Account Manager til DSB Erhverv

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Vil du gøre en forskel for erhvervslivets grønne omstilling? Og vil du gøre det attraktivt for vores erhvervskunder at vælge den bæredygtige rejse? – så er det dig vi leder efter!

Tid er væsentlig for vores erhvervskunder, og vi skal sørge for, at rejsetiden på station og i toget kan bruges relevant, f.eks. når jobbet kræver rejser til virksomhedens andre afdelinger rundt om i landet, kunde- og leverandørmøder, seminarer og meget mere.

Det skal være nemt og attraktivt for vores erhvervskunder at vælge den bæredygtige rejse med toget og arbejde sammen med DSB om løsningerne.

Derfor søger vi nu en Account manager som sammen med vores øvrige Account managere og specialister, skal lægge sporene på erhvervsmarkedet for DSB i fremtiden.

Om jobbet - rollen som Account manager Mere end fem millioner rejser gennemføres årligt i forbindelse med arbejdet, og vi har en ambition om at øge omsætningen væsentligt i de kommende år.

Sammen med dine kollegaer skal du eksekvere på strategi- og handlingsplaner for erhvervsmarkedet. Du får ansvaret for din egen kundeportefølje af erhvervskunder, som du proaktivt udvikler gennem nysalg og mersalg af DSB’s produkter og løsninger. Du vil få ansvaret for at videreudvikle bæredygtighedsagendaen sammen med virksomhederne og vise, hvordan samarbejdet med DSB kan skabe værdi for virksomhederne. Din primære tid vil derfor bruges ude hos kunderne, som er fordelt over hele landet. Du kan derfor forvente at planlægge en mindre rejseaktivitet indenrigs.

Dine primære arbejdsopgaver er

  • Opnåelse af dit budget (dit vigtigste mål er din salgspræstation)
  • Fokus på nye kunderelationer
  • Booke og afholde møder – i gennemsnit 1 pr dag.
  • Øge DSB erhvervs kendskabsgrad hos virksomhederne.

Hvem er du? Som Account manager refererer du til DSB’s Erhvervsmarkedschef, og du vil med din person og viden skulle bidrage til hele teamets udvikling - både forretningsmæssigt for at drive vækstagendaen og kollegialt for at videreudvikle hele området til en kundevendt og kommercielt dreven enhed.

Du er en person, der er god til at samarbejde og er i stand til at facilitere udviklende kundedialoger både hos eksternt og internt i en stor organisation.

I DSB er der plads til alle, så jobbet er til dig som har vist synlige resultater indenfor området – uanset hvilke ”skinner du tidligere har kørt på”.

Vi forestiller os, at du har konkret erfaring fra B2B salg til både store og mellemstore kunder i Danmark. Et kendskab til digitalisering af kundevendte processer både i forbindelse med salg og service vil også være et plus, ligesom en struktureret tilgang til opdatering af egne kundedata og CRM-systemer vil blive vægtet positivt.

Vigtigst af alt er, at du bidrager du et positivt mindset, og dine tidligere kollegaer vil beskrive dig som en person med et stort engagement, interesse for dit område - og du er kendt for din store energi.

Hvad kan DSB tilbyde dig?   DSB er fyldt med engagerede medarbejdere, der dagligt arbejder med komplekse og udfordrende opgaver - for sammen at bidrage til en klimavenlig og bæredygtig transport i Danmark.

Du kan se frem til

  • En arbejdsplads i Høje Taastrup i lyse og indbydende kontorer og tæt på offentlig transport
  • Fleksible arbejdstider og muligheden for at arbejde hjemmefra op til to dage om ugen, hvis opgaverne tillader det
  • Udvikling af dine færdigheder gennem kurser, uddannelse og "learning-by-doing"
  • At blive en del af et stort fællesskab og en mangfoldig organisationskultur - hos os er der plads til alle uanset køn, etnisk baggrund, handicap, alder, seksuel orientering og religion


Vores personalegoder omfatter bl.a.

  • Gratis transport med DSB til og fra arbejde, mulighed for at bruge dit togkort i fritiden og fire årlige rejser med din familie
  • Træning i DSB’s eget fitnesscenter og et fuldt medlemskab til alle centre i Fitness World – du betaler bare skatteværdien
  • Pension og sundhedsforsikring med både forebyggelse og behandling
  • Sund og lækker frokostordning med mulighed for at købe aftensmad med hjem
  • Din arbejdsplads vil være i Høje Taastrup i vores lyse og indbydende kontorer. Vi bor tæt på offentlig transport, selvfølgelig.

Ansøgning og samtaler Ansøgningsfristen er den 25. september. Vi læser indkomne ansøgninger og afholder 1. samtaler løbende, så send gerne din ansøgning og dit CV snarest muligt. Forventede 2. samtaler er sat til d. 30. september.

Du kan også uploade din ansøgning som en kort videopræsentation.

For yderligere spørgsmål til stillingen kan Erhvervsmarkedschef Tayfun Atik kontaktes på mobil 31 31 40 80. Alle henvendelser behandles fortroligt. 

Du søger stillingen under ”Søg Jobbet” i højre side.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Taastrup
  • Søndag den 25. september 2022

Lignende jobs

  • Account Manager til fibernetløsninger

    Fri kontakt
    Er du god til at få kundemøderne i kalenderen? Trives du med at opsøge nye kunder, mens du er på farten på Sjælland? Har du evt. erfaring med driftsløsninger fra ejendomsbranchen eller boligforeninger? Så er du måske den helt rette Account Manager til denne virksomhed med kontoradresse på Frederiksberg.
    • Sælger
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Salgs- & Kunderådgiver

    Fri kontakt
    Salgs- & Kunderådgiver - København. Profil Optik åbner stor ny Flagship Store med en unik placering centralt ved Nørreport i København. Konceptet vil sætte helt nye standarder for produkt præsentation, sortiment og kundeoplevelse.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Service Sales Representative - [xxxxx]

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • Sælger
    • Ballerup
    Få mere info
  • Director, Sales & Commercial projects

    Are you ready to make a difference for people with severe hearing disabilities? Are you an experienced professional skilled in managing commercial activities, establishing standards, and ensuring g..
    • Sælger
    • Smørum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som sælgere
4. oktober 2024 16
3. oktober 2024 14
2. oktober 2024 15
1. oktober 2024 8
30. september 2024 9
29. september 2024 12
28. september 2024 12
27. september 2024 11
26. september 2024 11
25. september 2024 12
24. september 2024 11
23. september 2024 11
22. september 2024 11
21. september 2024 11
20. september 2024 11
19. september 2024 14
18. september 2024 17
17. september 2024 16
16. september 2024 14
15. september 2024 16
14. september 2024 17
13. september 2024 17
12. september 2024 16
11. september 2024 15
10. september 2024 15
9. september 2024 15
8. september 2024 14
7. september 2024 14
6. september 2024 14
5. september 2024 17
4. september 2024 18