Chef for Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn
Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger
Ballerup
Brænder du for at være chef i en mangfoldig organisation? Og har du gode ledelses-, kommunikations- og samarbejdskompetencer samt udpræget helhedsforståelse og solid operativ faglighed? Så er du velkommen til at søge stillingen som chef for Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn.
Som chef for én af de 14 operative myndigheder/enheder i Hærhjemmeværnet får du en spændende, afvekslende og udfordrende hverdag med rig mulighed for at bringe dine operative og ledelsesmæssige kompetencer i spil. Du indtager en central rolle i samfundets beredskab med Forsvaret og politiet som de primære samarbejdspartnere.
Om os
Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn har til opgave at rekruttere, fastholde, uddanne og opstille frivillige soldater til underafdelingerne i Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn, således, at de operative indsættelser løses med planlagt effekt.
Hjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegns ansvarsområde er sammenfaldende med Københavns Vestegn Politi og grænser op til Hjemmeværnsdistrikt Nordsjælland, Hjemmeværnsdistrikt København og Hjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestsjælland. Befolkningen i distriktets ansvarsområde udviser generelt en stor velvilje og opbakning til Hjemmeværnet. Det betyder, at medlemstallet i øjeblikket er på 735 aktive frivillige soldater og 1927 frivillige soldater i distriktets reserve. Fastholdelse og rekruttering er således meget vigtige opgaver for distriktet i de kommende år.
Distriktet har i mange år haft sit domicil i Jonstruplejren ved Ballerup. Forsvaret har i et tidligere forsvarsforlig besluttet at afhænde Jonstruplejren, og derfor blev det i 2021 besluttet, at distriktets hovedkvarter skal flyttes til et nyt domicil i Hedehusene. Flytningen bliver således en vigtig opgave for den kommende chef. Den frivillige stab og tre af underafdelingerne har p.t. deres domicil i Jonstruplejren, mens de øvrige 8 frivillige underafdelinger har deres domiciler placeret lokalt på forskellige steder i og i snæver tilknytning til distriktets ansvarsområde.
Hjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn er organiseret med en chef og 13 fastansatte medarbejdere. Herudover er distriktet organiseret med et stabshjemmeværnskompagni inklusive en stor og fagligt stærk frivillig stab samt 10 frivillige underafdelinger, herunder bl.a. bevogtningshjemmeværnskompagnier, politihjemmeværnskompagni, patruljehjemmeværnskompagni samt et motoriseret overvågnings- og infanterihjemmeværnskompagni.
Herudover deltager Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn i opbygningen af totalforsvarsstyrken i samarbejde med Efterretningsregimentet.
Hjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn har et tæt samarbejde med hærens sjællandske regimenter og Københavns Vestegns Politi, og operative indsættelser løses normalt til støtte for enten hæren eller politiet.
Du kan læse mere om Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn på distriktets hjemmeside: https://www.hjv.dk/oe/HDKVE/sider/default.aspx
Om stillingen
Som chef for Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn har du ansvaret for at tilrettelægge distriktets samlede opgaveløsning, idet det operative virke, uddannelse og bemanding af underafdelinger er styrende for distriktets samlede produktion.
Du har ansvaret for distriktets drift og udvikling, hvor fokus skal være på effekt i opgaveløsningen og den bedst mulige udnyttelse af de rådige ressourcer i et helhedsperspektiv.
Den fastansatte stab består af 13 medarbejdere, som kan suppleres med frivilligt personel og personel af reserven. Den faste stab er organiseret i en operations- og uddannelsessektion samt en logistiksektion, som refererer til dig. Staben ved Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn skal kunne virke som en operativ stab, herunder være rede til at modtage enheder fra hæren til operative opgaver i distriktets ansvarsområde. En væsentlig del af stabens virke sker igennem den fagligt stærke og velbemandede frivillige stab. En stor del af dit virke er derfor at sikre en fortsat faglig uddannelse og udvikling af denne del af staben i tæt integration med personel fra den faste stab og reservestrukturen.
Underafdelingerne er bemandet med frivilligt personel, og det er af væsentlig betydning, at chefen i sin ledelsesstil og føringsprofil kan motivere og lede frivillige soldater.
Ud over den daglig ledelse af Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn har du til opgave at repræsentere hjemmeværnet i lokalsamfundet. Du har kontakt til militære og civile samarbejdspartnere med henblik på at sikre kendskabet til og nyttiggørelsen af hjemmeværnets kapaciteter som en frivillig militær beredskabsorganisation.
