Guldbergs Have på Nørrebro søger fysioterapeuter og ergoterapeuter med kompetencer inden for forebyggelse og sundheds...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Brænder du for at arbejde med forebyggelse og igangsætte nye sundhedsfremmende aktiviteter til ældre i eget hjem? Er du tryg ved at krydse faggrænser og afprøve nye måder at arbejde på?
Så er det måske dig, vi søger.


Vi søger fysioterapeuter og ergoterapeuter med kompetencer inden for forebyggelse og sundhedsfremme, aktivitet og rehabilitering for ældre. Din primære opgave er at støtte 24 ældre borgere i vores nyoprettede tryghedsboliger, som oplever at være ensomme og utrygge, men også at arbejde med forebyggelse og sundhedsfremme blandt ældre i et samlet ældreboligområde.

Om os
Vi er et nyt, tværfagligt og selvstyrende team i Guldbergs Have på Nørrebro, som skal arbejde med forebyggelse og hjemmepleje i ældreboligområdet og pædagogisk støtte. Samtidig kommer vi til at samarbejde med lokale aktører, fx den sociale vicevært i Guldbergs Have, aktivitetscenter, plejehjem, skoler og private leverandører.
De samlede faglige kompetencer i teamet er omkring 18 social- og sundhedsfaglige medarbejdere, to terapeuter, tre pædagoger samt en daglig teamleder med reference til Hjemmeplejen Bispebjerg-Nørrebro.

Guldbergs Have er et ældreboligområde på Nørrebro med 24 tryghedsboliger og omkring 250 ældreboliger. Guldbergs Have ligger på hjørnet af De Gamles By, hvor der er adgang til et grønt område og plejehjem, og det er tæt på et attraktivt byliv og offentlig transport.

Fremtidens ældrepleje
Teamet kommer til at arbejde med at udvikle fremtidens ældrepleje med fokus på at styrke borgernes sundhed og livskvalitet. Vi vil afprøve nye arbejdsgange, nye måder at inddrage borgerne på, nye muligheder for fællesskaber og aktiviteter for at undersøge, hvad der giver øget nærhed og fleksibilitet i hverdagen.

Dine opgaver

  • Medvirke til tværfaglig og helhedsorienteret afdækning af den enkelte borgers trivsel og helbred, og risiko for tab af funktionsevne.
  • Afdække den enkelte borgers motivation for at deltage i forebyggende og sundhedsfremmende aktiviteter.
  • Igangsætte og facilitere forebyggende og sundhedsfremmende aktiviteter – individuelle og gruppebaserede – med fokus på fysisk og mental sundhed, og med udgangspunkt i borgernes ønsker og behov.
  • Igangsætte rehabiliterende indsatser i hverdagsaktiviteter.
  • Rådgive, instruere og undervise borgere og inddrage dem i udvikling og afprøvning af nye tiltag og løsninger.
  • Rådgive og understøtte kolleger i, hvordan forebyggelse, bevægelse, aktivitet og rehabilitering kan tænkes ind i hjemmeplejeindsatserne.
  • Formidle viden om og indgå i samarbejde om de forebyggende og sundhedsfremmende aktiviteter, der er i kommunen og lokalsamfundet, og understøtte borgerne i at deltage i dem.
  • Bidrage til udvikling og afprøvning af nye arbejdsgange og tiltag.
  • Medvirke til nytænkning af forebyggelses- og hjemmeplejeindsatser.
  • Støtte op omkring pleje- og omsorgsopgaver.
  • Introducere og supervisere social- og sundhedsfagligt personale, elever og studerende i træningsopgaver, ADL-aktiviteter, hjælpemiddelvurderinger, lejringer og forflytninger.

Din profil

  • Uddannet fysioterapeut eller ergoterapeut.
  • Gerontologisk erfaring.
  • Interesse i og gerne erfaring med at arbejde med forebyggelse og sundhedsfremme blandt ældre.
  • Erfaring med udviklingsopgaver.
  • Lyst til at udvikle og afprøve nye tiltag.
  • Erfaring med tværfagligt samarbejde og opgaveløsning.
  • Kreativ og god til at finde den enkelte borgers motivation for sundhedsfremmende aktiviteter og rehabilitering.
  • Gerne erfaring med og lyst til at arbejde med vejledning, supervision og faglig refleksion.

Lidt praktisk om hverdagen
Vi arbejder med løbende at vurdere borgernes behov, ressourcer og ønsker og inddrage dem i udviklingen og afprøvningen af nye tiltag. Vi har et forpligtende og tværfagligt samarbejde i teamet, hvor vi er fælles om at planlægge, prioritere, koordinere, udvikle, udføre og evaluere opgaver. Vi arbejder med refleksion for at give hinanden sparring, supervision og nye perspektiver på praksis.

Vi vægter tiden sammen med borgerne højere end møder og administrative opgaver, så det er vigtigt, at du finder energien sammen med borgerne.

Ansættelsesvilkår 
Stillingerne er på 30-37 timer om ugen, som ligger fortrinsvist i dagtimer på hverdage. Der er fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medind­flydelse på arbejdstidens fordeling og placering. Det giver gode muligheder for dels at imødekomme borgernes behov og ønsker til samvær og aktiviteter, dels at skabe en god balance imellem privat- og arbejdsliv.

Stillingerne besættes fra den 1. oktober 2020.

Løn og ansættelse iht. gældende overenskomst.

Mere information
Hvis du vil høre mere eller har spørgsmål, så ring til gruppeleder Julie Gredal på 3530 5628 (ferie uge 26-28) fra Hjemmeplejen Bispebjerg/Nørrebro.

Søg via nedenstående link senest ­torsdag den 12. august 2021

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.dk, Facebook og LinkedIn.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • København NV
  • Torsdag den 12. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i København NV over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 3
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2