Bygningsstyrelsen søger en projektleder til datadrevet understøttelse af bygherrefunktionen i Center for Byggeri

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du være med til at udvikle en datadrevet bygherrevirksomhed, koble og opbygge Bygningsstyrelsens kernedata på tværs af vores byggeporteføljer? Har du erfaring med projektledelse og lyst til at være en del af en tværgående enhed, som understøtter bygherrefunktionen hos en af Danmarks største bygherrer? Så er du måske vores nye kollega i Center for Byggeri.

Bygningsstyrelsen ønsker i højere grad at udnytte data til at træffe beslutninger såvel på det strategiske som på det operationelle niveau i forbindelse med gennemførelse af styrelsens mange byggeprojekter. Vi søger derfor en projektleder, som har erfaring med datadrevet styring og som har evnerne til at udlede, ensrette og koble data på tværs af styrelsens byggeprojekter.

Hvem er du?
Til stillingen skal du have en relevant samfundsvidenskabelig eller datateknisk kandidatuddannelse, for eksempel cand. polit., cand. merc., cand.scient.pol. eller cand. scient. i data science eller datavidenskab. Vi forestiller os, at du er i starten af din karriere eller har et par års erfaring.

Herudover lægger vi vægt på, at du:

  • Har kompetencer inden for projektledelse
  • Har erfaring inden for Power BI
  • Er procesorienteret
  • Har gode formidlingsevner såvel mundtligt som skriftligt
  • Har en praktisk tilgang til din opgaveløsning

Som person har du en systematisk og struktureret arbejdsgang. Du følger sagerne helt til dørs og har blik for både detaljen og de overordnede linjer. Endelig er du åben og udadvendt og trives i et center med en flad struktur og uhøjtidelig omgangstone. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, men en stor del af dine opgaver vil være organiserede som projekter, hvor du er drivkraft, i samarbejde med projektdeltagerne, for at skabe et fælles produkt.

Dine opgaver
Organisatorisk vil du indgå i Center for Byggeris team for processer og paradigmer, hvor du vil have et tæt samarbejde med dine kolleger samt styrelsens projektledere og -chefer. Når du starter vil en af dine første opgaver være at analysere og afdække behovet for og udnyttelse af data i bygherrefunktionen. Herefter skal du bl.a.:

  • Strukturere og udnytte eksisterende data optimalt og videreudvikle Center for Byggeris kernedata i forhold til byggeprojekter
  • Udvikle og drive datadreven ledelsesinformation i samarbejde med det øvrige center og styrelsen
  • Lede projekter som skal sikre en styrket projektgennemførelse, bl.a. udvikling af paradigmer og processer på tværs af bygherrefunktionen

Hvem er vi?
Planlægningsfunktionen (CB Plan), som du vil blive en del af, er en tværgående enhed på 24 medarbejdere med forskellige fagligheder inden for byggeri. Funktionen har til opgave at understøtte styrelsens byggeprojekter på udvalgte specialeområder, som eksempelvis kvalitetssikring af projektmateriale, arbejdsmiljø, IKT og risikostyring. Funktionen er forankret i Center for Byggeri, der varetager nybyggeri, moderniseringer og vedligehold af bygninger for vores kunder som bl.a. er universiteterne, politiet, domstolene og ministerierne. Center for Byggeri har en lang række større planlagte byggeprojekter med en samlet volumen på mere end 4 mia. kr.

Om Bygningsstyrelsen
Bygningsstyrelsen er statens ejendomsvirksomhed og bygherre for staten og universiteterne. Vi har ansvar for at levere attraktive og veldrevne arbejdspladser, så vores kunder – universiteterne, politiet, domstolene og centraladministrationen – kan koncentrere sig om kerneopgaverne. Vi løfter vores opgave i en stærk bygherrefunktion gennem nybyggeri og moderniseringer, ved at udleje statens ejendomme og ved at videreformidle private lejemål til de statslige institutioner. Derudover leverer vi serviceydelser som reception, kantine og rengøring med videre til en del af de statslige institutioner.

I Bygningsstyrelsen har vi en aktivitetsbaseret kontorindretning. Det betyder, at vores kontormiljø er indrettet i arbejdsområder, der understøtter de arbejdsopgaver, du løser i løbet af din arbejdsdag. Vi har valgt den aktivitetsbaserede indretning, fordi vi i Bygningsstyrelsen ønsker at styrke vores samarbejde og videndeling samt understøtte et godt arbejdsmiljø med høj trivsel.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til overenskomst mellem staten og Akademikernes Centralorganisation eller anden relevant overenskomst. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transport- og Boligministeriet og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med til enhver tid tilhørende styrelser. Dit arbejdssted vil være Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte specialkonsulent Charlotte Banke Jørgensen på tlf.: 41 70 11 83 eller mail: [email protected] i uge 28. I ugerne 29, 30 og 31 og 32 kan du sende en sms til kontorchef Anja Tschufarin Buhl på tlf.: 41 70 12 55, og hun vil ringe dig op inden for et par dage.

Send os din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest den 16. august 2021. Du søger stillingen ved at gå ind på www.bygst.dk/job . Vi afholder første samtaler i uge 33 og anden runde samtaler i uge 34 med forventet tiltrædelse 1. oktober 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København V
  • Mandag den 16. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København V over tid

Dato Alle jobs som projektledere
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1