Vikarstilling: Fysioterapeut søges til barselsvikariat indenfor det neurologiske speciale, Rigshospitalet - Glostrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Glostrup

Om jobbet:
Vikariatet er på 37 timer pr/uge i en 6. måneders i periode, med mulighed for forlængelse.

Vikariatet er placeret i Team 1, som varetager behandling af både indlagte og ambulante neurologiske patienter indenfor specialerne almen neurologi, apopleksi, intensiv, Respirations Center Øst og CRPS (komplekst regionalt smertesyndrom).

Vi arbejder ud fra bedst tilgængelig evidens på området og har i den neurologiske træning fokus på de neuroplastiske principper samt at igangsætte relevant fysioterapeutisk genoptræning så tidligt som muligt under indlæggelsen, i tæt samarbejde med patienternes pårørende og vores tværfaglige samarbejdspartnere.

I arbejdet indgår fysioterapeuterne i udredningsforløb og behandlingens fokus er ofte mobilisering og vurdering i forhold til videre genoptræning.

Team 1 består af 21 engagerede fysioterapeuter, en mellemleder og en udviklingsterapeut.

Rigshospitalet er et af Danmarks førende hospitaler for patienter med behov for højt specialiseret behandling. Afdelingen for Ergo- og Fysioterapi er beliggende på to matrikler, Glostrup og Blegdamsvej, København. Afdelingen er organiseret i 7 teams med hhv. 3 og 4 teams på hver matrikel. Der er cirka 150 ergo- og fysioterapeuter samt 5 afdelingsterapeuter, 2 forskningsterapeut, 7 udviklingsterapeuter, 5 kliniske undervisere.

For yderligere information henvises til klinikkens hjemmeside https://www.rigshospitalet.dk/afdelinger-og-klinikker/hovedorto/klinik-for-ergo-og-fysioterapi/Sider/default.aspx

Dine kompetencer
Vi har brug for en fysioterapeut, som har lyst til at sætte sine kompetencer i spil både indenfor det neurologiske område. Du skal trives i en travl arbejdsdag, hvor der dagligt er behov for at prioritere arbejdsopgaverne. Du kan arbejde selvstændigt, og er stærk i din kliniske ræsonnering. Du er god til at samarbejde, både mono- og tværfagligt, og skaber gode relationer med patienterne. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har hospitalserfaring og kendskab til patientgruppen.
Du vægter faglighed højt samt en god social relation og anerkendende kommunikation med dine kollegaer og bidrager konkret til et godt arbejdsmiljø.

Stillingen er til besættelse:
Vikariatet som fysioterapeut er med besættelse pr. 1/9 2021 til 28/2- 2022 med mulighed for forlængelse.

Har du lyst til at være ansat i en afdeling med en spændende og travl arbejdsdag, hvor du møder mange forskellige patienter og diagnoser og hvor interprofessionelt samarbejde, faglig udvikling, kvalitetsudvikling og forskning prioriteres højt. Du får mulighed for faglige udfordringer, indflydelse på dit arbejde samt være en del af et godt kollegialt sammenhold.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomsten for ikke-ledende personale mellem Ergoterapeuter, Fysioterapeuter samt Jordemødre og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Ansøgningsprocedure
Ansøgningsfrist er 9/8 kl. 12. Vi afholder samtaler 12/8-21

Har du lyst til at høre mere om stillingerne, er du velkommen til at ringe til:

Afdelingsterapeut Nora Holmestad-Bechmann, tlf. 3863 3210

Fælles tillidsrepræsentant Nina Sandholdt, tlf. 3863 3122

Ansøgning, eksamensbevis samt CV sendes online via linket herunder.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Glostrup
  • Torsdag den 05. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1