Afdeling for Kræftbehandling på Rigshospitalet søger en AC-fuldmægtig

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Stillingen omfatter funktionen som personlig assistent (PA) for afdelingsledelsen. Afdelingsledelsen består af en cheflæge og en chefsygeplejerske.

Du skal have lyst til at løfte såvel store som små opgaver, og indgå i et tæt arbejdsfællesskab med vores afdelingsledelsessekretær, med staben og afdelingsledelsen. Desuden får du et bredt samarbejde, der rækker ud i hele afdelingen.

Din overordnede opgave vil være at hjælpe afdelingsledelsen med sikring af sammenhæng i hverdagen,
blandt store og små opgaver, herunder almindelig sekretariatsbetjening som kalenderstyring, telefoner, udarbejdelse af referater og dagsordner i forbindelse med møder, men også AC-opgaver og mere kreative opgaver som præsentation og udarbejdelse af data og rapporter, udarbejdelse og opsætning af afdelingens nyhedsbrev, tovholder og koordinator på diverse projekter samt opgaver, der handler om overblik over afventende og igangværende økonomisager.

Afdeling for Kræftbehandling modtager patienter til ikke kirurgiske, højt specialiseret behandling og pleje af patienter med kræft. Vi er meget forskningsaktive og har desuden en innovativ og udviklingsorienteret kultur, foruden vi arbejder systematisk med patientinddragelse, både individuelt og organisatorisk.

Efter at vores nuværende PA’er har valgt at arbejde tættere på sin bopæl, har vi brug for en, som vil overtage og hjælpe os med at holde styr på det hele, så vi fortsat kan fremstå professionelle og har overskud og blik for fortsat udvikling til gavn for patienterne.

Afdeling for Kræftbehandling modtager ca. 6000 nye patienter pr. år. Der gives ca. 25.000 ambulante medicinske behandlinger, og der er i alt ca. 55.000 ambulante besøg. I Afsnit for Strålebehandling indgår en radiofysisk afdeling, som sammen med lægestaben varetager dosisplanlægning, radioisotop-undersøgelser og behandling samt drift af afdelingens stråleapparatur. Der gives ca. 48.000 strålebehandlinger om året. Afdeling for Kræftbehandling råder aktuelt over 30 senge og ca. 500 årsværk, heraf 90 læger og 250 sygeplejersker og stråleterapeuter.

De diagnoserelaterede opgaver i Afdeling for Kræftbehandling er fordelt i 5 klinikker, med hver deres klinikledelse - én oversygeplejerske og én klinikansvarlig overlæge.

Vi kan tilbyde et alsidigt job med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder på en spændende arbejdsplads. Vi har et godt arbejdsklima og værner om det gode arbejdsmiljø med en bevidsthed om, at vi alle spiller en aktiv rolle i det. Vi har i 2022 igangsat et stort feedback projekt i hele afdelingen, som vi aktivt og i alle sammenhænge arbejder med.

Du skal kunne matche følgende profil:

  • Akademisk uddannelse fx sundheds- eller samfundsfaglig kandidat
  • Erfaring med projektstyring
  • Stærke analytiske kompetencer og gode formuleringsevner
  • Talent for at arbejde selvstændigt med flere opgaver i spil på samme tid
  • IT-erfaring – rutineret brug af Word/Excel/PowerPoint og Outlook
  • Gode samarbejdsevner og serviceorienteret

Ansættelsesvilkår
Forhandles efter AC-overenskomst.

Ansøgningsprocedure
Du kan læse yderligere om Afdeling for Kræftbehandling på Rigshospitalets hjemmeside samt besøge vores Instagram profil @afdelingforkraeftbehandling.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til cheflæge Ulrik Lassen på telefon 3545 8923 eller chefsygeplejerske Mette Misfeldt på telefon 3545 9621

Ansøgning med relevante bilag sendes senest onsdag d. 4/1-2023.

Vi afholder ansættelsessamtaler onsdag d. 11/1-2023

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktionssekretær", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktionssekretær
  • København Ø
  • Onsdag den 04. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som direktionssekretær i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktionssekretær i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktionssekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktionssekretær i København Ø over tid

Dato Alle jobs som direktionssekretær
2. juli 2024 3