Vikarstilling: Innovationskonsulent – 1 års vikariat med mulighed for forlængelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - København Ø

Vil du bidrage til udvikling af nye, værdiskabende løsninger til sundhedsvæsnet?

Hvis du brænder for udvikling af fremtidens sundhedsvæsen, og har du erfaring med at forvandle behov, visioner og idéer til konkrete – ofte digitale – løsninger med brugerne i centrum, så er du måske den rigtige til at supplere vores innovationsteam det kommende år.

Med ca. 4.000 aktive forskere og et årligt budget på mere end 2 mia. kr. er Region Hovedstaden landets største offentlige forskningsorganisation, og det er i vid udstrækning vores samlede innovationskraft, der skal sikre de rigtige behandlingsformer i fremtidens sundhedsvæsen. Din personlige indsats kan få positiv indflydelse på mange tusinde menneskers liv, både kolleger i regionen og de patienter og borgere, det hele handler om.

Kom og sæt nye øjne på vores indsats, skab overblik og driv egne projekter fra A til Z
Du kan se frem til at blive del af et innovationsteam og en samlet enhed, der har sat sig for at skabe et innovationsfyrtårn drevet af markant fokus på problemløsning og tilsvarende værdiskabelse midt i regionens sundhedsvæsen.
Vi er stadig undervejs i processen og har brug for, at du hurtigt kan indgå i teamet og bidrage til at understøtte både konkrete projekter og Region Hovedstadens strategiske dagsordener bl.a. om et nært og sammenhængende sundhedsvæsen.

Du kommer til at:

  • udvikle enhedens porteføljeoverblik
  • arbejde med procesdesign og digitale løsninger både i egen enhed og ift. kunderne
  • udarbejde business cases og projektdesigns
  • facilitere netværk, især inden for digitalisering og data
  • understøtte kliniknære projekter, ofte med digitale og teknologiske løsninger for øje

Din nye arbejdsplads bliver vores helt nye, åbne og lyse lokaler på Blegdamsvej på Østerbro i København, som skal understøtte et aktivitetsbaseret og samarbejdsfokuseret arbejdsmiljø.

Relationsskaber og projektleder
Vi leder efter en erfaren profil, men opfordrer også yngre kandidater til at søge. Du skal have lyst til at drive projekter fra den indledende behovsanalyse og frem til endelig implementering. Du skal trives med forandring og elske at dele viden via konstruktiv og positiv dialog.

Du kan samarbejde med meget forskellige målgrupper fra kolleger til topforskere og eksterne aktører og er god til at skabe relationer og netværk. Samtidig må du meget gerne have erfaring med projekter, hvor der er mange interessenter og agendaer. Skulle du have erfaring inden for sundhedsvæsenet, er det kun en fordel.

Derudover må du meget gerne have:

  • erfaring med digital innovation fra en privat eller offentlig virksomhed
  • erfaring med at drive og styre projekter til den offentlige sektor og/eller store komplekse virksomheder
  • erfaring som facilitator af udviklingsprocesser med tværfaglige grupper
  • evnen til at sætte retning og få andre med – også hvis det nogle gange kræver lidt ekstra tålmodighed
  • en velfyldt værktøjskasse med agile metoder – design thinking, sprint, prototyper, MVP etc. og aktiv bruger af kollaborative værktøjer som Miro, Trello, Slack m.m.

Sundhedsforskning & Innovation – din nye afdeling
Vores gode kollega i Innovationsteamet skal det næste år gennemføre et fellowship under Novo Nordisk Fonden, så vi har brug for en ny kollega, der kan hjælpe med at fylde hullet ud. Der kan opstå mulighed for forlængelse af ansættelsen.

Du får ca. 80 gode kolleger, der alle arbejder for at styrke forskning, innovation og udbredelse af ny teknologi i regionen gennem juridisk rådgivning, finansiering og forretningsudvikling, teknologioverførsel samt forsknings- og innovationsstøtte.

Mere specifikt bliver du del af vores innovationsteam, hvor du får en håndfuld sjove og skarpe kolleger. Der er masser af god energi. Alle gider hinanden og er derfor også altid klar til at trække i arbejdstøjet for hinanden. Samtidig er der stor åbenhed for at se tingene fra en anden vinkel og for at prøve nyt. Som en del af regionens stab arbejder vi med innovation strategisk, taktisk og operationelt. Vores fokus er at skabe konkrete løsninger på konkrete problemer.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst mellem Region Hovedstaden og relevant faglig organisation.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte teamkoordinator Kirsten M. Danielsen på tlf. 51 19 94 67.

Ansøgningsprocedure
Send venligst din ansøgning med CV og evt. portfolio senest den 6. August 2021 via vores hjemmeside.

Om Region Hovedstaden
Region Hovedstaden er Danmarks største region med 1,7 millioner indbyggere, et årligt budget på 37 milliarder kroner og godt 46.000 medarbejdere. Region Hovedstadens hovedopgaver er hospitaler, praksissektor, psykiatri, handicap og regional udvikling. Regionen ledes af regionsrådets 41 folkevalgte politikere og har hovedsæde på Regionsgården i Hillerød. Region Hovedstaden ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig i stillingen, til at søge. Læs mere på www.regionh.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • København Ø
  • Fredag den 06. august 2021

Lignende jobs

  • Two Consortium Project Managers Based in Copenhage...

    DanChurchAid (DCA) is positioning with new initiatives to advance our efforts on local leadership and partnerships globally. To support these efforts, DCA is looking for one or two Consortium Proje..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Global Advocacy Advisor (maternity cover)

    Who are we? DRC´s Global Advocacy Unit sits within the Department of Partnerships, Advocacy and External Relations (PAER) The Global Advocacy Unit is the custodian, convener, and coordinator f..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Digital forretningsanalytiker

    I [xxxxx] er digitalisering højt på dagsordenen, til fordel for både kunder, samfund og medarbejdere. Forretningens digitale behov strækker sig bredt fra kundeløsninger, store anlægsprojekter, ekst..
    • Forretningsudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Project Manager, Digital Communication Solutions –...

    Do you want to implement digital communication solutions for our customers? Are you an experienced and dedicated Project Manager with a passion for delivering high-quality results? Do you thrive in..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
4. oktober 2024 7
3. oktober 2024 7
2. oktober 2024 7
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 1
4. september 2024 1