Guide- og netværkskoordinator til Gadens Stemmer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du være med til at skabe beskæftigelse til udsatte mennesker og samtidigt skabe møder mellem mennesker, der nedbryder fordomme om hjemløshed, stofbrug, kriminalitet, sexsalg og psykisk sårbarhed?

Har du lyst til at gøre det i en socialøkonomisk virksomhed, hvor der er engagement, rummelighed og plads til kreativitet, så læs videre om den profil vi søger til en nyoprettet stilling som guide- og netværkskoordinator.

Hvad er Gadens Stemmer?

Vi er en socialøkonomisk virksomhed, der skaber lønnet beskæftigelse for mennesker i udsatte sociale positioner. Gadens Stemmer arbejder for øget personlig frihed og udvikling gennem beskæftigelse, herunder at bringe den enkelte tættere på uafhængighed af offentlige ydelser. Gadens Stemmer har samtidig som ambition at styrke sammenhængskraften i samfundet ved at facilitere møder mellem mennesker, der mindsker fordomme og øger forståelsen på tværs af samfundskel.

Gadens Stemmer ansætter mennesker, der lever i udsathed, som guider på byvandringer, hvor de med udgangspunkt i deres egen historie fortæller om et liv med fx hjemløshed, illegalt stofbrug, salg af sex, kriminalitet, anbringelser og psykisk sårbarhed.

Byvandringernes deltagere er klasser fra skoler, gymnasier, professionsuddannelser samt grupper fra institutioner, foreninger og virksomheder som fra guiden får en unik indsigt i livets og byens bagside. Vi har årligt over 1000 grupper på byvandringer og har pt cirka 20 guider.

Vi har vokseværk og søger en guide- og netværkskoordinator, der blandt andet skal sikre, at Gadens Stemmer rekrutterer flere guider i såvel København som i andre større byer, hvor vi vil udbrede Gadens Stemmers byvandringer til.

Dine hovedopgaver vil være:

  • Guiderekruttering og fastholdelse af guider
  • Oplæring af guider i at formidle deres livsfortælling
  • Skabe og vedligeholde netværkssamarbejde med væresteder, jobcentre og andre sociale indsatser.
  • Understøttelse af opstart af nye lokalafdelinger rundt i Landet
  • Rekruttering og oplæring af frivillige
  • Understøttelse af turplanlægning i samarbejde med vores administrative medarbejder

Ansøgerprofil:

Vi søger dig, der har en socialfaglig baggrund i arbejdet med mennesker med komplekse sociale problemer. Dig, der gerne har erfaring med jobrettede indsatser og aktiviteter. Det kan være via brobygning med det sociale frikort eller fra arbejde i beskæftigelsesindsatser. Du har erfaring med at skabe og pleje netværk, og kan koordinere med forskellige aktører, og har du også erfaring i at arbejde med frivillige er det et plus. Du får energi af selvstændigt opsøgende arbejde og bliver ikke skræmt af lettere administrative opgaver.

Udover dig er vi tre fastansatte, og det er vigtigt at du både er en holdspiller, og en der selvkørende kan levere på egne ansvarsområder. Vi bor i Kødbyen i København i et fedt kontor- og fagfællesskab i FishTank, der er en social hub, som huser aktører fra både det kommunale, NGOere og virksomheder, der alle arbejder med tilbud og løsninger på sociale problemer. Den fælles, lækre, frokost er det daglige samlingspunkt for alle brugere af huset.

I forbindelse med opstart og forankring af Gadens Stemmer i flere byer må du forvente nogen rejseaktivitet.

Kom til informationsmøde om stillingen og opgaverne d. 9. november 2021, klokken 16.30 i Fishtank, Ingerslevsgade 44. (Tilmelding er ikke nødvendig)

Ansøgningsfrist: d. 15. november 2021.

Ansættelsessamtalerne afholdes d. 19. november på vores kontor Ingerslevsgade 44, København V. Forventet tiltrædelse senest pr. 1. januar 2021

Ansættelse er fuldtid. Løn og ansættelsesvilkår aftales efter forhandling.

Få mere information om Gadens Stemmer på https://www.gadensstemmer.dk/

Spørgsmål om stillingen kan stilles på informationsmødet, alternativt på mail: [email protected]

Se mere på vores ansøgersite: https://gadensstemmer.ofir.com

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d01f0346)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København V
  • Mandag den 15. november 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederiksberg

    Afdelingsleder for køkken og rengøring med stærk faglig profil til plejehjem i GentofteVil du gå forrest i en hverdag, hvor målet er livskvalitet, faglighed og værdighed for vores bebo..
    • Afdelingsleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Har du lyst til at stå i spidsen for at samle og opbygge afdelingen Studieforløb, der bidrager med serviceorienteret og driftssikker studieadministration? Vil du gerne være en del af en engageret l..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Er du optaget af at udvikle og fastholde effektiv drift? Har du lyst til at blive en del af en engageret ledelsesgruppe, hvor dine erfaringer med forandringsledelse og personaleledelse kan folde si..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København V over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1