Fysioterapeut se her! Vi åbner et nyt intensivt afsnit – Vil DU være med til at udvikle afsnittet?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Du har nu muligheden for at være med helt fra start. Vi søger en fysioterapeut, der vil være med til at tegne den fremtidige profil for afsnittet, og som ønsker at deltage i udviklingen af den psykiatriske sygepleje i et tværfagligt samarbejde, hvor du skal indgå som kontaktperson.

Målet er at vi i slutningen af 2021 åbner afsnittet for de første 6 patienter. Vejen derhen skal vi bygge i fællesskab.

Rammerne for vores kommende afsnit Afsnittet får plads til 13 patienter, der har forskellige psykiatriske diagnoser og udfordringer. Indlæggelsen vil derfor være præget af individuelle løsninger og behandlingstilgange. Afsnittet skal modtage patienter der er visiteret til længerevarende indlæggelser.

Vi skal arbejde med recovery-orienteret tilgang til patienterne og med maksimal patientinvolvering. Behandlingen og sygeplejen tager afsæt i en tværfaglig indsats og vil tilrettelægges ud fra de kognitive og miljøterapeutiske principper. Derudover vil vi arbejde målrettet med tværgående og lokale indsatser med henblik på at forebygge brugen af tvang.

Processen frem til åbningen Da afsnittet først åbner for patienter i slutningen af 2021, vil du indtil da blive tilknyttet et af de øvrige intensive afsnit på Brøndbyøstervej, hvor du vil få din introduktion til Psykiatrisk Center Glostrup.

I processen frem mod åbningen vil vi samles en gang om ugen tilworkshops, undervisning eller træning, så vi i fællesskab kan dygtiggøre os og lære hinanden at kende.

Dine idéer er vigtige for udviklingen af afsnittet Vi har brug for dig som kan indgå i et samarbejde med både patienter, pårørende, kolleger og ledere, hvor alle bidrager med faglighed, erfaringer, personlige kompetencer, ønsker og gode ideer til at sikre, at vi hele tiden udvikler og sikrer den bedst mulige behandling.

Vores vision for afsnittet Afsnittet ledes af afdelingssygeplejerske Christina Plambøck Thomsen og afsnitsledende overlæge Louise Turgut, der har flere års erfaring som makkerpar på et intensivt afsnit. Deres vision for afsnittet er;

”For os er det vigtigt at alle patienter der kommer ind ad døren, oplever at blive taget godt imod og føler sig trygge og inddraget. Vi tror på, at det opnås gennem nærvær, anerkendelse og tydelighed i vores ledelse, hvor vi som ledere prioriterer at deltage i eks. det kliniske arbejde, supervision og sociale arrangementer.

Hvem er du? Du er uddannet fysioterapeut, måske med psykiatrisk erfaring – vigtigst er, at du har lyst til og interesse i at sætte dit præg på det nye afsnit til gavn for patienterne og dine nye kolleger.

Du kan genkende dig selv i nedenstående:

  • Du brænder for den intensive psykiatriske patient. Vi er her for vores patienters skyld. De fortjener, at vi møder dem med overskud, så de får en stabil hverdag. Du møder patienterne og deres livshistorier med tålmodighed og rummelighed.
  • Du er hold spiller. Som nyt team skal vi bruge hinandens styrker og forskelligheder til bedst at komme i mål. Vi skal arbejde i tværfaglige teams og det er derfor vigtigt, at du som kollega lader dig inspirere af andre og er god til at lære fra dig.


Dine arbejdsopgaver Din kerneopgave bliver relations arbejde, hvor du i samarbejde med dine tværfaglige kolleger skal være med til at identificere og understøtte den enkeltes ønsker og behov.

Derudover vil dit arbejde på afsnittet være at tilbyde tilpasset fysisk aktivitet, kropsterapi og meningsfulde aktiviteter for patienterne med udgangspunkt i din fysioterapeutiske faglighed. Du kommer bl.a. til at foretage tilsyn, relevant screening, undersøgelse og behandling.

I afsnittet får vi etableret et sanserum og arbejdet med implementeringen er et fokusområde, hvor du som fysioterapeut spiller en væsentlig rolle. Du får ligeledes medansvar for at vejlede og inspirere både patienter og kollegaer til, hvordan de kan bruge rummet i deres hverdag og som en del af behandlingen.

Derfor skal du søge job hos os Mentorordning og introduktionsprogram skræddersyet til dig. Du får et veltilrettelagt oplærings- og introduktionsprogram med fokus på kompetenceudvikling.

Et job i gode fysiske rammer. Afsnittet kommer til at ligge i nyrenoverede lokaler på Psykiatrisk Center Glostrups matrikel på Brøndbyøstervej. Til afsnittet hører to store grønne haver, motionsrum, sanserum og aktivitetsrum, der alt sammen giver de bedste muligheder for at gennemføre aktiviteter med patienterne.

Omstillingsparate og medinddragende ledere. Vi er nysgerrige på vores medarbejders observationer og forslag til ændringer, og vi inddrager medarbejderne i vores forandringsprocesser og optimeringer af arbejdsgange.

Løn- og ansættelsesvilkår Vi ønsker stillingen besat pr. 1. september eller efter aftale.

Stillingen er på 37 timer i blandede vagter med weekendarbejde, 12 timers vagter, hver 3. weekend.

Er du klar til en ny udfordring? Vi vil meget gerne vise dig afsnittet samt svare på dine spørgsmål evt. over en kop kaffe. Kontakt afdelingssygeplejerske Christina Plambøck Thomsen på tlf.: 25133400 eller mail: [email protected]

Du bedes uploade CV og uddannelsesbevis sammen med din ansøgning.

Ansøgningsfrist torsdag den 5. august 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Glostrup
  • Torsdag den 05. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1