Udviklingssygeplejerske/Sundhedsfaglig koordinator til Specialområde Hjerneskade

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Udviklingssygeplejerske/Sundhedsfaglig koordinator
Brænder du for sundhedsfaglige opgaver og kvalitetsudvikling på Socialområdet? Har du et stærkt blik for detaljen i den sundhedsfaglige kvalitet, og kan du vejlede og formidle din viden, så det giver mening for dine kollegaer? Så har vi stillingen til dig.

Specialområde Hjerneskade opprioriterer vores sundhedsfaglige arbejde. Derfor søger vi to fagligt dygtige udviklingssygeplejersker til nyoprettede stillinger på to af vores matrikler. Den ene stilling er placeret på vores matrikel på Tagdækkervej i Hammel, den anden stilling er placeret på matriklen Høskoven i Viby J.
Om stillingenVi søger udviklingssygeplejersker til to ansvarshavende og koordinerende funktioner tæt på praksis. Da stillingerne er nyoprettet, får man gode muligheder for selv at sætte sit præg på den. Grundlæggende vil man have et særligt ansvar for at udvikle og sikre den sundhedsfaglige kvalitet og dokumentation på matriklen gennem sparring med og videreformidling til sine kollegaer. Der er derfor behov for, at man kan arbejde selvstændigt og tværfagligt.

Stillingerne er forankret i matriklen på Tagdækkervej eller Høskoven, hvor man i samarbejde med afdelingsledelsen skal drive kvalitetsarbejdet lokalt. Derudover vil man indgå i tæt samarbejde med den sundhedsfaglige leder, og blive en del af det sundhedsfaglige netværk på tværs af Specialområde Hjerneskade, der oprettes som led i opkvalificeringen af det sundheds-faglige arbejde.

Derudover bliver ansvarsområderne bl.a. at:
  • Sikre kvaliteten og have fokus på den sundhedsfaglige indsats i afdelingerne, herunder at drive den lokale udvikling i samarbejde med den lokale ledelse.
  • Løbende implementere sundhedsfaglige retningslinjer og instrukser.
  • Sørge for, at medarbejderne får den nødvendige vejledning, supervision og kompetenceudvikling i forhold til de sundhedsfaglige opgaver.
  • Kvalitetssikre medicinhåndtering, medicinopbevaring og sundhedsfaglig dokumentation.
  • Være tovholder og ajourføre i forhold til tilsyn fra styrelsen for patientsikkerhed.
  • Bistå sidemandsoplæring i Sundhedsmodulet og understøttelse i forhold til KRAM / det dobbelte KRAM.
  • Bistå praktiske opgaver fx i forhold til COVID test, værnemidler osv.

Om de rette kandidater:De ideelle kandidater har meget gerne erfaring med voksne med erhvervet hjerneskade. Det er en fordel, hvis man har aktuel viden om tilsynsopgaver på sundheds- og socialområdet og ved, hvilke krav sociale tilbud bliver mødt af. Desuden vægter vi forståelsen for at arbejde med høj neuropædagogisk faglighed.

Derudover ser vi gerne, at man:
  • Har god situationsfornemmelse, kreativitet og mod, så vi kan udvikle og fastholde et højt fagligt engagement og høj kvalitet.
  • Er positiv, selvstændig og trives med ansvar og kan samarbejde med forskellige faggrupper om den fælles opgave.
  • Har nogle års klinisk erfaring som sygeplejerske, gerne med relevant efteruddannelse eller overbygning.
  • Har erfaring med kvalitetsudvikling og forbedringsarbejde.
  • Har relevant og opdateret faglig viden, f.eks. i forhold til neuropædagogik, dysfagi, inkontinens, diabetes, demens, epilepsi, sclerose, psykiatri mv.
  • Er fortrolig med IT og dokumentation.
  • Kan gribe en idé og omsætte den til konkrete handlinger.
  • Er god til at skabe overblik, arbejder systematisk og er i stand til at strukturere og prioritere arbejdsopgaver i afdelingen.
  • Har erfaring med differenceret undervisning og formidling f.eks. via sidemandsoplæring.


Vi tilbyder en spændende stilling i et specialområde, der er i rivende udvikling. Man bliver en del af en engageret og tværfaglig medarbejdergruppe, som alle brænder for at gøre en forskel for voksne med erhvervet hjerneskade. I Specialområde Hjerneskade lægger vi vægt på et godt og udviklende samarbejde samt dialog, dygtighed og dristighed.
Det praktiskeDer er tale om to nyoprettede fuldtidsstillinger med fortrinsvis dagsarbejde. Aften og weekend arbejde kan dog forekomme i mindre omfang alt efter opgaveløsningen og samarbejdet med kollegaer. Man bliver medbestemmende på arbejdstiden.

I lyset af Region Midtjyllands fuldtidspolitik opslås stillingen på 37 timer. Er der ønske om et andet timetal, modtager vi også gerne en ansøgning.

Det primære arbejdssted vil være den lokale matrikel, enten Tagdækkervej eller Høskoven. Her vil man indgå i tæt samarbejde med den lokale afdelingsledelse, desuden vil man indgå i tæt samarbejde med den tværgående sundhedsfaglige leder i Specialområde Hjerneskade, der sidder på Engtoften i Viby.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt efter aftale.

Vi afholder løbende ansættelsessamtaler. Stillingsopslaget vil blive taget ned, når de rette kandidater er fundet.

Der bedes i ansøgningen angives, hvilken af de to stillinger der søges.

Hvis der er spørgsmål til stillingerne, er man velkommen til at kontakte sundhedsfaglige leder Rikke Holmegaard telefon 30576938 eller mail [email protected]. (Det er ikke muligt i uge 28, 29, 30 på grund af ferie)

Stillingerne skal søges online via regionens hjemmeside: www.rm.dk/job. Gå ind under stillingsopslaget og følg link til ansøgningsformular. Der ønskes medsendt uddannelsesbevis samt relevante referencer.

Om Specialområde Hjerneskade
Specialområde Hjerneskade er Region Midtjyllands tilbud til voksne med erhvervet hjerneskade. Specialområdet er organiseret under Socialområdet, og er et ud af otte specialområder. Specialområde Hjerneskade består af fem døgntilbud, et rehabiliteringstilbud og dagtilbud, som alle er geografisk placeret i Østjylland.

Området er fagligt stærkt, i vækst og leverer specialiserede indsatser i tæt samarbejde med afdelingsledere, områdeledelse og specialområdets konsulenter.
TagdækkervejTagdækkervej er en del af Specialområde Hjerneskade. Matriklen Tagdækkervej er placeret i Hammel og består af 4 afdelinger, herunder 2 afdelinger med døgntilbud med plads til 24 borgere, et rehabiliteringstilbud (SEL §107) med plads til 10 borgere samt et aktivitets- og samværstilbud (SEL §104). Døgntilbuddet yder støtte til borgerne i eget hjem under SEL §83-87 i almen plejebolig (ABL §5, stk. 2/§105).
HøskovenHøskoven er en del af Specialområde Hjerneskade. Matriklen Høskoven er placeret i Viby og består af 3 afdelinger, herunder 2 døgntilbud med i alt plads til 28 borgere samt et aktivitets- og samværstilbud (SEL §104). Døgntilbuddene yder støtte til borgerne i eget hjem under SEL §83-87 i almen plejebolig (ABL §5, stk. 2/§105).

Du kan læse mere om Specialområde Hjerneskade og matriklerne på www.soh.rm.dk.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Viby J
  • Tirsdag den 31. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Viby J over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
6. september 2024 1