Projektleder til fibernet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SV

Er projektledelse en driver for dig og vil du være med til at udrulle Danmarks bedste internet? Motiveres du af en spændende hverdag med mange opgaver og en bred kontaktflade? -og bidrager du med et løftet blik og nye perspektiver, så kan dette være det første skridt ind i rollen som Energi Fyns nye projektleder.

I Energi Fyn oplever vi en vækst i efterspørgslen på tilslutning til allerede etableret fibernet. Vi søger derfor en projektleder, som selvstændigt kan tage ansvar for eftertilmeldingssegmentet for både private- og erhvervskunder. Din opgave er ledelse af projekter fra planlægning til opkobling. Du bliver en del af et team på 10 kompetente medarbejdere med reference til projektchefen.

Som projektleder sikrer du, at dine projekter bliver afviklet indenfor de økonomiske, tidsmæssige og kontraktmæssige rammer. Du er ansvarlig for kundekontakt, planlægning af nye opkoblinger, kontakt til entreprenører og fibermontører, dokumentation af opkoblingerne i vores GIS program PNI, indkøb, håndtering og godkendelse af fakturaer fra underleverandører, tilsyn med afsluttede opgaver mm. Du er dagligt i tæt dialog med projektets interessenter og dine samarbejdspartnere, hvor du også vil få et tæt samarbejde med vores salgs- og driftsafdeling, samt eksterne samarbejdspartnere. Du får budgetansvar og står på mål for dine projekters fremdrift og succes.

Overblik og erfaring med projektledelse Det er en absolut fordel hvis du har en projektlederuddannelse, men vigtigst er din projektledererfaring med anlægsprojekter og gerne med kendskab til GIS systemet PNI. Du har interesse for fiber- telebranchen og har en naturlig omgang med og inddragelse af IT.

Som projektleder er du god til at indtage helikopterperspektivet, du har fokus på kvalitet og indfrielse af projektets succeskriterier. Du kommunikerer klart og tydeligt og får energi af at interagere med mange interessenter i forskellige sammenhænge. Du arbejder struktureret, systematisk og analytisk og det tydeligt for dine kolleger, at denne arbejdstilgang er naturlig for dig. Som menneske er du vedholdende og kan holde hovedet koldt. Du bidrager med sparring og en god portion humor og godt humør.

En ambitiøs energikoncern med kunden i fokus Du får en moderne og velkonsolideret energikoncern i ryggen og et team af kompetente kollegaer, der i fællesskab arbejder ud fra en kommerciel tilgang med kunden i fokus.

Vi tilbyder dig en spændende og varieret hverdag, med en bred kontaktflade både i forhold til kunder og kolleger. Du får en selvstændig og ansvarsfuld stilling med mulighed for både personlig og faglig udvikling. Vi ved, at arbejdsliv og privatliv skal hænge sammen, og derfor prioriterer vi, at skabe en god balance.

Med udgangspunkt i en helhedsorienteret, værdiskabende og lønsom tilgang søger vi en projektleder, der fagligt og menneskeligt passer til vores værdier: Ansvarlig, Engageret og Udvikling.

Kan du se dig selv i ovenstående, hører vi rigtigt gerne fra dig. Som en del af rekrutteringsprocessen må du være indstillet på at deltage i tests.

Har du spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Odense SV
  • Fredag den 16. april 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i Odense C

    Er du klar til at tage ansvaret for din portefølje i projektafdelingen i en virksomhed med en passion for effektivitet og teknologi? Så er det måske dig, vi søger!På vegne af EFFIMAT Storage Te..
    • Projektleder
    • Odense C
    Få mere info
  • PROJEKTLEDER - FYN

    PROJEKTLEDER – ANLÆG – FYN TRÆKKER DIN KARRIERE RØDDER I ANLÆGSBRANCHEN? VIL DU VÆRE FRONTLØBER FOR BÆREDYGTIGHED I ODENSE ? Har du lyst til at være en del af en bæredygtig og spændende bra..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info
  • Studentermedhjælper med flair for koordinering og ...

    Bliver din hverdag også bedre, når du hjælper andre til succesoplevelser? Er du struktureret, har et skarpt overblik, og nyder kundekontakt? Så er det lige dig, vi mangler! I [xxxxx] Digital W..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info
  • Projektledere/bygherrerådgivere med byggeerfaring ...

    Kan du håndtere ansvaret for flere samtidige byggeprojekter fordelt på kommunens 550 ejendomme? Kan du se muligheder og løsninger på ændrede behov, som ingen andre har tænkt på? Vil du arbejde med .
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Odense SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Odense SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Odense SV over tid

Dato Alle jobs som projektledere
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0