Relationsstærk, samlende og strategisk dygtig chef til Kultur N

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Kan du drive og sætte retning for kultur-, idræts- og biblioteksområdet i tre bydele i rivende udvikling? Har du et stærkt kultur- og fritidskompas, og kan du se kultur og fritid gøre en forskel for både den enkelte og for større fællesskaber? Kan du tænke med på innovative ideer og udpege den lokale kurs på kultur- og fritidsområdet? Og evner du at lede og motivere en mangfoldig organisation med stærke faglige fællesskaber, erfaringer og visionære medarbejdere? Så er du måske vores kommende chef.

Kultur N – hvem er vi?
Kultur N varetager alle borgernære opgaver på kultur- og idrætsområdet i samspil med brugerne, kulturaktørerne, foreningslivet, lokaludvalg, skoler og dagtilbud i Brønshøj-Husum, Bispebjerg NV og på Nørrebro. Som resten af København er de tre bydele i forandring og udvikling. Nogle områder er præget af fortætning, andre steder af områdefornyelse, ligesom store områder med alment byggeri er under forandring.

I Kultur N er der et strategisk fokus på en øget tryghedsskabende og socialkulturel indsats. Hertil kommer en række større fysiske og organisatoriske projekter i bydelene, herunder udvikling og implementering af det nye biblioteks- og kulturhustilbud i Tingbjerg, udvikling af et nyt kulturcentrum omkring Brønshøj Torv, revitalisering af BIBLIOTEKET på Rentemestervej efter en omfattende vandskade, etablering af et nyt gårdanlæg ved Dansekapellet, udvikling og implementering af det nye bibliotek i Nørrebrohallen, organisatorisk samordning af bibliotek og kulturhus på Blågården. På idrætsområdet er der fokus på at udvikle nye partnerskaber med klubber og foreningsliv. Hertil kommer vores deltagelse i nye idrætsbyggerier i områderne og arbejdet med en større udviklingsplan for Tingbjerg Idrætspark.

Kultur N deltager desuden i mange tværgående indsatser i forvaltningen, herunder på biblioteksområdet, på idrætsområdet med udvikling af samarbejdsmodeller med relation til den nye idrætsplan, på det administrative og digitale område med implementering af nye systemer og på området for tværsektorielt samarbejde med andre forvaltninger mv.

Relationsstærk og strategisk tænkende lederprofil
Som person er du åben og lyttende og har fokus på at skabe gode relationer i bydelsenheden til interne samarbejdspartnere i kommunen såvel som til eksterne samarbejdspartnere.

Du ser de større sammenhænge har et stærkt menneskekendskab og kan motivere, sætte retningen og få andre med. Du tager højde for logistik og struktur, og du glemmer aldrig praktikken, når der tales både udvikling og drift. Du mister ikke troen på visionen og strategien, og du evner at bringe medarbejdernes forskellige fagligheder i spil, så der fortsat opstår værdifulde synergier.

Vi lægger vægt på dine evner til at indgå i et stærkt tværgående samarbejde med forvaltningens øvrige enheder, fagcentre, chefer og direktionen i forhold til at udvikle og implementere Kultur- og Fritidspolitikken og skabe sammenhængskraft på tværs af forvaltningen. Eksempler på aktuelle tværgående dagsordener er arbejdet med kerneopgaven, servicekultur samt digital- og datadrevet ledelse.

Derudover forventer vi, at du:

  • er en stærk lederprofil med dokumenteret ledelseserfaring
  • har erfaring med at lede gennem ledere og binde større organisationer sammen
  • har personlig gennemslagskraft og kan navigere sikkert i en tillidsbaseret, politisk organisation med mange interessenter
  • kan vise resultater i forhold til udvikling og drift af en større organisation – gerne indenfor kultur-, idræt- og biblioteksområdet
  • har budgetforståelse og erfaring med økonomistyring, gennemførelse af store projekter og processer samt udarbejdelse af investeringscases og beslutningsgrundlag til en politisk ledelse
  • kan skabe en god og positiv kultur omkring dig, selvom tempoet er højt

Fakta
Kultur N har ca. 100 medarbejdere, som arbejder med drift og udvikling af Kultur N's biblioteks-, idræts- og kulturtilbud, og de betjener således ca. 180.000 københavnere med en bred vifte af faciliteter og tilbud. Enhedens tilbud er både bemandede og ubemandede.

Enheden har et årligt budget på ca. 100 mio. kr. herunder et kommercielt indtægtskrav på ca. 15 mio. kr.

Yderligere oplysninger
Lønnen fastsættes i forhold til kvalifikationer efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation. Lønrammen ligger i spændet 680.000-720.000 kr./år. Hertil kommer indplacering på cheflønsaftale samt pension på 20,17%.

Stillingen ønskes besat 1. november 2019.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte direktør Thomas Jakobsen på 2673 2327 eller HR-konsulent Nini Mallitsch Poulsen på 2966 4067. Her kan du læse mere om Kultur- og Fritidsforvaltningen og Kultur- og Fritidspolitikken.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 11. september 2019
Første samtalerunde gennemføres den 20. september. Hvis du går videre til anden samtalerunde, som ligger den 24. september, skal du være forberedt på at skulle gennemføre en test ved rekrutteringsbureauet Mercuri Urval. Der vil i den forbindelse blive taget referencer.

Om Kultur- og Fritidsforvaltningen
I Kultur- og Fritidsforvaltningen tror vi på, at tillid og samarbejde både øger medarbejdernes trivsel og højner kvaliteten, produktiviteten og vores evne til at gå nye veje.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København NV
  • Onsdag den 11. september 2019

Lignende jobs

  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Kontorchef med flair for dataunderstøttelse til an...

    Er du en leder, der evner at udvikle og motivere dine medarbejdere? Har du viden om og erfaring med data, analyse og automatisering, og vil du stå i spidsen for et kontor, der har ansvaret for at u..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København NV over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2