HR-udviklingschef søges til Københavns Universitet - København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Der skal arbejdes målrettet med strategiske HR-indsatser for, at Københavns Universitet kan være det universitet i verdensklasse, som vi har en ambition om. Har du lyst til at lede sektionen med ansvar for strategisk HR-udvikling, og har du den viden, erfaring, indstilling og energi, der er brug for, så læs videre og søg gerne stillingen.

Spændende opgaver venter
Som leder af udviklingssektionen vil du få ansvar for en række strategiske HR-områder, herunder ledelsesudviklingsforløb, ledelsesevaluering, karriereudviklingsprogrammer, digital preboarding, kompetenceudvikling, ledelsessparring om organisationsudvikling, forandringsprocesser og andre ledelsestematikker. De konkrete opgaver i sektionen vil variere over tid i takt med behovene på universitetet og den strategiske udviklingsretning.

Aktuelt sætter Københavns Universitet fx fokus på tiltrækning, udvikling og fastholdelse af talentfulde danske og udenlandske forskere. Udviklingssektionen har i den forbindelse ansvaret for at drive både et talentprogram og en større, strategisk forankret indsats inden for talent- og karriereudvikling, hvorunder der arbejdes med karriereveje, forfremmelsesprogrammer, mangfoldighed etc.

Du vil derudover få ansvar for udviklingen af HR-området på universitetet, herunder udvikling af HR- strategier og opstilling af mål for HR-organisationen. Det gælder også ledelsen af en igangværende kortlægning, tilpasning og beskrivelse af HR-processer, som har til formål at skabe en effektiv og digitaliseret HR-organisation og meningsfulde og sammenhængende arbejdsgange. Endelig ligger ansvaret for udviklingen af gode, sammenhængende HR processer i sektionen, som også driver kommunikation på tværs af HR-området og ud i organisationen. Opgaverne har dermed en strategisk karakter og retter sig både ud mod universitetet og indad mod driften og udviklingen af HR-området på tværs af den samlede HR-organisation.

Rollen som HR-udviklingschef
Som leder af sektionen bliver din rolle, at løfte strategiske initiativer og drive dem i mål sammen med medarbejdere, kolleger og samarbejdspartnere. Du skal forstå og formidle, hvor HR kan udvikle sig hen de kommende år og være med til at skabe en relevant udvikling for universitetets organisation, mennesker og kerneopgaver. Du skal skabe sammenhæng på tværs af HR-området, så indsatserne er gensidigt understøttende, og så der er god forbindelse fra det strategiske niveau til den operationelle HR-drift ude i organisationen.

Dine kompetencer
Vi lægger vægt på, at du:

  • Har en stor HR-faglig viden, som du er god til at bringe i spil
  • Evner at binde de forskellige HR-discipliner sammen og skabe et strategisk fokus
  • Har en relevant akademisk uddannelse
  • Har erfaring med HR-udvikling i en offentlig sektor sammenhæng
  • Har lyst til ledelse og har solid erfaring med det
  • Skaber fremdrift og udvikling og har fokus på velfungerende processer på HR-området
  • Skaber forandringer gennem dialog, og forankring for at sikre at initiativer realiseres
  • Har forudgående kendskab til universitetsverdenen
  • Har en grundlæggende positiv og konstruktiv tilgang til både opgaver og kolleger
  • Kan agere i en kompleks organisation, som både kræver personlig autoritet og en vis smidighed
  • Har erfaring med at stå i spidsen for organisatoriske drøftelser og beslutningsprocesser.

Vi tilbyder
HR på Københavns Universitet er organiseret med en Fælles HR-afdeling og tre HR-driftscentre, der er placeret på fakulteterne men fagligt forbundet til den Fælles HR-afdeling, som ledes af en vicedirektør. HR- organisationen understøtter flere hundrede ledere, ca. 10.000 medarbejdere og en mangfoldig organisation med en ambitiøs strategi. Som leder af HR-udvikling får du plads og ansvar, og du vil indgå i en ambitiøs og velfungerende ledergruppe. Fælles HR sætter retningen på HR-området i samarbejde med HR- centrene. Med vicedirektøren i spidsen varetager Fælles HR en række specialer og strategiske indsatsområder. Der er plads til at folde ambitionerne ud, og der lægges vægt på at få skabt yderligere udvikling på området, på at udvikle gode HR processer og stærk faglighed. Derudover er vi optaget af, at værdiskabelse og udvikling på HR-området sker gennem en tæt forbindelse til universitetets organisation og kerneopgaver. HR-udvikling er en dynamisk sektion med 11 motiverede og dygtige medarbejdere, som arbejder selvstændigt, og som er optaget af at løse opgaverne i høj kvalitet og med godt humør.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes som chefkonsulent med personaleledelse i henhold til overenskomsten for akademikere i staten. Der er mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Arbejdsstedet er Nørregade 10, København K. Forventet tiltrædelse er den 1. maj 2020.

Ansøgningsproces
Er du interesseret? Så send din ansøgning vedlagt CV og relevant dokumentation elektronisk via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget), så den er os i hænde senest søndag den 15. marts 2020. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler uge 12 og uge 13 (1. samtaler den 19., 20. og 23. marts).

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Thomas Molin på mail ([email protected]) eller på mobil 21161412.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Søndag den 15. marts 2020

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København K over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0