Associate Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

  • Manufacturing
  • Bagsværd

Er du en topmotiveret leder, som drives af komplekse udfordringer, og har du lyst til at være med til at sikre indkøring af nye processer og produkter i vores fabrik? Kan du lede og motivere forskellige medarbejdere og samtidig bevare overblik og tænke strategisk? Så er du måske netop den profil, vi søger.

Om afdelingen
Diabetes Finished Products, Bagsværd (DFPBA) er en aseptisk fyldefabrik med ca. 600 medarbejdere, hvor vi primært laver markedsførte insulinprodukter og samtidig er med til at introducere nye insulintyper. Fabrikken spænder vidt og omfatter bla. vask og sterilisation, formulering, fyldning og inspektion af flere af Novo Nordisk produktion til behandling af diabetes.
Produktionen er kendetegnet ved komplekse processer, som kræver medarbejdere med høj faglighed, stort engagement og en løsningsorienteret indstilling.

Afdelingen, Supply & Formulation, består af ca. 160 medarbejdere, og vi søger en teamleder til vores produktionsteam i Formuleringen. Som teamleder vil du referere til en afdelingsleder og indgå i et lederteam på 5 personer, samt du vil indgå i en større ledergruppe, der dækker hele afdelingen, Supply & Formulation.

Jobbet
Du får direkte ledelsesansvar for et team på ca. 20 operatører.
Som teamleder skal du sikre, at dit team løser opgaverne korrekt og til tiden samtidig med, at du hele tiden har for øje, hvordan vi kan arbejde smartere og mere effektivt. Nøglen til din succes ligger i synlig personaleledelse, have overblik, følge op på performance og sætte retning for teamet. Alle skal vide, hvor vi er på vej hen, hvorfor vi er på vej derhen, og hvad deres rolle er i den proces. Udviklingssamtaler, systematisk træning og problemløsning bliver derfor også meget væsentlige elementer i dit job. Det gælder også koordinering og erfaringsudveksling på tværs af teams og afdelinger.

Du kan se frem til et job, hvor du får mulighed for at få et tæt kendskab til produktionsprocesserne i Novo Nordisk samt en øget forretningsforståelse. Dertil kommer en mulighed for gennem jobbet at skabe en stærk faglig, personlig og ledelsesmæssig udvikling.

Kvalifikationer
Det afgørende er, at du har erfaring med ledelse og lyst til at gå forrest. Du kender derfor de ledelsesmæssige udfordringer, og du har haft succes med at udvikle og motivere teams, så alle er glade for at gå på arbejde og yde deres bedste. Hvis dit team ikke spiller sammen som ønsket, ved du også, hvordan du kan få løst eventuelle konflikter og komme tilbage på sporet. Derudover er det en fordel med kendskab til GxP reguleret produktion, og en generel evne til at arbejde under restriktive regelsæt. Du besidder desuden en veludviklet analytisk evne, og du kan sætte dig ind i komplekse processer og problemstillinger.

Det er vigtigt, at du kan motivere og inddrage dine medarbejdere gerne igennem dit eget store engagement. Du kan derfor lytte respektfuldt, analysere problemer konkret og i helhedsperspektiv og skabe løsninger, som stiller alle tilfredse. En engageret udstråling og evnen til at træffe beslutninger er således vigtige dele af din personlighed. Derudover er det vigtigt, at du trives i et meget foranderligt produktionsmiljø, hvor målene er ambitiøse, tempoet højt, og der dagligt skal træffes mange beslutninger.
Vi sætter en ære i at have et godt arbejdsmiljø, hvor godt humør, gåpåmod og en positiv indstilling er afgørende.

Om Novo Nordisk
I Novo Nordisk balancerer vi beslutninger og handlinger på deres indflydelse på patienter, miljøet og muligheden for at skabe økonomisk overskud. Det skaber tilsammen en ansvarlig kultur med et meningsfyldt og engageret arbejdsmiljø. Har du lyst til at være med på holdet, så send din ansøgning allerede i dag!

Kontakt
Vil du vide mere om stillingen så kontakt afdelingsleder Bo Hove Vanting Andersen på +45 3079 0408.

Ansøgningsfrist
3. november, 2019

Vi indkalder til samtale løbende og vil derfor opfordre til at søge jobbet hurtigst muligt.

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Bagsværd

Lignende jobs

  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til Greve 10. klasse

    Fri kontakt
    Greve 10. klasse søger ny leder. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke? Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder og salgsteam til Kundecenter Brøndb...

    Solar åbner nyt Kundecenter på Banemarksvej i Brøndby, og vi søger engagerede medarbejdere til at gøre en forskel for vores kunder i hverdagen.Vi søger i øjeblikket både afdelingsledere og fagl..
    • Afdelingsleder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Bagsværd

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Bagsværd over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3