Social- og sundhedsassistent til aftenvagt i hjemmeplejen Lystrup, Område Nord

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Egå

Om jobbet:Vi søger en engageret og dygtig Social- og sundhedsassistent til en fast stilling i vores aftenvagtteam i Hjemmeplejen, Lystrup Centervej 78, Lystrup. Måske det er dig?

Hjemmeplejen håndterer mange forskellige opgaver, men kendetegnende er, at mange opgaver er af kompleks karakter. Vi har f.eks. borgere med psykiatriske problemstillinger, borgere med hjerneskader, demens eller misbrug, samt terminale borgere. Desuden har vi dialysepatienter samt borgere med stomi og tracestomi m.m., og du får oplæring i de borgerspecifikke opgaver. Vi får varierende ad hoc-opgaver, der kalder på stort ansvar, hvilket gør arbejdet spændende, udfordrende og ikke mindst fagligt udviklende. Borgerne udskrives tidligt fra hospitalsindlæggelse, hvorfor vi oplever, at behovet for sygeplejefaglig indsats er stigende.

I Aarhus Kommune er vi optagede af, at sikre det gode borgerforløb med afsæt i ”Forløbsmodellen”, hvor vi arbejder ud fra en sammenhængende, sundhedsfremmende og rehabiliterende tilgang til borgeren. Dit fokus skal derfor være på det borgeren selv kan, vil og ønsker.Som aftenvagt, arbejder du rehabiliterede om borgers helhedssituation. Det er derfor vigtigt, at du har et godt klinisk blik og er god til at dokumentere dine observationer, så kommende dagvagt kan handle på dem.

Det team du bliver en del af, består af 2 meget erfarne Social- og sundhedshjælpere, som vil være med til at sikre, at du bliver godt introduceret til stillingen. Derudover er der tæt daglig sparring med assistenter, sygeplejerske, terapeut og leder i overlappet fra dagvagt til aftenvagt.

Vi ønsker at have en høj faglighed, og arbejder med kompetenceudvikling i medarbejdergruppen.
En gang i kvartalet, afholder vi møde aftenvagtsmøde. Ved mødet deltager også ressourcekoordinator, fysioterapeut, sygeplejerske og leder. Målet er, at sikre den daglige trivsel, god opgaveglidning samt kompetenceudvikling. Vi forventer, at du også bidrager til den faglige udvikling, bl.a. ved at understøtte hjælpernes faglige udvikling i aftenvagten samt have et skarpt fokus på den rehabiliterende tankegang og de sygeplejefaglige behov.

I vores team tager vi ansvar for egen og kollegaers trivsel. Vi bidrager alle til at spille hinanden endnu bedre, ved bl.a. at arbejde med udgangspunkt i de 5 ledetråde og kærlig kommune.Vi gør opmærksom på, at stillingen ligger inden for det døgndækkede område. P.t. forventes tjenesten fortrinsvis at være i aftenvagt, med fast vagt hver onsdag og torsdag samt lige weekend.
Din profil:
  • Du har uddannelse som Social- og sundhedsassistent.
  • Du har en rehabiliterende tilgang og er kreativ i din måde at løse opgaver på.
  • Du har gode samarbejdsevner og er respektfuld og anerkendende i din kommunikation.
  • Du har lyst til at dele ud af din faglige viden, og kan understøtte dine hjælper-kollegaers arbejde.
  • Du er nærværende, loyal og mødestabil.
  • Du har overblik og kan bevare roen i en travl hverdag og i akut opståede situationer.
  • Du har flair for at arbejde med og anvende IT som dokumentationsredskab.
  • Du har kørekort.
  • Du kan lide at arbejde selvstændigt og er indstillet på, at skulle dække borgere i både Lystrup og Trige, og nogle gange også i Hjortshøj.


Derfor skal du vælge os:Vi har høj grad af indflydelse på at løse opgaven i samråd med borgere, pårørende og kolleger. Vi tør miste fodfæste og gå nye veje.

Da vi har fysioterapeut og sygeplejerske ansat i dagvagt, er det efter aftale muligt, at få følgeskab af dem i aftenvagt mhp. faglig sparring, arbejdsmiljø etc. Vi arbejder med faglighed gennem kontinuerlig kompetenceudvikling, hvorfor der er mulighed for relevante kurser, brush-up-dage samt e-læringskurser.

Vi er et velfungerende stabilt team, med god trivsel og humor - det vil vi gerne blive ved med at være. Vil du være med?
Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen ønskes tiltrådt 1. oktober 2019, eller snarest muligt.
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst som . Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

Ugentligt timetal: 30

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Leder i hjemmeplejen Lystrup, Anja Dissing Henckel på telefon 87138947 eller mail [email protected].

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfristen er den 18. august 2019

Vi forventer at afvikle jobsamtaler torsdag den 22.8.2019.

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.

Om os

Hvis du vil vide mere om Sundhed og Omsorg, opfordrer vi dig til at gennemgå online mini-kurset Velkommen Ombord på Aarhus Kommunes Kursusportal. Kurset er lavet til nye medarbejdere og præsenterer dig for vores organisation, strategi og centrale temaer. Bliver du inviteret til samtale, forventer vi, at du som en del af din forberedelse har gennemført kurset. Kurset tager cirka en halv time. For at kunne tilmelde dig og gennemgå kurset skal du oprette dig som bruger af Kursusportalen med dit cpr-nummer. Du finder Kursusportalen på https://aak.plan2learn.dk/
Hvis du har problemer med at oprette dig, kan du hente hjælp i vejledningen https://aarhus.emply.net/GetFile.aspx?id=45820c5e-4eb5-4ff3-b79e-6a04e6c769b4

Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Egå.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Egå
  • Søndag den 18. august 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Egå

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Egå over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Egå over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0