pakkelinjer. Afdelingen er på en meget spændende rejse, da vi er igang med at forøge vores produktionsoutput grundet stigende efterspørgsel på vores produkter. Derudover skal vi introducere "intelligente fremstillingsprojekter", nye produkter, opgradere én af vores eksisterende pakkelinje og implementere nye montagelinier. Ligeledes skal vi opgradere vores MES PAS-X system således at vi genererer elektroniske batchjournaler.

Om jobbet
Som vores nye processupporter bliver du en del af vores topprofessionelle supportteam, som består af 9 supportere og din hverdag bliver varieret og dynamisk. Det ene øjeblik skal der laves dokumentation af kvalitets hændelser i tæt samarbejde med operatører og mekanikere, så de korrekte procedurer bliver fulgt og dokumenteret korrekt. Det næste øjeblik facilitere eller udføre systematisk problemløsning, finde ud af process flow, udstyrets funktioner og identificere kerneproblemet.
Vi har stort fokus på at komme tæt på vores processer, vores operatører og mekanikere for at sikre høj standard, hurtig og god håndtering af GMP-udfordringer. LEAN er dybt inkorporeret i vores daglige arbejde og vi har konstant fokus på at forbedre vores processer og arbejdsgange.

Dine daglige opgaver inkluderer:

  • Håndtering af kvalitets udfordringer i produktionen og support til produktion i processerne
  • Review af bathdokumentation i tæt samarbejde med operatører og QA
  • Under-søge og rapportere afvigelser og, systematisk problemløsning
  • Opdatering og forbedringer af SOP's, proceskonfirmering og en palet af øvrige opgaver

Kvalifikationer

  • Du har en universitetsgrad i naturvidenskab, fx. Cand. Pharm, cand. Scient, ingeniør eller noget tilsvarende
  • Det er en fordel hvis du har erfaring med GMP produktion og god grundlæggende forståelse for IT
  • Kendskab til produktionssystem anses som en fordel
  • Det vil vægtes positivt hvis du har erfaring med LEAN og er god til Excel
  • Du er struktureret, kvalitetsbevidst og engageret i dit arbejde samtidig med, at du formår at bevare overblikket når der arbejdes på flere opgaver parallelt
  • Sidst, men ikke mindst er det er forudsætning af du kan tale og skrive flydende dansk

Som person besidder du gode kommunikations evner, da du kommer til at arbejde med mange forskellige stakeholders. Du skal kunne trives i et dynamisk miljø, hvor fleksibilitet og omstilling til forretningens behov, er et must.
For at få success, er det vigtigt du har en interessere i at håndtere problemer i produktionen og er villig til at omstille dig til nye systemer.

Om Novo Nordisk
I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld får du muligheden for at arbejde sammen med talentfulde kolleger og en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling.

Kontakt
Ved spørgsmål om stillingen kontakt teamleder Saqib Akhtar på tlf. 30793017.

Deadline
6. november 2022, men ansøgninger behandles løbende og interviews vil kunne blive afholdt i ansøgningsperioden. Så søg nu frem for senere

We commit to an inclusive recruitment process and equality of opportunity for all our job applicants.

Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere.

Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.

Print job Send to e-mail


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Værløse

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Værløse over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 6
4. juli 2024 6
3. juli 2024 6
2. juli 2024 6
1. juli 2024 5
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 5
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 5
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 5
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3