Projektmedarbejder til udvikling af pædagogiske tiltag til indsatsen "Børn sorterer"

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

"Børn sorterer" er en indsats under Københavns Kommunes "Ressource- og Affaldsplan 2024". Indsatsen er placeret i Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune. "Børn Sorterer’s" undervisningsforløb til børn og unge, skal bl.a. være med til at indfri Københavns Kommunes mål om at opnå 70% genanvendelse.

I løbet af de næste par år skal alle skoler, fritidshjem og daginstitutioner have opgraderet deres affaldssortering. Derfor skal der med pædagogisk tiltag skabes en kultur- og vaneændring i forhold til affaldssortering hos elever, lærere og skoleledere. Vores arbejde har til formål at sikre ejerskab hos lærere og tilbyde en række undervisningsindsatser, der giver børn og unge handlekompetence, faglig viden og engagement i forhold til sortering af affald.

Vi har allerede flere etablerede undervisningsforløb til både indskoling, mellemtrin og udskolingen. I løbet af de næste par år vil der komme flere forløb til skoler og fritidsinstitutioner. Derfor er det en fordel hvis du har erfaring med at arbejde med pædagogiske tiltag på både skoler og fritidsinstitutioner.

En del af din arbejdstid foregår på kontoret – med udvikling og planlægning af nye affalds- og ressourceforløb. Der vil også kunne blive behov for undervisning på skoler og fritidshjem ved spidsbelastning, i forbindelse med oplæg for store elevsamlinger og ved test af vores nye forløb. Derudover bliver du en vigtig spiller i at sikre at lærere og pædagoger tager aktivt del i implementering af affaldssortering på skoler og fritidsinstitutioner. Det er derfor en fordel hvis du er god til kommunikation både i det personlige møde og igennem oplæg og workshops for lærere og pædagoger.

Det søger vi
Vores nye kollega skal kunne sikre at den faglige kvalitet i forløbene er opdateret til den nyeste viden om affaldssortering i Københavns Kommune. Vi forventer derfor, at du har erfaringer fra lignende job eller igennem din uddannelse har beskæftiget dig med affald. En vigtig opgave bliver at stå for kontakt og koordinering med skoler og fritidsinstitutioner i forbindelse med opstart og drift af affaldssortering. Derfor forventes det at du kan arbejde systematisk, har erfaring med at arbejde med forandringsprocesser og har et godt netværk på skoler og fritidsinstitutioner i Københavns Kommune.

Det er vigtigt for os at du har erfaring med at udvikle undervisningsmateriale om affald og har indgående kendskab til Københavns Kommunes affaldspolitik. Vi lægger desuden vægt på, at du har god erfaring med at formidle din viden om affald og ressourcer til en voksen målgruppe. Vi forventer ligeledes, at du kan bidrage med kvalificeret og faglig viden indenfor emner som ressourcer, affald, FN’s verdensmål og bæredygtighed. Der kommer løbende nye opgaver til, så du skal trives med at navigere mellem mange forskellige typer arbejdsopgaver og projekter, som kører på samme tid.

Mere om teamet
"Børn sorterer" er en del af Team Bæredygtig Generation – hvor vi arbejder med en række politisk forankrede indsatser som Klima Ambassadør Uddannelsen, Byg din By og Københavns Ungeråd. Fælles for indsatserne er faglig fordybelse og udvikling af elevernes handlekompetence. Team Bæredygtig generation er en del af Afdelingen for Bæredygtig Udvikling, der er placeret i Børne- og Ungdomsforvaltningen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn efter gældende overenskomst. Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt. Stillingen er med tiltrædelse fra den 1. januar 2020 eller snarest derefter og er tidsbegrænset frem til den 31. december 2021 med mulighed for forlængelse.

Mere information
Du kan læse mere om os på www.groen.kk.dk. Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til projektleder Ane Rottbøll Jørgensen på 6114 2090.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 4. december 2019.
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler onsdag den 11. december 2019.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København NV
  • Onsdag den 04. december 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København NV over tid

Dato Alle jobs som projektledere
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1