Projektmedarbejder til Vallensbæk Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vallensbæk Strand

Vallensbæk Kommune søger en projektmedarbejder til tilsyn og administration i en tidsbegrænset ansættelse til projekt Vallensbæk Svømmehal. Stillingen er med start pr. 1. oktober 2021 eller før.

Vi tilbyder

Et spændende job i Vallensbæk Kommune, der er en nærværsorganisation med ca. 1.200 ansatte. Vi adskiller os fra andre kommuner ved at have en flad struktur, hvor der er kort fra idé til handling, og hvor der er mulighed for at træffe hurtige beslutninger. Vi er omstillingsparate og har lyst og mod til at tænke anderledes. Organisationens værdier er nærvær, tillid og dialog, og der er derfor stort fokus på relationer, netværk og tværfagligt samarbejde med inddragelse af borgere og erhvervsliv.

Du vil blive ansat i et center, hvor vi arbejder meget på tværs både indad og ud af centret og har et stort engagement og en fælles ansvarsfølelse for, at vi lykkes. Opgaverne er alsidige, og der er god mulighed for at bidrage med sin faglighed. Det forventes, at vi undres og stiller spørgsmål og bidrager med at forbedre det, vi ikke synes fungerer optimalt. Endelig sætter vi pris på et stærkt socialt fællesskab.

Stillingen

Kommunen er i vækst, og vi er derfor i gang med en omfattende udbygning og udvikling. Center for Teknik forestår alle bygge-, anlægs- og byudviklingsprojekter i kommunen. Vi søger en projektmedarbejder til at understøtte en af vores projektledere i arbejdet med at bygge en ny svømmehal, hvor snoren skal klippes i foråret 2023. Opfølgning på projektet forsætter til efteråret 2023.

Projektmedarbejder

Din primære rolle som projektmedarbejder er at understøtte vores projektleder på opgaven i etableringen af en ny svømmehal. Der er tale om en projektstilling på 25 timer om ugen i 2 år. Den tid skal du bruge på at understøtte etableringen af en svømmehal til 168 mio.kr. Byggeriet gik i gang i juni 2021. Svømmehallen er udbudt i totalentreprise og opføres som tilbygning til Vallensbæk Idrætscenter.

Du vil komme til at beskæftige dig med mange opgaver indenfor tilsyn og administration. Du vil få fokus på den udførende del og projektets dokumentation.

Vi forestiller os at:

  • Du ser dokumentation som et væsentligt element i byggeprocessen. Derfor vil du være god til at dokumentere byggeriets fremdrift ved kontinuerlig foto registrering af arbejdet på byggepladsen og efterfølgende afrapportering og arkivering på Kommunens server, samt opdatering i I-Binder.
  • I Kommunens arkiv (Acadre) arkiverer du vigtige sagsakter som gemmes for eftertiden. Det er primært bindende beslutninger, juridiske og økonomiske aftaler, samt As-Built Dokumentation som arkiveres. Reproduktionsopgaver af forskellig karakter forekommer, bl.a. skal der printes opdaterede hovedtegninger, tidsplaner, sikkerhed- og sundhedsplaner, etc.
  • Du har fokus på sikkerhed og sundhed på byggepladsen og i nærområdet til byggepladsen. Du vil derfor være kommunens repræsentant til sikkerhed- og sundhedsmøder hvor entreprisekontrakten og Arbejdstilsynets regler og vejledninger er styringsværktøjerne.
  • Kommunen har oprettet et byggepladskontor, hvor du vil være dagligt i kontorets åbningstid. Her er du kommunikativ og serviceminded. Dine opgaver vil være alt fra at informere idrætscenterets brugere om de gener byggeriet medfører, til at hjælpe en håndværker ind i et Teknik rum i kælderen. Sekundært vil du understøtte Idrætscenterets driftspersonale, så de har tid til deres kerneopgaver.
  • Udover de projektrelaterede opgaver kommer du til at indgå i Center for Teknik, hvor du deltager i afdelingsmøder og andre aktiviteter som ikke omhandler projektet. Her er din arbejdsplads på Vallensbæk Rådhus.

Du kommer til at have et tæt samarbejde med projektlederen og kommunens bygherrerådgivere, men også med totalentreprenøren og dennes underentreprenører og rådgivere. Du vil også komme til at samarbejde med idrætscenterets personale, for at tilgodese sikkerheden og tilgængeligheden til Idrætscenteret, samtidig med at der opføres en svømmehal.

Din profil

Teknisk indsigt. Flair for IT generelt og superbruger indenfor Microsoft Office pakken. Interesse for registrering, dokumenthåndtering og arkivering, samt sikkerhed og sundhed i forbindelse med byggeri.

Du skal kunne begå dig på en byggeplads, hvor tonen kan være hård. Du skal være fleksibel, da projektets travlhed kører i bølger. Du skal være motiveret for at gribe en opgave, når den kommer.

Af faglighed forestiller vi os, at du har en teknisk baggrund. Du skal ligeledes have forståelse for at være i et politisk system, men erfaring fra en offentlig organisation er ikke nødvendig.

Du kan være på mange forskellige trin på karrierestigen, og du skal kunne se fordelen i ikke at være hængt op med arbejde hver dag.

Det praktiske

Stillingen er på gennemsnitligt 25 timer om ugen, og er en tidsbegrænset stilling på 2 år. Ansættelsen sker efter forhandling og jf. gældende overenskomst på området.

Ansøgningsfristen er den 30. juli 2021 kl. 12:00.

Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest den 1. oktober 2021.

Den 1. ansættelsessamtale holdes onsdag den 11. august 2021 og den 2. ansættelsessamtale tirsdag den 17. august 2021.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte centerchef Tine Christiansen på telefon 29797970 eller på mail [email protected]. Du kan også kontakte projektleder Karsten Hee på telefon 29 39 33 30 eller på mail [email protected].

Vallensbæk Kommune arbejder på digitale løsninger for borgere og medarbejdere, og vi vil derfor bede dig om at søge stillingen elektronisk ved at klikke på "søg stillingen" eller ved at gå ind på www.vallensbaek.dk/job og søge via stillingsopslaget.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vallensbæk Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Vallensbæk Strand
  • Fredag den 30. juli 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i Taastrup

    Har du det bedst, når du selvstændigt styrer projekter i mål fra A til Z? Ser du dig selv i en serviceorienteret entreprenørvirksomhed, hvor gode relationer og kompetent faglig sparring er i højsæd..
    • Projektleder
    • Taastrup
    Få mere info
  • Projektleder

    Brænder du for at skabe projekter og daglig drift, der giver energieffektive bygninger med et godt indeklima? [xxxxx] søger en projektleder, der bidrager til at skabe de bedste rammer for .
    • Projektleder
    • Dragør
    Få mere info
  • Project Officer

    Gender Based Violence (GBV) Innovation project: Advancing Economic Empowerment of GBV Survivors in Humanitarian Settings through Evidence and Localized Action for Gender Transformative Change W..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektassistent til one of a kind byggeprojekt i ...

    Projektassistent til one of a kind byggeprojekt, København Dette job er for dig, som vil være del af et højprofileret gigabyggeprojekt under Forsvarsministeriet, der former danmarkshistorie. By..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Vallensbæk Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Vallensbæk Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Vallensbæk Strand over tid

Dato Alle jobs som projektledere
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0
7. august 2024 0