Institutionsleder til Jægersborg Børnehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gentofte

Vil du være den samlende leder for en stor kommunal institution i Gentofte Kommune med tre afdelinger? Kan du, sammen med tre daglige ledere lede pædagogiske udviklingsprocesser, som sikrer høj faglig kvalitet?

Gentofte Kommune søger en leder til at stå i spidsen for Jægersborg Børnehus. Jægersborg Børnehus består af tre huse på hver deres matrikel, med fælles økonomi og fælles forældrebestyrelse. Hvert hus har egen daglig leder og dagligdag – men fælles ledelse og en ambition om et fælles pædagogisk og organisatorisk DNA på tværs af de tre huse. De tre huse ligger i gå afstand fra hinanden i Jægersborg området og har alle børn i alderen 0-6 år.

To af husene har kompetencecentre for børn i særligt udsatte positioner og der er under Jægersborg Børnehuse ansat medarbejdere med udgående funktion, som giver pædagogisk supervision til kommunens øvrige dagtilbud. De samme to børnehuse er med i et fri-institutionsforsøg i forbindelse med den styrkede pædagogiske læreplan og har et særligt fokus på arbejdet med inklusion.

Vi tilbyder
En spændende og alsidig stilling som leder for en af de største institutioner i Gentofte Kommune. Jægersborg Børnehus har samlet set ca. 73 medarbejdere og ca. 230 børn i alderen 0-6 år.

Ledelsen af Jægersborg Børnehus arbejder teambaseret, og du vil sammen med de tre daglige ledere og tre afdelingsledere skulle sikre den fortsatte udvikling af den pædagogiske og ledelsesmæssige praksis. Som leder af Jægersborg Børnehus får du samtidig mulighed for at præge udviklingen af dagtilbudsområdet i Gentofte Kommune og indgå i et ledernetværk med andre dagtilbudsledere.

Ledelsesteamet
I Jægersborg Børnehus er der et fagligt stærkt ledelsesteam og fællesskab, hvor ledelsesopgaver reflekteres, analyseres og kvalificeres i fællesskab, for herefter at udmøntes i det enkelte hus. Der er et stærkt værdigrundlag, der danner rammen for forskellige måder at udføre og organisere det daglige pædagogiske arbejde på.

Vores forventninger til dig
Vi søger en visionær, organisatorisk og fagligdygtig leder, der har overblik og formår at lede opgaver på tværs af tre huse og i et langsigtet perspektiv og i tæt sparring med den øvrige ledelse. Du er fagligt opdateret og kan bringe ny viden i spil i børnehusene. Der lægges samtidig vægt på, at du formår at være synlig og tilgængelig, og så tæt på praksis, at du sammen med den øvrige ledelse udgør et stærkt hold for medarbejdere, børn og forældre.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Har gode strategiske og kommunikative evner og formår at skabe dialog og danne relationer på alle niveauer.

  • Er i stand til at sætte en tydelig retning for arbejdet med udviklingen af det pædagogiske arbejde og for institutionens og kommunens visioner.

  • Er en afslutter, der forstår at se hele vejen omkring projekter og formår at følge dem til dørs.

  • Har økonomisk og administrativ forståelse og erfaring, og forstår at omsætte og prioriterer det i praksis.

  • Er proces- og udviklingsorienteret og har gjort dig tanker om, hvad det indebærer, at skabe en højkvalitetsinstitution, i forlængelse af den nye dagtilbudsreform.

  • Sammen med dit ledelsesteam kan udvikle den ledelsesmæssige strategi og understøtte den systematisk kompetenceudvikling af personalet.

  • Er god til at rekruttere og sammensætte de gode teams.

  • Ønsker at indgå i et tæt samarbejde med ledelsesteamet, personalet og forældrebestyrelsen – og prioriterer medindflydelse højt.

  • Har ledelseserfaring, en pædagogisk uddannelse samt supplerende lederuddannelse – minimum på diplomniveau.

  • Er synlig og kan skabe tryghed for ansatte og forældre.

  • Har kendskab og erfaring med socialpædagogisk arbejde og inklusion

  • Er i stand til at navigere i en politisk styret organisation og er i stand til at omsætte politiske visioner og beslutninger til praksis.


Personligt er du derudover:

  • Humoristisk og smilende. Åben, nærværende, imødekommende og god til samarbejde.

  • Lydhør.

  • Nysgerrig.

  • Robust.


Om Gentofte Kommune
Der er 44 dagtilbud i Gentofte Kommune, der hver dag med udgangspunkt i dagtilbudsområdet vision ”Tryghed, Leg og Læring – Børn Forandrer Verden” arbejder for, at alle børn motiveres, inspireres og udfordres til toppen af deres potentiale.

Som institutionsleder refererer du til kommunens dagtilbudschef.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte dagtilbudschef Sanne Nielsen på tlf. 20 31 14 11 eller pædagogisk leder Michael Andersen på tlf. 30 57 19 01 for yderligere oplysninger.

Du er også velkommen til at kontakte kontakte daglig leder Katja Bremer (Afdeling Sauntesvej) på tlf. 39 75 00 40 eller daglig leder Stine A. Schmidt (Afdeling Solsiden) tlf: 24 22 30 93.

Du kan læse mere på: www.gentofte.dk eller på de enkelte børnehuses hjemmeside.

Ansøgningsfrist: 14. april 2020

samtalerunde afholdes 21. april 2020 og 2. samtalerunde afholdes 27. april 2020.

Der er mulighed for, at samtalerne afholdes digitalt.

Der vil i forbindelse med 2. samtalerunde være en test.

Tiltrædelse: 1. juni 2020 eller snarest herefter.

I Gentofte Kommune er der en generel politik om, at der ved ansættelse på børne- og ungeområdet skal indhentes børne- og straffeattest.

Vi arbejder digitalt i Gentofte Kommune. Derfor modtages ansøgninger udelukkende via den digitale ansøgningsformular.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker efter overenskomst og aftale om Ny Løn.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Gentofte.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Gentofte
  • Tirsdag den 14. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Gentofte

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Gentofte over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Gentofte over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1