Du har herunder fast plads i Københavns Vestegns Politis lokale beredskabsstabe, hvor det lokale samarbejde omkring coronapandemiens tiltag samt andre opgaver koordineres med de sektoransvarlige myndigheder. I de seneste to år har distriktet i tæt samarbejde med øvrige myndigheder løst et stort antal opgaver til støtte for samfundets håndtering af COVID-19, og distriktets samarbejdsrelationer er derfor veludbyggede og tætte.
Du refererer til Chefen for Landsdelsregion Øst og indgår i Landsdelsregionens og Hjemmeværnets chef kreds.
Om dig
Du er oberstløjtnant eller major M331 med potentiale til at kunne blive udnævnt til chefniveauet i forbindelse med ansættelsen.
Du har gennemført videreuddannelsestrin II for militære ledere eller tilsvarende uddannelse. Det er en klar fordel, hvis du har gennemført operations- og føringsuddannelsen, har været underafdelingschef og har en baggrund fra kamptropperne. Det mest afgørende er dog, at du har en stærk operativ profil.
Du har haft stabstjeneste på højeste funktionsniveau/chefniveau, for eksempel ved Hjemmeværnskommandoen, Forsvarskommandoen og/eller ved Hærkommandoen, og du har været udsendt i internationale missioner.
Det vil være en fordel, såfremt du har kendskab til de vilkår, der knytter sig til Hjemmeværnets virksomhed, herunder erfaring med ledelse af frivillige soldater og personel af reserven.
Dit personlige engagement og din personlige fremtræden i rollen som inspirator for den frivillige hjemmeværnssoldat vil blive tillagt stor vægt.
Derudover ser vi gerne, at du opfylder nedenstående:
• Gode veldokumenterede ledelsesmæssige kompetencer samt interesse og evner for ledelse under udfordrende vilkår, herunder i forbindelse med forandringer.
• Evnen til at samarbejde konstruktivt og resultatorienteret i forhold til foresatte, sideordnede og underliggende myndigheder og enheder.
• Gode analytiske evner, der modsvarer stillingens krav til det operative og daglige virke, herunder relevant erfaring og gode resultater fra udsendelse i internationale operationer.
• Evnen til at tænke og virke gennem dit helhedssyn, hvor du formår at se udfordringer og løsninger i en større kontekst, ligesom du loyalt implementerer foresattes direktiver og ordrer mv.
Som en del af den militære chefkreds er du en vigtig medspiller i udviklingen og implementeringen af de strategier, der gælder for Forsvarsministeriets område, og du samarbejder aktivt og konstruktivt med øvrige myndigheder i og uden for Forsvarsministeriets koncern.
Det vil endvidere være en fordel, hvis du har baggrund fra infanteriet, da Hærhjemmeværnets primære uddannelse og indsættelser tager udgangspunkt i infanteriopgaver på gruppe-, delings- og kompagniniveau.
Vi søger en chef med gode relationelle kompetencer, som har let ved at samarbejde og skabe tillid omkring sin person, ligesom gode kommunikationsevner er vigtige. En væsentlig del af dit chefvirke sker gennem dit gode personlige eksempel, og du har fokus på at motivere og udvikle andre med afsæt i deres opgaveløsning.
Situationsbestemt og anerkendende ledelse tillægges prioritet, herunder bør du have en inddragende og rummelig ledelsesstil for at skabe gode resultater i dette job.
Det forventes, at du er fleksibel, også for så vidt angår arbejdets tilrettelæggelse, da opgaverne ofte løses i samarbejde med de frivillige om aftenen og i weekender. Du skal være indstillet på at arbejde med frivillige chefer og andet nøglepersonel under de vilkår, der gælder i en frivillig organisation.
Der vil desuden blive lagt stor vægt på, at du vurderes bredt anvendelig til andre stillinger inden for Forsvarsministeriets koncern.
Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Derudover er der mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.
Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand i lønramme 37 efter en konkret vurdering. Ansøgningen skal stiles til Dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 37.
Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner. Fast tjenestested er Jonstruplejren.
Som ansat under Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og kunne opretholde godkendelsen i hele din ansættelsesperiode.
Du skal kunne opfylde Forsvarets helbredskrav til deltagelse i internationale missioner samt kunne bestå fysiske tests i henhold til Forsvarets krav.
