Sagsbehandler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Har du sans for detaljer og kvalitet? Kan du behandle komplekse opgaver, hvor løsningen ikke altid ligger lige for? Vil du være med til at forbedre datakvalitet gennem controlling?
Og syntes du, at systemer og strukturer er spændende at arbejde med?

Om os

Struktur- og Normering er forankret i Hjemmeværnsstabens Planlægningsafdeling i Vordingborg, der udfører organisationsstyringen i hele Hjemmeværnets struktur. Vi er tre medarbejdere og en leder. En kollega går på pension den 1. juni 2020, og vi søger derfor en ny holdspiller.

Vores væsentligste opgaver er at udarbejde og vedligeholde opstillingsgrundlaget for Hjemmeværnets enheder og at udføre organisations- og normeringsstyring.

Om stillingen

Du indgår i arbejdet med at afdække muligheder og konsekvenser, kvalificere mål og produkter.

Vi fastlægger din endelige opgaveportefølje ud fra dine kompetencer, men dine konkrete opgaver er at:

• foretage controlling på Hjemmeværnets organisationsstruktur og materielnormering
• udarbejde bidrag til opstillings- og normeringsprincipper
• udarbejde bidrag til funktions- og enhedsbeskrivelser
• vejlede og rådgive ved organisations- og normeringsændringer
• vedligeholde Hjemmeværnets lagerstruktur i DeMars
• udføre øvrige opgaver i afdelingens opgaveportefølje.

Du er garant for datakvaliteten indenfor dit område og sikrer i den forbindelse nødvendig controlling af strukturgrunddata og sikrer overholdelse af opstillings- og normeringsprincipper.

Som led i dit arbejde i en værnsfælles styrelse, agerer du sikkert og kompetent i en stab og anvender de gældende stabsprocedurer og værktøjer.

Du har mulighed for både faglig og personlig udvikling. Vores virksomhedskultur er præget af en uformel og respektfuld omgang med hinanden, hvor vi ønsker at skabe arbejdsglæde og sammenhængskraft. Og vi arbejder med frihed under ansvar.

Om dig

Du har:

• en kontoruddannelse, gerne suppleret med en akademiuddannelse eller lignende
• solid erfaring med SAP/DeMars indenfor Personel-, Struktur- og/eller Materielområdet
• gode skriftlige kompetencer og formulerer dig godt
• kendskab til Hjemmeværnets struktur, virkemåde og kriterier.

Som person er du helhedsorienteret og formår at omsætte overordnede hensigter til praksis.
Du balancerer i et drifts- og et udviklingsperspektiv, hvor du er opsøgende og vedholdende i forhold til den fælles opgaveløsning. Du har sans for detaljerne, er god til at strukturere og koordinere arbejdsprocesser.
Du trives med nye, vekslende opgaver og problemstillinger, der kræver dit overblik, detailindsigt og tværfaglige koordination.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes i henhold til organisationsaftalen for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og OAO. Stillingen er indplaceret i løngruppe 3. Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for at forhandle et tillæg. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets Koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Har du lyst til at høre mere om stillingen, kan du kontakte major Finn Matzen på tlf. 72 82 00 41.

Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent, Karin Dupont på tlf. 728 19000.

Send din ansøgning, cv og uddannelsespapirer snarest og senest den 28. april 2020. Vi holder samtaler i uge 18. Stillingen er til besættelse 1. juni 2020 eller snarest derefter.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning, arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Mere om Hjemmeværnets Planlægningsafdeling
Hjemmeværnets organisation består af tre forskelligartede organisationstyper; den frivillige struktur, den ansatte struktur samt strukturen for personel af reserven. Samlet omfatter organisationsstyringen godt 6.000 strukturelementer med tilhørende materielnormering og ca. 60.000 stillinger. Vi sætter derfor datakvalitet i højsædet, ligesom vi sætter høje standarder for vores serviceniveau overfor kunderne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Vordingborg
  • Tirsdag den 28. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Vordingborg over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1