Senior Compensation & Benefit Specialist i DSB

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Vil du være med på rejsen, hvor du er med til løfte vores Compensation & Benefit set-up til et endnu højere niveau? Er dine spidskompetencer og interesser inden for udvikling af digitale og værdiskabende Compensation & Benefit processer? Så er det dig vi leder efter!</em

I DSB har vi fokus på at øge sammenhængen og kvaliteten i vores HR-leverancer og give en rigtig god brugeroplevelse. Vi stræber efter ekspertise som vil være med til at understøtte strategien og opgaven mod, at DSB bliver markedsorienteret og ”står på egne ben” i 2030.

Kom med på den bæredygtige rejse og vær med til at bygge, udvikle og supportere vores HR-services, som understøtter vores ledere og medarbejdere i professionelle HR-relaterede tjenester og aktiviteter.

Lige nu, er vi på udkig efter en dygtig profil med gode metodiske kompetencer, og som er vant til at fungere som Trusted Advisor.

Om jobbet – din hverdag Du bliver en del af HR Services og Compensation & Benefit teamet, og du får hele DSB som din arbejdsplads. <br
Du vil arbejde tæt sammen med blandt andet ledere og chefer i vores mange afdelinger, og du får stor indflydelse på, hvordan DSB fremadrettet arbejder med vores stillingsstruktur, vores Compensation & Benefit politikker, samt vores lønbenchmark og lønreguleringsproces.<br
Det bliver din opgave at sikre sammenhæng mellem vores strategi og de initiativer, som vi søsætter – og varetage opgaverne, så vi når i mål.

En typisk arbejdsdag kunne starte med, at du deltager på det ugentlige teammøde i C&B teamet. Herefter mødes du med Underdirektøren for en af vores forretningsenheder, for at mappe deres stillingsstruktur, og inden frokost har du dialog med en af vores HR Business Partere om lønbenchmark på en ny leder.<br
Efter en god frokost i kantinen arbejder du videre med den kvartalsvise vederlagsrapportering til bestyrelsen. Du når også at sparre med en Rekrutteringskonsulent om ansættelse af udenlandsk arbejdskraft. Dagen efter er du måske ude i en af vores andre forretningsenheder, hvor du deltager på et ledermøde for at fortælle om DSB personalegode politikker.

Du vil blandt andet få ansvaret for, at

  • Implementere og vedligeholde DSB’s stillingsstruktur
  • Ajourføre og vedligeholde vores Compensation & Benefit politikkerne</li
  • Håndtere den årlige lønreguleringsproces og det årlige Organisational Review
  • Udføre lønbenchmark på både individuelt og regionalt niveau i samarbejde med vores ledere, rekrutteringskonsulenter og HR Business partnere
  • Fungere som Trusted Advisor i C&B sammenhæng mod Direktion og Bestyrelse i DSB.</li

Hvem er du? Du har formentlig en akademisk uddannelse og har mindst 5 års erfaring fra en lignende stilling i en større dansk eller international virksomhed.

Du kan selvfølgelig identificere dig med vores værdier: Samarbejde, Positiv og Ildhu, og det er let for dig at være dialogsøgende, hvor du formår at være tydelig i din kommunikation. Med din metodiske og strukturerede tilgang til opgaverne, vil du stille spørgsmål til vores nuværende processer eller ideer, da du har fokus på at optimere processer.

Du er god til at skabe resultater og du har en faglig stolthed, og sidst men ikke mindst, har du altid fokus på kvaliteten af det du leverer, og det kan ses og mærkes i dit arbejde.

Vi kunne godt tænke os, at du

  • er dygtig til Microsoft Office, og især Excel som er et vigtigt redskab for afdelingen
  • både kan lide at arbejde på et konceptuelt plan med processer og politikker den ene dag, og med hands-on opgaver såsom lønregulering, løn benchmark mv. den anden dag
  • har et digitalt mindset, og har gerne erfaring med at digitalisere processer
  • skriver og taler dansk og engelsk på forhandlingsniveau

Hvem er vi? I HR Services & Compensation er vi et mangfoldigt team på 25 medarbejdere med vidt forskellige baggrunde og specialer. Vi dækker alt inden for områderne HR-personaleadministration, organisationsændringer, løn, refusion, vederlagspolitikker og -rapportering, samt personalegoder.<br
Vi har konstant fokus på at forbedre vores processer og metoder, så vi agerer effektivt og professionelt, så vi kan give en rigtig god brugeroplevelse. Du vil blive en del af vores dedikerede Compensation & Benefit team på i alt 3 specialister.<br
Vi griner sammen, sparrer og værner om det gode samarbejde på tværs af vores fagområder. Du vil finde dig selv som én blandt mange dygtige medarbejdere med et positivt mindset og gode samarbejdsevner.

Vi ved, at motiverede medarbejdere der trives i deres rolle, skaber de bedste resultater. Derfor vil du opleve at din trivsel og faglige udvikling er i fokus hos os.

Hvad kan DSB tilbyde dig? DSB er fyldt med engagerede medarbejdere, der dagligt arbejder med komplekse og udfordrende opgaver - for sammen at bidrage til en klimavenlig og bæredygtig transport i Danmark.

Du kan se frem til

  • En arbejdsplads i Høje Taastrup i lyse og indbydende kontorer og tæt på offentlig transport
  • Fleksible arbejdstider og muligheden for at arbejde hjemmefra op til to dage om ugen, hvis opgaverne tillader det
  • Udvikling af dine færdigheder gennem kurser, uddannelse og "learning-by-doing"
  • At blive en del af et stort fællesskab og en mangfoldig organisationskultur - hos os er der plads til alle uanset køn, etnisk baggrund, handicap, alder, seksuel orientering og religion


Vores personalegoder omfatter bl.a.


  • Gratis transport med DSB til og fra arbejde, mulighed for at bruge dit togkort i fritiden og fire årlige rejser med din familie
  • Træning i DSB’s eget fitnesscenter og et fuldt medlemskab til alle centre i Fitness World – du betaler bare skatteværdien
  • Pension og sundhedsforsikring med både forebyggelse og behandling Sund og lækker frokostordning med mulighed for at købe aftensmad med hjem

Ansøgning og samtaler Ansøgningsfristen er den 19. september 2022. Vi læser ansøgerne løbende, og indkalder løbende til 1. samtaler, og forventer at afholde 2. samtaler i uge 39.

Send gerne din ansøgning og dit CV snarest muligt. Du kan også uploade din ansøgning som en kort videopræsentation.

Ønsker du at vide mere, er du velkommen til at kontakte Underdirektør Mikael Feilberg på telefon +45 2468 0508.

Vi ser frem til at læse mere om dig, og hvorfor du finder jobbet interessant.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Taastrup
  • Mandag den 19. september 2022

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i København V

    Fri kontakt
    Er du klar til at hjælpe virksomhedsledere over hele landet med at stå stærkere i deres ledelsesrolle og blive endnu bedre til at skabe resultater gennem andre? Har du erfaring med ledelse i praksis og brænder for at undervise og formidle ledelse som faglig disciplin til andre?
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Storkøbenhavn

    Ønsker du en stilling indenfor rekruttering med unikke udviklingsmuligheder? Brænder du for HR og rekrutteringsbranchen og en virksomhed, som besidder en enorm berøringsflade med mange fors..
    • HR-medarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Storkøbenhavn

    Til en større global virksomhed i Storkøbenhavn søges en dedikeret HR-Koordinator med nogen erfaring til et mindre og velfungerende team. Vi søger en engageret og struktureret HR-koordinator, s..
    • HR-medarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1