Som militært ansat har du pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende,
fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Såfremt du er udpeget til INTOPS skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
KONTAKT OG ANSØGNING
Har du fået lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Landsdelsregion Øst, oberst Peer Sander Rouff på telefon 7221 7230 eller på e-mail [email protected].
Hvis du vil høre mere om Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegns særlige forhold, er du velkommen til at kontakte den nuværende stillingsindehaver, oberstløjtnant Vilhelm Elsang på telefon 4032 0171 eller på e-mail: [email protected].
Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Anja Baldorf på telefon 32 66 51 42 eller på e-mail [email protected].
Ansøgningsfrist er 2. februar 2022.
Det forventes, at samtaler afholdes i uge 6.
Stillingen er til besættelse 1. april 2022.
Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Når du sender din ansøgning, bedes du vedhæfte cv og din seneste bedømmelse.
Forsvaret ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.
Kilde: Jobnet.dk
Som chef for én af de 14 operative myndigheder/enheder i Hærhjemmeværnet får du en spændende, afvekslende og udfordrende hverdag med rig mulighed for at bringe dine operative og ledelsesmæssige kompetencer i spil. Du indtager en central rolle i samfundets beredskab med Forsvaret og politiet som de primære samarbejdspartnere.
Om os
Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn har til opgave at rekruttere, fastholde, uddanne og opstille frivillige soldater til underafdelingerne i Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn, således, at de operative indsættelser løses med planlagt effekt.
Hjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegns ansvarsområde er sammenfaldende med Københavns Vestegn Politi og grænser op til Hjemmeværnsdistrikt Nordsjælland, Hjemmeværnsdistrikt København og Hjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestsjælland. Befolkningen i distriktets ansvarsområde udviser generelt en stor velvilje og opbakning til Hjemmeværnet. Det betyder, at medlemstallet i øjeblikket er på 735 aktive frivillige soldater og 1927 frivillige soldater i distriktets reserve. Fastholdelse og rekruttering er således meget vigtige opgaver for distriktet i de kommende år.
Distriktet har i mange år haft sit domicil i Jonstruplejren ved Ballerup. Forsvaret har i et tidligere forsvarsforlig besluttet at afhænde Jonstruplejren, og derfor blev det i 2021 besluttet, at distriktets hovedkvarter skal flyttes til et nyt domicil i Hedehusene. Flytningen bliver således en vigtig opgave for den kommende chef. Den frivillige stab og tre af underafdelingerne har p.t. deres domicil i Jonstruplejren, mens de øvrige 8 frivillige underafdelinger har deres domiciler placeret lokalt på forskellige steder i og i snæver tilknytning til distriktets ansvarsområde.
Hjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn er organiseret med en chef og 13 fastansatte medarbejdere. Herudover er distriktet organiseret med et stabshjemmeværnskompagni inklusive en stor og fagligt stærk frivillig stab samt 10 frivillige underafdelinger, herunder bl.a. bevogtningshjemmeværnskompagnier, politihjemmeværnskompagni, patruljehjemmeværnskompagni samt et motoriseret overvågnings- og infanterihjemmeværnskompagni.
Herudover deltager Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn i opbygningen af totalforsvarsstyrken i samarbejde med Efterretningsregimentet.
Hjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn har et tæt samarbejde med hærens sjællandske regimenter og Københavns Vestegns Politi, og operative indsættelser løses normalt til støtte for enten hæren eller politiet.
Du kan læse mere om Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn på distriktets hjemmeside: https://www.hjv.dk/oe/HDKVE/sider/default.aspx
Om stillingen
Som chef for Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn har du ansvaret for at tilrettelægge distriktets samlede opgaveløsning, idet det operative virke, uddannelse og bemanding af underafdelinger er styrende for distriktets samlede produktion.
Du har ansvaret for distriktets drift og udvikling, hvor fokus skal være på effekt i opgaveløsningen og den bedst mulige udnyttelse af de rådige ressourcer i et helhedsperspektiv.
Den fastansatte stab består af 13 medarbejdere, som kan suppleres med frivilligt personel og personel af reserven. Den faste stab er organiseret i en operations- og uddannelsessektion samt en logistiksektion, som refererer til dig. Staben ved Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn skal kunne virke som en operativ stab, herunder være rede til at modtage enheder fra hæren til operative opgaver i distriktets ansvarsområde. En væsentlig del af stabens virke sker igennem den fagligt stærke og velbemandede frivillige stab. En stor del af dit virke er derfor at sikre en fortsat faglig uddannelse og udvikling af denne del af staben i tæt integration med personel fra den faste stab og reservestrukturen.
