Kontorchef til Kontor for Studieadministration, Eksamensbeviser & Lærepladser hos [xxxxx]?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Højbjerg

Brænder du for at sætte retning for nogle af de mest kritiske it-løsninger i Børne- og Undervisningsministeriet, så er det måske dig, vi er på udkig efter som kontorchef i Styrelsen for It og Læring?

STIL som udviklerorganisation

Styrelsen for It og Læring (STIL) er en del af Børne- og Undervisningsministeriet. I STIL har vi ansvaret for udvikling, vedligeholdelse og drift af Børne- og Undervisningsministeriets it-løsninger. Vi vil være de bedste i staten til at skabe værdi ved hjælp af it og data.

Vi har arbejdet agilt ud fra SAFé principperne siden 2019, så de agile begivenheder med daily stand-ups, planning og demo er derfor en naturlig ramme også om din hverdag som chef i styrelsen. Vi er stolte af vores store it-faglige miljø, hvor vi gennem de seneste år bl.a. har styrket et inhouse udviklermiljø og hjemtaget en række it-udviklingsopgaver fra eksterne leverandører.

Du bliver chef for Kontor for Studieadministration, Eksamensbeviser og Lærepladser bestående af ca. 30 dygtige medarbejdere med stærke it-kompetencer, som er organiseret i 4 teams, der alle er lokaliseret i vores kontor i Aarhus. Kontoret har ansvaret for at vedligeholde og udvikle ministeriets it-løsninger til understøttelse af studieadministration på uddannelsesinstitutionerne, indsamling og udstilling af eksamens- og prøvekarakterer, samt udvikling og vedligehold af lærepladsen.dk.

Du vil indgå i styrelsens stærke chefkreds sammen med 12 andre chefkollegaer og en direktion bestående af tre vicedirektører og en direktør. Du vil referere til en af de tre vicedirektører.

Din hverdag i Styrelsen for It og Læring

Vi kan love en varieret hverdag med dygtige og engagerede kolleger både i STIL, hos vores udviklingsleverandører og i resten af Børne- og Undervisningsministeriet. Du får ansvaret for udviklingen af en række af ministeriets kritiske it-løsninger fra den første ide til ibrugtagning og den efterfølgende vedligehold og drift.

Herudover vil du i din rolle som kontorchef for Kontor for Studieadministration, Eksamensbeviser og Lærepladser have ansvaret for den daglige drift på STIL’s lokation i Aarhus.

Vi søger følgende profil til stillingen

Den ideelle kandidat til stillingen:

  • Har solid erfaring med at arbejde som leder i en agil it-organisation
  • Har flair for og erfaring med ledelse i en politisk styret organisation og forståelse for de politiske processer og en god strategisk sans
  • Er god til at skabe og bevare overblikket – også i travle perioder
  • Er god til at motivere og skabe trivsel og arbejdsglæde for medarbejderne i kontoret
  • Er en teamplayer og er god til at koordinere med dine samarbejdspartnere
  • Har en relevant akademisk uddannelse

Herudover er det en fordel, hvis du har erfaring med eller kendskab til det undervisningsområdet.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et alsidigt, selvstændigt og udfordrende job med gode muligheder for såvel personlig som faglig udvikling, og vi tilbyder opkvalificering og oplæring i de værktøjer, som vi anvender. Vi har et højt ambitionsniveau, og vores opgaver bliver løst af dygtige og engagerede medarbejdere. Med stillingen får du samtidig gode rammer for at udvikle dig som leder og mulighed for at opbygge et stort netværk internt i ministeriet og på tværs af ministerier og interesseorganisationer.

Løn og ansættelse

Vi ønsker at besætte stillingen senest 1. december 2022. Stillingen er indplaceret i lønramme 37/løngruppe 1. Du vil som udgangspunkt blive ansat på kontraktvilkår efter Rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen ønskes besat på åremål, og der vil kunne ydes tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer. Hvis du er tjenestemand i forvejen, kan ansættelse på tjenestemandsvilkår være en mulighed.

Arbejdsstedet er Lyseng alle 1, Blok D, 8270 Højbjerg.

Lyder det som noget for dig?

Så send din ansøgning elektronisk, CV og dokumentation for uddannelse (eksamensbevis) inden ansøgningsfristen den 30. maj 2022. Vi forventer at afholde førstesamtaler i uge 23 Aarhus og andensamtaler i uge 24 i København.

Har du spørgsmål til stillingen, er du er velkommen til at kontakte direktør Thomas Fredenslund på tlf. 41727272 eller [email protected].

I Styrelsen for It og Læring ønsker vi en sammensætning af medarbejdere, der afspejler det omgivende samfund, og vi vurderer udelukkende ansøgere på baggrund af kvalifikationer og kompetencer.

Læs mere om Styrelsen for It og Læring på www.stil.dk og mød en medarbejder.

Om Styrelsen for It og Læring (STIL)

STIL er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriet, der gennem it, digitalisering og data arbejder for at sikre fagligt stærke uddannelser og dagtilbud til alle. Vores vision er at være de bedste i staten til at skabe værdi gennem it, digitalisering og data – og derved forbedre børn, unge og voksnes læring. STIL beskæftiger ca. 370 medarbejdere i København og Aarhus.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Højbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Højbjerg
  • Mandag den 30. maj 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Åbyhøj

    Strategien er klar, og ønsket om at styrke forankringen i Aarhus og tiltrække flere dygtige kolleger er stort. Med reference til virksomhedens adm. direktør og som medlem af ledergruppen, får d..
    • Afdelingsleder
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Risskov

    Tilbudsleder: vil du være med til at vinde tværfaglige anlægs- og energiprojekter? Og trives du med at styre tilbudsprocessen i tæt samarbejde med dygtige fagspecialister og samarbejdspartnere?.
    • Afdelingsleder
    • Risskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundaries of possibi..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Tilst

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 8381 Tilst
    • Afdelingsleder
    • Tilst
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Højbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Højbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Højbjerg over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
30. juli 2024 0
29. juli 2024 0
28. juli 2024 0
27. juli 2024 0
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0