Kontorchef til nyt udviklingskontor – Udvikling Legacy i Lyngby - 2000

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Faglig og engageret personaleleder til opbygning af nyt udviklingskontor

Kunne du tænke dig at sætte dit eget hold? Brænder du for at lede agile udviklingsteams? Vil du være en del af et kreativt, digitalt udviklingsmiljø, der løser nogle af de mest spændende og komplekse IT-projekter i Staten? Kunne du godt tænke dig at være leder i en stor IT-organisation med forskellige kompetencer, som kan inspirere hinanden? Hvad siger du til en engageret IT-ledelse, som har fokus på kvalitet, agil udvikling og moderne arkitektur? Så er du måske vores nye kontorchef for Udvikling Legacy, i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Du får mulighed for at være det centrale omdrejningspunkt for udviklingen og implementeringen af nogle af de centrale elementer i Skatteforvaltningen. Som kontorchef får du det IT-tekniske ansvar for udviklingsopgaven på store IT-projekter for legacy systemer inden for blandt andet Bolig og Betalings områderne.

Sammen med forretnings- og proceskolleger, skal vi tilpasse og videreudvikle de løsninger, der understøtter skatte forvaltningen. Det forudsætter tværfagligt samarbejde, dels internt i styrelsen, men også med den øvrige koncern i Skatteministeriet, samt med eksterne leverandører.

Din første opgave bliver at ansætte medarbejdere og opbygge de rette kompetencer til det nye kontor, som skal bestå af alle nødvendige profiler til et agilt udviklingsteam, såsom full-stack udviklere, scrum masters mv.

Derudover får du ansvaret for:

  • At være faglig leder og personaleleder for 15-25 kommende dygtige IT-medarbejdere, hvor du skal sikre høj medarbejdertilfredshed
  • At sikre effektive arbejdsgange i kontoret, herunder løbende ressourceplanlægning, prioritering af medarbejdernes tid mv.
  • Støtte op om vores udviklingsmetode (SAFe)
  • Sikre aftalt deadline, kvalitetsmål og brugeroplevet gevinstrealisering i projekterne og deltage aktivt i PI-planning-proces
  • At sikre at de tekniske krav og funktionalitet, bliver indfriet i leverancerne
  • Håndtering af interessenter, herunder styregrupper, beslutningsfora og projektrapportering
  • Leverandørstyring


Om dig

Afgørende for din succes er, at du er engageret og inspirerende leder, som formår at fastholde medarbejdere og videre udvikle deres potentialer og dermed sikre de nødvendige faglige kompetencer til løsning af fremtidige opgaver.

Du har minimum 3 års erfaring med ledelse, og gerne erfaring fra agile IT-projekter der har haft store forretningsmæssig betydning, og med store tekniske IT-platforme. Du er dermed i stand til at tage ansvar for at levere IT-løsninger af høj kvalitet og kan yde kvalificeret sparring til teamet, ledelsen og forretningen som helhed.

Du har en videregående uddannelse, gerne fra DTU, ITU eller CBS. Du har teknisk indsigt og gerne også erfaring fra en organisation, hvor udviklingsopgaven i vid udstrækning er styret af lovgivning og regler.

Du skal have interesse i at opbygge forståelse af, og viden om de forretningsområder i Skatteforvaltningen, som vi udvikler nye IT-systemer til.

Som person er du udadvendt og god til at skabe relationer med alle interessenter. Du arbejder struktureret og er fagligt ambitiøs. Du tager initiativ og motiveres af at levere løsninger, der gør en forskel, og som har et klart samfundsmæssigt formål.

I rollen som kontorchef lægger vi vægt på, at du er hold spiller, i forhold til den samlede ledelse af Kapabiliteter & Udvikling. Kodeordene for vores fælles succes er teamwork og vidensdeling.

IT-udvikling – dit fagområde

Kontoret er organisatorisk placeret i IT-udvikling, som sammen med Forretningsudvikling, er en del af udviklingsområdet i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen. I It-udvikling har vi det IT-tekniske ansvar for udvikling af Skatteforvaltningens IT-systemportefølje. Området består af fire underdirektørområder. Kontoret Udvikling Legacy hører til under området Kapabiliteter og Udvikling, der er nyetableret primo 2020.

Kontorerne i IT-udvikling beskæftiger sig med hhv. programmer og projekter fra et udviklings- og agilt metodeperspektiv, arkitektur og strategi, samt test- og kvalitetssikringsområdet. Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har udviklet en ny horisontal målarkitektur, der indeholder mange elementer, der fællesudnyttes på tværs af forretningsområder.

Miljøet i IT-udvikling er præget af en uformel og dynamisk atmosfære, og til daglig dyrkes det kollegiale fællesskab med fokus på trivsel og personlig udvikling. Vi har et godt ledelsesteam, der samarbejder på tværs af fagområdet med helheden for øje. Vi understøtter og udfordrer hinanden og trækker på hinandens kompetencer. Vi har fokus på tværfaglighed og søger en chef, der evner at støtte op om og videreudvikle de faglige og sociale fællesskaber på tværs af hele Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Ansøgning og kontakt

Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest den 1. juni 2020. Spørgsmål besvares gerne af underdirektør for Kapabiliteter & Udvikling Simon Bremerskov Jensen på 51551942.

Vi planlægger at afholde første runde samtaler i uge 24. Der vil indgå en logisk analyse og en personanalyse, der skal udfyldes inden anden runde samtaler i uge 25. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer. Tiltrædelse pr. 1. august 2020.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen indplaceres i løngruppe 1, svarende til lønramme 37. Ansættelse sker som udgangspunkt på åremål. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver til at starte med Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg, men vi forventer at flytte til Nybrovej 110-116, Lyngby i løbet af 2020.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Frederiksberg
  • Mandag den 01. juni 2020

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 22
18. september 2024 20
17. september 2024 21
16. september 2024 19
15. september 2024 19
14. september 2024 19
13. september 2024 18
12. september 2024 18
11. september 2024 15
10. september 2024 15
9. september 2024 15
8. september 2024 14
7. september 2024 15
6. september 2024 15
5. september 2024 13
4. september 2024 13
3. september 2024 12
2. september 2024 10
1. september 2024 8
31. august 2024 9
30. august 2024 9
29. august 2024 10
28. august 2024 9
27. august 2024 9
26. august 2024 10
25. august 2024 9
24. august 2024 9
23. august 2024 12
22. august 2024 11
21. august 2024 11
20. august 2024 11