Underafdelingerne er bemandet med frivilligt personel, og det er af væsentlig betydning, at chefen i sin ledelsesstil og føringsprofil kan motivere og lede frivillige soldater.
Ud over den daglig ledelse af Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn har du til opgave at repræsentere hjemmeværnet i lokalsamfundet. Du har kontakt til militære og civile samarbejdspartnere med henblik på at sikre kendskabet til og nyttiggørelsen af hjemmeværnets kapaciteter som en frivillig militær beredskabsorganisation.
Du har herunder fast plads i Københavns Vestegns Politis lokale beredskabsstabe, hvor det lokale samarbejde omkring coronapandemiens tiltag samt andre opgaver koordineres med de sektoransvarlige myndigheder. I de seneste to år har distriktet i tæt samarbejde med øvrige myndigheder løst et stort antal opgaver til støtte for samfundets håndtering af COVID-19, og distriktets samarbejdsrelationer er derfor veludbyggede og tætte.
Du refererer til Chefen for Landsdelsregion Øst og indgår i Landsdelsregionens og Hjemmeværnets chef kreds.
Om dig
Du er oberstløjtnant eller major M331 med potentiale til at kunne blive udnævnt til chefniveauet i forbindelse med ansættelsen.
Du har gennemført videreuddannelsestrin II for militære ledere eller tilsvarende uddannelse. Det er en klar fordel, hvis du har gennemført operations- og føringsuddannelsen, har været underafdelingschef og har en baggrund fra kamptropperne. Det mest afgørende er dog, at du har en stærk operativ profil.
Du har haft stabstjeneste på højeste funktionsniveau/chefniveau, for eksempel ved Hjemmeværnskommandoen, Forsvarskommandoen og/eller ved Hærkommandoen, og du har været udsendt i internationale missioner.
Det vil være en fordel, såfremt du har kendskab til de vilkår, der knytter sig til Hjemmeværnets virksomhed, herunder erfaring med ledelse af frivillige soldater og personel af reserven.
Dit personlige engagement og din personlige fremtræden i rollen som inspirator for den frivillige hjemmeværnssoldat vil blive tillagt stor vægt.
Derudover ser vi gerne, at du opfylder nedenstående:
• Gode veldokumenterede ledelsesmæssige kompetencer samt interesse og evner for ledelse under udfordrende vilkår, herunder i forbindelse med forandringer.
• Evnen til at samarbejde konstruktivt og resultatorienteret i forhold til foresatte, sideordnede og underliggende myndigheder og enheder.
• Gode analytiske evner, der modsvarer stillingens krav til det operative og daglige virke, herunder relevant erfaring og gode resultater fra udsendelse i internationale operationer.
• Evnen til at tænke og virke gennem dit helhedssyn, hvor du formår at se udfordringer og løsninger i en større kontekst, ligesom du loyalt implementerer foresattes direktiver og ordrer mv.
Som en del af den militære chefkreds er du en vigtig medspiller i udviklingen og implementeringen af de strategier, der gælder for Forsvarsministeriets område, og du samarbejder aktivt og konstruktivt med øvrige myndigheder i og uden for Forsvarsministeriets koncern.
Det vil endvidere være en fordel, hvis du har baggrund fra infanteriet, da Hærhjemmeværnets primære uddannelse og indsættelser tager udgangspunkt i infanteriopgaver på gruppe-, delings- og kompagniniveau.
Vi søger en chef med gode relationelle kompetencer, som har let ved at samarbejde og skabe tillid omkring sin person, ligesom gode kommunikationsevner er vigtige. En væsentlig del af dit chefvirke sker gennem dit gode personlige eksempel, og du har fokus på at motivere og udvikle andre med afsæt i deres opgaveløsning.
Situationsbestemt og anerkendende ledelse tillægges prioritet, herunder bør du have en inddragende og rummelig ledelsesstil for at skabe gode resultater i dette job.
Det forventes, at du er fleksibel, også for så vidt angår arbejdets tilrettelæggelse, da opgaverne ofte løses i samarbejde med de frivillige om aftenen og i weekender. Du skal være indstillet på at arbejde med frivillige chefer og andet nøglepersonel under de vilkår, der gælder i en frivillig organisation.
Der vil desuden blive lagt stor vægt på, at du vurderes bredt anvendelig til andre stillinger inden for Forsvarsministeriets koncern.
Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Derudover er der mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.
Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand i lønramme 37 efter en konkret vurdering. Ansøgningen skal stiles til Dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 37.
Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner. Fast tjenestested er Jonstruplejren.
Som ansat under Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og kunne opretholde godkendelsen i hele din ansættelsesperiode.
Du skal kunne opfylde Forsvarets helbredskrav til deltagelse i internationale missioner samt kunne bestå fysiske tests i henhold til Forsvarets krav.
Som militært ansat har du pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende,
fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Såfremt du er udpeget til INTOPS skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
KONTAKT OG ANSØGNING
Har du fået lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Landsdelsregion Øst, oberst Peer Sander Rouff på telefon 7221 7230 eller på e-mail [email protected].
Hvis du vil høre mere om Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegns særlige forhold, er du velkommen til at kontakte den nuværende stillingsindehaver, oberstløjtnant Vilhelm Elsang på telefon 4032 0171 eller på e-mail: [email protected].
Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Anja Baldorf på telefon 32 66 51 42 eller på e-mail [email protected].
Ansøgningsfrist er 2. februar 2022.
Det forventes, at samtaler afholdes i uge 6.
Stillingen er til besættelse 1. april 2022.
Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Når du sender din ansøgning, bedes du vedhæfte cv og din seneste bedømmelse.
Forsvaret ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.
Kilde: Jobnet.dk
Information og data
Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".
Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.
Jobbet er oprettet på vores service den 19.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
- Afdelingsleder
- Ballerup
- Onsdag den 02. februar 2022
Lignende jobs
-
Erfaren viceskoleleder til Arenaskolen i Greve
Fri kontaktTrivsel, faglighed, respekt, ansvar og fællesskab er nøgleordene i Arenaskolens værdigrundlag. Vores elevgruppe kan noget helt særligt, og på Arenaskolen er alle voksne vigtige voksne. Her er højt til loftet, og arbejdet med læring og dannelse er uadskilleligt.- Afdelingsleder
- Greve
-
Afdelingsleder for Støtte, Vejledning og Forebygge...
Fri kontaktVil du være med til at skabe positive forandringer for borgere med udfordringer inden for det psykiatriske og sociale område? Vi søger en engageret og nærværende afdelingsleder, der kan stå i spidsen for flere tilbud til borgere i egen bolig som har brug for støtte og vejledning. Om os.- Afdelingsleder
- Greve
-
2 afdelingsledere søges til Botilbud i Pædagogisk ...
Fri kontaktVil du være med til at skabe positive forandringer for borgere med autismespektrumforstyrrelser eller multihandicappede unge? Vi søger 2 engagerede og nærværende afdelingsledere, der kan stå i spidsen for både opstarten af nye tilbud og ledelse af eksisterende. Om os.- Afdelingsleder
- Greve
-
Viceskoleleder
Fri kontaktViceskoleleder til Holmeagerskolen i Greve. Vil du være med til at lede en skole med stærke værdier? Fællesskaber, nysgerrighed og livsduelighed – det er de tre grundlæggende værdier på Holmeagerskolen i Greve. Hvis de værdier fænger, så læs videre! Holmeagerskolen er en 3-sporet skole med ca. 80 ansatte.- Afdelingsleder
- Greve
Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ballerup
Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.
Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid
Dato | Alle jobs som afdelingsleder |
---|---|
26. december 2024 | 20 |
25. december 2024 | 20 |
24. december 2024 | 20 |
23. december 2024 | 18 |
22. december 2024 | 18 |
21. december 2024 | 18 |
20. december 2024 | 17 |
19. december 2024 | 15 |
18. december 2024 | 14 |
17. december 2024 | 14 |
16. december 2024 | 13 |
15. december 2024 | 13 |
14. december 2024 | 14 |
13. december 2024 | 14 |
12. december 2024 | 13 |
11. december 2024 | 13 |
10. december 2024 | 13 |
9. december 2024 | 12 |
8. december 2024 | 14 |
7. december 2024 | 15 |
6. december 2024 | 14 |
5. december 2024 | 9 |
4. december 2024 | 10 |
3. december 2024 | 10 |
2. december 2024 | 10 |
1. december 2024 | 13 |
30. november 2024 | 14 |
29. november 2024 | 14 |
28. november 2024 | 13 |
27. november 2024 | 13 |
26. november 2024 | 13 |
Populære søgninger
Lignende søgeresultater
Studiepraktikant til
s indsats ved Folkemødet 2022
Se alle populære søgninger