Dagtilbud i topform søger ny leder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brønshøj

Det selvejende dagtilbud Regnbuen i Brønshøj søger en ny institutionsleder pr 1. oktober 2021


100 børn, 27 medarbejdere, en souschef og en bestyrelse søger en ambitiøs og samarbejdende leder med en stærk pædagogisk faglighed.


Har du et helhedsperspektiv på ledelse, og forstår du at inddrage alle interessenter omkring dagtilbuddet for at skabe de bedste praksisser for leg, udvikling og læring til gavn for børnene, så er du måske den nye leder i Regnbuen.

Regnbuen
Det selvejende dagtilbud Regnbuen er kendt for at levere dagtilbud af høj kvalitet, og vi søger derfor en leder, der er ambitiøs i sine bestræbelser på at skabe optimale udviklingsbetingelser for børn.

Regnbuen har to afdelinger. En vuggestue med 24 børn, der er placeret i en gammel patriciervilla på Præstegårds allé 29 samt en børnehave med 72 børn på Præstekærvej 3. Begge afdelinger ligger i hjertet af Brønshøj og med den smukke natur ved Utterslev mose i gåafstand.

Der er i en årrække blevet arbejdet intensivt med rekruttering og opkvalificering af medarbejdergruppen. Dette betyder, at Regnbuen har en kompetent personalegruppe fordelt på følgende faggrupper: 12 pædagoger, 3 pædagogiske assistenter, 4 pædagogmedhjælpere, 2 pædagogmedhjælpere, der er under meritpædagoguddannelse - samt en gårdmand, 2 køkkenmedarbejdere og 3 vikarer.

Ledelse af det selvejende dagtilbud Regnbuen
Lederen er budgetansvarlig og ansvarlig for alle medarbejdere, herunder ansvarlig for den samlede kompetenceudvikling. Dette indebærer bl.a. ansvaret for ansættelse, MUS samt afskedigelsessager.

Lederen er sekretær for bestyrelsen, der har det overordnede ansvar i Regnbuen. Lederen planlægger i samspil med formanden og understøtter bestyrelsens visioner for dagtilbuddet. Herudover har lederen et tæt og tillidsfuldt samarbejde med forældre og er generelt et velkendt ansigt for alle forældre.

Lederen er formand for MED-udvalget og faciliterer møder med relevans for dagtilbuddet og alignment med de overordnede retningslinjer for MED-udvalgenes arbejde i Københavns Kommune. Lederen ser medarbejdernes mulige indflydelse som en gevinst for Regnbuen.

Lederen navigerer naturligt i samarbejdet med den selvejende paraplyorganisation FOBU, der er en afgørende medspiller i Regnbuens sunde drift og administration. Samtidig er et stabilt og tillidsbaseret samspil med Københavns kommunes højt prioriteret i opgaveløsningen.

Sparring, udvikling og tværgående opgaveløsning er kerneelementer i det ledernetværk som Regnbuens leder danner med andre selvejende ledere i området. Ledernetværket BV1 er kendt for en seriøs og praksisnær tilgang samt en hjælpsomhed i fælles opgaver.

Personen
Du er en synlig, modig og nærværende leder, der sætter værdi for børnene i centrum. Du opleves inddragende og motiverende – og så er du en leder, der følger igangsatte indsatser til dørs.
Du skal have selvstændigt ledelsesmod, om end du samtidig skal tåle at blive ledet af en bestyrelse, som stiller egne høje krav. Du skal kunne lede opad og være et konstruktivt bindeled mellem bestyrelsens visioner og den daglige drift. Dette indebærer også at kunne indtage en pragmatisk tilgang, hvis bestyrelsens drømme bliver for vidtløftige.

Erfaringer

  • Du ved, at dagtilbudsledelse ikke alene kan ske fra skrivebordet, men forudsætter, at du bevæger dig rundt i og er i kontakt med praksis
  • Du mestrer at inddrage forældrene på rette tid og sted og ser dem som en ressource og vigtige samarbejdspartnere i at skabe et dagtilbud af høj kvalitet
  • Du er vant til at sætte en fælles retning, hvor der samtidig er plads til det individuelle og forskelle
  • Du har gode erfaringer med samarbejde med skoler, PPR og andre relevante aktører

Kvalifikationer

  • Du er uddannet pædagog og nyder at udøve faglig ledelse til både pædagoger, pædagogiske assistenter samt ufaglært personale
  • Du har lederuddannelse på diplomniveau eller er indforstået med at tage uddannelsen under din ansættelse i Regnbuen
  • Du har blik for at arbejde systematisk med data som grundlag for dine ledelsesmæssige handlinger og udvikling af den pædagogiske faglighed
  • Du har solide administrative kompetencer og kan drive en økonomi på kr. 10 millioner til gavn for børnene
  • Du er i stand til at udvikle gode relationer mellem egen organisation og fx forældre, forvaltning, skoler og andre institutioner på børneområdet

Personlige kompetencer

  • Du udviser stor ordentlighed og opbygger naturligt tillidsfulde relationer
  • Du er ambitiøs og motiveres af at få andre til at lykkes
  • Du kan stå fast – også når du kommer i modvind
  • Du er en synlig og samarbejdende leder, der kan kommunikere med gennemslagskraft
  • Du er autentisk og tør stå ved dig selv, dine fejl og dine øvebaner

Løn og ansættelsesvilkår

  • Forventet tiltrædelse 1. oktober 2021
  • Ansættelse sker i henhold til de aftaler, der er med den faglige organisation på området, BUPL
  • I forbindelse med ansættelse vil der blive rekvireret straffe- og børneattest


Proces
Ønsker du at søge stillingen bedes du uploade din ansøgning samt CV via linket senest d. 1. august kl. 12.00.

Spørgsmål og uddybning kan fås ved henvendelse til bestyrelsesformand, Lars Damkjær: 22639349 eller souschef, Søren i Regnbuen 38280024

Første samtaler gennemføres den 9. og 10. august fra kl. 16.00, og for kandidater, der går videre til 2. runde, vil anden samtale gennemføres den 19. august.

Se mere på vores ansøgersite: https://regnbuen2700.ofir.com

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f2ca2ffa)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brønshøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Brønshøj
  • Tirsdag den 10. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Brønshøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Brønshøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Brønshøj over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0