COO/OPERATIONS MANAGER

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hinnerup

ELGAARDMANCOM søger for

Landets førende leverandør af overdækninger i stål Hos Lyngsøe har vi gennem de seneste år realiseret en årlig vækst på 10-20%, og vi har ambitioner om at fortsætte denne udvikling. Vi skal nu tage næste organisatoriske skridt, som en del af vores vækststrategi, og derfor søger vi en operations manager, som kan hjælpe med at indfri vores ambitioner.

Som højre hånd for direktøren får du det samlede ansvar for alle aktiviteter, der tilknyttes den operationelle del af Lyngsøe. Du bliver en central og afgørende bidragsgiver til virksomhedens vækstrejse. Den nyoprettet stilling, omfatter overordnet ledelse af 4 mellemledere, forretningsmæssigt drift ansvar og fortsat teknisk og kommerciel udvikling af Lyngsøes forsyningskæde, som er indeholder:

- Konstruktion og specifikation af kundeopgaver

- Indkøb og leveranceaftaler på både komponent- og montageniveau

- Produktion, intern og ekstern montage

- Lager og inbound og outbound logistik

Herudover er det dig, der varetager virksomhedens projektledelse inden for procesoptimering, forretnings- og produktudvikling.

Du udarbejder budget og budgetopfølgning og rapporterer selvstændigt dit forretningsområde for bestyrelsen.

Erfaren og innovativ leder med god forretningsforståelse Du har en baggrund som, ingeniør, maskinmester eller lignende og har bred ledelseserfaring fra operations, supply chain eller lignende. Gerne fra en ordreproducerende, eksporterende virksomhed.

Din forretningsforståelse og din gode indsigt i procesoptimering, flow-management, udvikling, produktion og review, gør dig i stand til at samle trådene på virksomhedsniveau.

Du er en motiverende og respekteret leder, der gennem nøgletal, kommerciel forståelse og dygtigt samarbejde, er i stand til at optimere snitfladen mellem afsætning og operations. Inden for dit eget funktionsområde, formår du gennem engagement og motivation at sætte retning, skabe teamspirit og styrke erfarings- og vidensudveksling mellem dine mellemledere.

Som købmand er du stærk i forhandlingen og samtidig god til at etablere og udvikle værdiskabende supply chain partnerskaber. Du er omhyggelig, vedholdende og struktureret, og besidder god gennemslagskraft.

Du kommunikerer ubesværet på engelsk og også gerne på tysk

Du tilbydes En central ledelsesmæssig og kommerciel nøgleposition i en ejerledet virksomhed med en klar vækstambition. Da stillingen er nyoprettet kan du selv være med til at sætte dit præg.

Kulturen er uformel og præget af entreprenørånd, engagement og ansvarsfølelse. Omgangstonen er rundet af humor, men med respekt. Vi har det godt med hinanden og lægger vægt på, at trivsel er en forudsætning for at skabe gode resultater.

Send din ansøgning med CV gerne som pdf ved at klikke på nedenstående link ”Søg stillingen”

Vi ser frem til at høre fra dig.

Lyngsøe A/S er landets førende leverandør af carporte, redskabsrum, garager og overdækninger og har eksport til Tyskland. Virksomheden kendetegnes ved stort kundefokus med et klart mål at levere kvalitetsløsninger til både private kunder, boligforeninger og erhvervskunder. Lyngsøe A/S beskæftiger ca. 35 medarbejdere og er beliggende i Søften ved Århus. Læs mere på www.lyngsoe.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hinnerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Hinnerup
  • Fredag den 03. september 2021

Lignende jobs

  • Supply chain manager i Århus N

    Our team are looking for a skilled Supply Chain professional who is keen to make an impact in our continuous improvement journey! In this role you will be involved with key stakeholders in the busi..
    • Supply Chain Manager
    • Århus N
    Få mere info
  • Supply chain manager i Århus N

    Do you have experience in Supply chain? Does steering SIOP and RCA activities sound interesting? Would you like to work in a global environment in the industry of wind energy? Then we've got the op..
    • Supply Chain Manager
    • Århus N
    Få mere info
  • Supply chain manager i Århus N

    Do you have a background within the Construction Industry or Plant maintenance? Are you used to improving processes via IT solutions? If you want to have a major impact on Vestas Construction .
    • Supply Chain Manager
    • Århus N
    Få mere info
  • Supply chain manager i Århus N

    Do you want to be part of the Global IT team in Vestas and be accountable for all IT offerings for our Value Chain business applications? Then you might be our new Supply Chain Business Analyst wit..
    • Supply Chain Manager
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Hinnerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Hinnerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager i Hinnerup over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0