Vil du stå i spidsen for kontoret Digital Kommunikation og Design? - 2100

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Har du lyst til at drive og udvikle skat.dk? Har du visioner for, hvordan 30 mio. brugere - borgere og virksomheder – skal interagere på et af Danmarks mest anvendte sites? Og er du stærk i datadrevet og brugerorienteret udvikling?

Så har du en helt enestående mulighed for at gøre en stor forskel for Skatteforvaltningens digitale løsninger. Som kontorchef for Digital kommunikation og Design får du et stort ansvar for udviklingen af løsninger, som alle danskere og danske virksomheder benytter, både vore vejledningssites og vores mange indberetningsløsninger!

Som kontorchef er dit ansvar at:

  • Sætte strategisk retning for, hvordan borgere og virksomheder interagerer med vores digitale sites og indberetningsløsninger.
  • Lede udvikling og drift af vejledningssites i Skatteforvaltningen, bl.a. skat.dk og diverse subsites fx skat.dk/start-up. Det gør du i samarbejde med de styrelser, som har indholdsmæssigt og strategisk ansvar for egne vejledningssites.
  • Have fingeren på pulsen i forhold nye teknologier og best practise til digital kundeservice - fx udnytte mulighederne i chatbot, AI og APIer.
  • Sikre, at borgere og virksomheder oplever sammenhæng på tværs af Skatteforvaltningens digitale løsninger.
  • Lede udviklingen af Skatteforvaltningens fælles Designsystem, som bruges i projekter med egen-udvikling og af leverandører.
  • Levere ux-kompetencer i de store udviklingsprojekter. Være i front for Skatteforvaltningens webanalyse.
  • Være drivende for at det fælles webanalyseværktøj bliver implementeret i vores digitale sites og styrke at forskellige dele af Skatteforvaltningen kan arbejde med webanalyse og omsætte de analytiske indsigter.

Engageret og inspirerende personaleleder med finger på den digitale puls
Afgørende for din succes er, at du er en engageret og inspirerende leder, der ser muligheder og tænker i udvikling. Du er en optimistisk person med et stort drive, som formår at sætte retning samt frigøre og udvikle medarbejdernes potentialer. Du har erfaring med personaleledelse, gerne af medarbejdere i agil udvikling samt ux’ere, digitale forretningsudviklere, webanalytikere og projektledere.

Du favner bredt, så du både tænker i forretningsmæssig udvikling, herunder i koncepter og strategi, lige så vel som du kan lede den konkrete it-udvikling og drift. Du har stor beslutningskraft og er god til at skabe relationer. Du er vant til at agere i en politisk styret organisation, er en dygtig kommunikator, og du prioriterer at skabe et åbent og tillidsbaseret arbejdsmiljø.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med:

  • Hvordan man driver og udvikler store offentlige vejledningssites, både i forhold til den tekniske og platformsmæssige udvikling og drift samt i forhold til at forbedre koncept, interaktion og indhold.
  • Webanalyse og hvordan man opsamler kvantitative data om brugernes webadfærd og omsætter disse data til indsigter og dermed forbedringstiltag.
  • Agile it-udviklingsprojekter og SAFe som udviklingsmetode.


Digital Forretningsudvikling – din afdeling
Kontoret er del af afdelingen Digital Forretningsudvikling, der består af seks kontorer. Vi arbejder med forretningsprocesser, brugervenlighed og webanalyse. Vi gennemfører foranalyser og styrer en række it-udviklingsprojekter og - programmer.

Vi har fokus på tværfaglighed og søger en chef, der evner at støtte op om og videreudvikle de faglige og sociale fællesskaber på tværs af kontorerne i vores afdeling.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen indplaceres i løngruppe 1, svarende til lønramme 37. Ansættelse sker som udgangspunkt på åremål.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit primære arbejdssted vil indtil videre være Østbanegade 123, København Ø, men vil i løbet af 2020 skifte til Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale.

Ansøgning
Send din ansøgning inkl. CV og dokumentation for uddannelse via linket ”søg jobbet” senest den 1. juni. Vi kalder løbende ind til samtale, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Kandidater til stillingen kan forvente at skulle gennemgå test i ansøgningsprocessen. Der vil desuden forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte underdirektør Trine Sandfuss på telefon 4048 3733 eller den tidligere kontorchef Anne Dorte Erstad Jørgensen på telefon 7237 2629.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København Ø
  • Mandag den 01. juni 2020

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København Ø over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 7
15. september 2024 9
14. september 2024 9
13. september 2024 9
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 9
9. september 2024 11
8. september 2024 11
7. september 2024 11
6. september 2024 10
5. september 2024 9
4. september 2024 7
3. september 2024 6
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 5
20. august 2024 5