Erfaren projektchef til Det Kongelige Teater

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Erfaren projektchef til Det Kongelige Teater


Realisering af ambitiøst oplevelsesunivers for børn

Den helt særlige og nu fredede teaterbygning Stærekassen på Kongens Nytorv skal omdannes til en spektakulær ramme om et børne-oplevelsesunivers. Idéen til oplevelsesuniverset er udsprunget af Det Kongelige Teater og bag etableringen af oplevelsesuniverset står et partnerskab mellem Det Kongelige Teater, Kulturministeriet, Slots- og Kulturstyrelsen og Realdania med en samlet projektøkonomi på 120 mio. kr.

Det Kongelige Teater arbejder for at introducere børn og unge til scenekunst og klassisk musik, og i de kommende år vil teatret styrke denne indsats betydeligt. Oplevelsesuniversets indhold, drift og fremtidige fysiske rammer er beskrevet i et samlet koncept og forretningsplan, som nu skal føres ud i livet.

Med reference til Det Kongelige Teaters udviklingsdirektør skal du sikre fremdrift og styring af projektets mange udviklingsfaser i tæt samarbejde med projektets andre parter, og du skal bringe de relevante kompetencer internt på Det Kongelige Teater i spil. Du vil udgøre et omdrejningspunkt for en bred vifte af nationale og internationale samarbejdspartnere, aktører og leverandører.

Dine opgaver bliver blandt andet at:

  • Sikre, at det samlede projekts vision og ambition udfoldes og implementeres inden for den afsatte økonomi og tid og med blik for både det innovative indhold, omdannelse af de fredede fysiske rammer og den fremtidige driftsøkonomi.
  • Med sikker hånd, planlægge og eksekvere projektets del-elementer i samarbejde med projektets parter, Det Kongelige Teaters organisation, Slots- og Kulturstyrelsen og øvrige samarbejdspartnere.
  • Have ansvar for arbejdet i de nedsatte arbejdsgrupper, herunder fremdrift og koordinering på tværs.
  • Sikre overblik, nært samarbejde og koordinering mellem indholds- og byggeprojektet. Udførelsen af Byggeprojektet ledes dagligt af en byggefaglig projektleder i Slots- og Kulturstyrelsen. Udførelsen af Indholdsprojektet ledes dagligt af Det Kongelige Teater.
  • Sikre opfølgning og afrapportering på tid, økonomi og kvalitet og planlægge møder i koordinationsgruppe og styregruppe, samt deltage i disse.
  • Understøtte koordinering, synergi og samarbejde med teaterets øvrige initiativer indenfor børneområdet.
  • I samarbejde med udviklingsdirektøren og øvrige nøglepersoner på Det Kongelige Teater involvere interessenter og samarbejdspartnere og opdyrke nye samarbejdsmuligheder.
  • Håndtere samarbejde, aftaler og opfølgning med tilknyttede specialister, rådgivere, underleverandører og samarbejdspartnere.


Du bliver en del af udviklingsteamet, der bl.a. arbejder med udvikling af børneområdet, og du vil arbejde nært sammen med arbejdsgrupper inden for indhold, økonomi og bygning på tværs af partnerskabet, herunder med Slots- og Kulturstyrelsens projektleder på byggearbejderne.

Du har minimum 10 års erfaring som projektleder på projekter, der har løbet over flere år, og du har dokumenteret erfaring med at sikre fremdrift og resultater i projekter med mange interessenter internt og eksternt.

Vi forestiller os også, at du

  • Er analytisk og har sans for både de strategiske og operationelle aspekter af en opgave.
  • Har organisatorisk procesforståelse og en struktureret tilgang til projektstyring, herunder et konstant fokus på at sikre effektive og målrettede processer.
  • Har erfaring med innovative og forretningsmæssige stærke udviklingsprojekter.
  • Har en forståelse for byggeprojekter og gerne en indsigt i kulturens og oplevelsesøkonomiens verden.
  • Har gode samarbejdsevner, et skarpt blik for roller og kompetencer samt fokus på at skabe resultater.
  • Har ”politisk tæft” og forståelse for arbejdsgange og processer både internt og eksternt.
  • Er dygtig til at formidle skriftligt og mundtligt til mange forskellige aktører.
  • Behersker engelsk i skrift og tale.
  • Trives med systemer og har gode it-kundskaber.


Og som os er du socialt anlagt, har et smittende humør og let ved at blive begejstret. Du evner at arbejde på tværs af teatret og engagere mennesker i udviklingen af oplevelsesuniverset.

Ansættelsesvilkår
Der er tale om en tidsbegrænset ansættelse på fuld tid, som ønskes besat pr. 1. september 2021 og udløber 31. december 2024. Det forventes, at det nye oplevelsesunivers kan åbne som en del af Det Kongelige Teaters 275 års jubilæumssæson i 2023/2024.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til relevant statslig overenskomst eller ved individuel kontrakt.

Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Kristina Wilkki hos KAR+CO på telefon 61 22 34 64

Ansøgning

Send motiveret ansøgning og CV og anden relevante dokumentation. Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgningsfristen er den 18. juni. Første samtaler afholdes fra mandag d. 21. juni til onsdag d. 23. juni 2021. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at klikke på ’Søg stillingen.’

Vi betragter diversitet som en ressource og opfordre derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København K
  • Fredag den 18. juni 2021

Lignende jobs

  • Project Coordinator - Afghan Diaspora Engagement

    Are you motivated to work in one of the largest humanitarian organisations worldwide and become part of a global organisation with a strong drive for assisting and protecting displaced people and e..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder

    Brænder du for at skabe projekter og daglig drift, der giver energieffektive bygninger med et godt indeklima? [xxxxx] søger en projektleder, der bidrager til at skabe de bedste rammer for .
    • Projektleder
    • Dragør
    Få mere info
  • Projektleder - Maskiner - Life Science - København

    Har du ambitionerne og potentialet til at blive projektleder hos SCANBUR A/S i Karlslunde, så har du nu chancen for at komme med på rejsen.SCANBUR er en international familieejet virksomhed m..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Project Officer

    Gender Based Violence (GBV) Innovation project: Advancing Economic Empowerment of GBV Survivors in Humanitarian Settings through Evidence and Localized Action for Gender Transformative Change W..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København K over tid

Dato Alle jobs som projektledere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0