Pædagog søges til behandlingsinstitutionen Grenen - Glesborg, afdeling Kernehuset

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glesborg

Pædagog søges til behandlingsinstitutionen Grenen - Glesborg, afdeling Kernehuset

Stillingen er på 37 timer om ugen i gennemsnit. Der er tale om en fastansættelse med døgntjeneste. Tiltrædelsestidspunktet er den 1. september 2021 eller efter nærmere aftale.

Din faste arbejdsplads vil være på Grenen, afdeling Kernehuset, Hemmedvej 1, 8585 Glesborg.
Der kan være aktiviteter på vores andre behandlingsinstitutioner, hvorfor det er nødvendigt, at du har kørekort

Om DOK
Specialområde Kriminalitetstruede og Dømte Børn og Unge (DOK) er en del af Psykiatri og Social i Region Midtjylland. DOK består af behandlingsinstitutionerne: Grenen, Koglen og MultifunC.

Vores vision er: "Vi vil forstå og hjælpe den unge til et liv i trivsel og fællesskab - uden kriminalitet, misbrug eller anden skadelig adfærd". Du kan læse mere om vores virksomhedsmodel på www.dok.rm.dk

Målgruppe
På afdelingen modtager vi unge, der primært er anbragt på grund af kriminalitet, misbrug eller anden adfærd, der udgør en fare for den unge eller andre. Afdelingen modtager også unge diagnosticeret med forskelligartede psykiske lidelser og adfærdsmæssige forstyrrelser.

Overordnet er DOK et specialområde i Region Midtjylland. DOK er en engageret, sammenhængende og specialiseret virksomhed.

Om behandlingsinstitutionen Grenen i Glesborg
Grenen Glesborg er til unge mellem 12 og 18 år, der har brug for et særligt pædagogisk behandlingsforløb.

Behandlingsforløbet er organiseret om en struktureret og aktivitetsbaseret dagligdag. Opgaverne løses af empatiske, vidende, kontaktstærke og grænsefaste medarbejdere, der kan og vil indgå i lærerige relationer med de unge. Relationerne skabes gennem aktiviteter og ligeværd i afdelingens fællesskab, der er omdrejningspunktet for at udvikle de unges sociale, boglige og praktiske færdigheder samt skabe trivsel og livsglæde.

Hverdagsprogrammet indeholder bl.a. undervisning, beskæftigelse samt fritids- og idrætsaktiviteter. Grenen har intern skole og værksteder. Derudover tager indsatsen udgangspunkt i individuelle pædagogiske planer og vi arbejder systematisk med den unges udvikling og trivsel. Hverdagen vil ofte være meget struktureret og alle aktiviteter på, og uden for institutionen, planlægges med et behandlingsmæssigt sigte.

Vi tilbyder og forventer
Vi tilbyder en arbejdsplads med et uhøjtideligt fællesskab, hvor vi vil hinanden. Vores udgangspunkt er et positivt menneskesyn, der bygger på ideen om, at medarbejdere af natur er ansvarlige og ordentlige i deres relation til hinanden. Det er vigtigt for os, at behandlingsinstitutionen er et rart sted at arbejde. Vi er en del af en stor
arbejdsplads, hvorfor det er ekstra vigtigt, at du er god til at danne relationer og naturligt tager et ansvar for din og dine kollegaers trivsel.

Vi forventer, at du har gode danskkundskaber såvel skriftligt som mundtligt. Du er tydelig og nærværende i mødet med de unge og kan bevare overblikket i pressede situationer. Du er vant til at blive udfordret psykisk og fysisk, hvorfor du naturligt påtager dig rollen som omsorgsfuld voksen og gerne fungerer som rollemodel i sprog og adfærd.

Det er nødvendigt, at du kan den gode dialog og vil samarbejdet i opgaveløsningen med afsæt i vores vision og værdier. Der vil være stor frihed under ansvar og mange hjælpsomme kolleger med et godt humør.

Vi lægger vægt på
Du har en uddannelse som pædagog og erfaring med unge. Du har et godt kendskab til IT på brugerniveau og gerne har erfaring med Sensum-Bosted. Du skal være rolig og grundig og i stand til at planlægge, gennemføre, evaluere og videreudvikle pædagogiske aktiviteter og metoder med et behandlingsmæssigt sigte.

Vi forventer du er omstillingsparat, reflekterende, metalliserende og tør udfordre dine kollegaer, så vi kan fastholde og videreudvikle et godt behandlings- og arbejdsmiljø.

Hos os skal det falde dig naturligt at være en vigtig medarbejder, og en vigtig voksen for vores unge der tør træffe beslutninger og, som skaber sammenhæng og kontinuitet i de unges anbringelse – en rød tråd – i en travl hverdag.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er omfattet af lokalløn. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Socialpædagogerne.

Arbejdstid
Du skal være afklaret med at kunne arbejde på et døgntilbud med en fast arbejdsplan og weekendarbejde hver anden weekend. Arbejdstiderne planlægges i et 12-ugers rul, hvor arbejdstiderne i dag er,
14:00 – 14:45 Døgn
14:00 – 23:00 Aften tjeneste mandag til torsdag
14:00 – 24:00 Aften fredag
09:00 – 24:00 Dag/aften lørdag
09:00 – 23:00 Dag/aften søndag

Flere oplysninger om stillingen
Alle relevante ansøgere opfordres til at søge jobbet uanset køn, alder, religion, seksualitet eller etnisk oprindelse.

Der indhentes straffeattest, og det forudsættes, at du kan godkendes til arbejdet på baggrund af din straffeattest.

Søg stillingen
Du sender din ansøgning via vores rekrutteringssystem. Du vil blive guidet igennem rekrutteringsprocessen ved at trykke på knappen "Søg stilling". Alle ansøgninger læses og behandles via rekrutteringssystemet, hvorfor en ansøgning sendt på en anden måde, ikke kan forventes at blive behandlet

Ansøgningsfrist mandag den 23.08.2021. Samtaler forventes afholdt mandag den 30. august 2021

Vi ser frem til at læse din ansøgning med foto, relevant dokumentation for uddannelse og tidligere beskæftigelse.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glesborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Glesborg
  • Mandag den 23. august 2021

Lignende jobs

  • Pædagog (vikar) i Århus

    Om jobbet:Langagerskolen har to faste stillinger og tre vikariater ledige til besættelse. Stillingerne er på 37 timer.Stillingerne fordeler sig således:IndskolingEt barselsvikariat pr. 1. juli 20..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Viby J

    Kan du forme fremtiden for OK's digitale tilstedeværelse og skabe unikke kundeoplevelser. Er du klar til at lede et stærkt team med fokus på digital innovation og vækst? OK søger en passioneret og .
    • Pædagog
    • Viby J
    Få mere info
  • Pædagog i Viby J

    Har du erfaring med miljølovgivning og håndtering af miljøundersøgelser? Befinder du dig naturligt i en rolle som den ansvarlige miljøkoordinator med mange interessenter? Så er du måske OK’s nye mi..
    • Pædagog
    • Viby J
    Få mere info
  • Pædagog i Juelsminde

    Vi har fokus på hjernen – med hjertet Stormly er et socialt døgn- og dagtilbud og en del af [xxxxx]s fire sociale tilbud. De 4 tilbud har samme målgruppe, kerneopgave og mål for udvikling..
    • Pædagog
    • Juelsminde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Glesborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Glesborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Glesborg over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1