Løn- og HR-konsulent til IT-Universitetet i København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vil du være med til at binde Løn- og HR-support sammen i IT-Universitetets dygtige HR-team?

Har du lyst til sammen med resten af det dygtige og engagerede HR-team på IT-Universitetet at arbejde i krydsfeltet mellem løn- og øvrige HR-administrative opgaver, og har du både blik for kerneopgaven, organisationens behov og de rammer og regler, vi arbejder indenfor?

I HR er det top-prioritet, at vi bedst muligt bidrager til, at IT-Universitetet ansætter lige de kandidater – også internationale - som med exceptionel forskning, undervisning og administrative kompetencer sikrer, at vi til stadighed uddanner flere højt kvalificerede og eftertragtede IT-specialister, som det danske arbejdsmarked i høj grad efterspørger.

Du bliver placeret centralt i HR – primært med opgaver, der understøtter udbetaling af rigtig løn og honorarer til tiden samt registrering af både arbejdstid og fravær – men også opgaver, der bidrager til, at vores til tider komplicerede rekrutteringsprocesser forløber så kvalificeret og smidigt som muligt.

For at lykkes hos os, er det vigtigt, at du brænder for og har et godt kendskab til løn, tidsregistrering og øvrig HR-administration, og at du godt kan lide at holde dig orienteret indenfor overenskomster, relevante love/regler og politikker. Ligeledes at du er god til store datamængder og brug af regneark samt har blik for at se, hvordan IT-systemer og rapporteringer kan udnyttes bedst muligt i understøttelsen af opgaveløsningen. Du får energi af at optimere administrative processer på måder, som skaber værdi for både HR og vores mange samarbejdspartnere, som har meget forskellige fagligheder og arbejder på forskellige organisatoriske niveauer. Og ikke mindst skal du have lyst til at være en del af et stærkt fagligt team, der er optaget af at spille hinanden bedre, og som udover opgaveløsningen vægter både intern sparring, godt humør og det sociale fællesskab.

En typisk arbejdsdag vil f.eks. bestå i håndtering af løninput- og output, besvarelse af konkrete medarbejder-henvendelser relateret til løn- og andre vilkår herunder ferie, tidsregistrering m.v., samt at bidrage til de administrative elementer af rekrutteringsprocessen fra publicering af stillingsopslag over planlægning af samtaler til udarbejdelse af kontrakter og oprettelse af nye medarbejdere i systemer m.m.

Vi prioriterer oplæring og introduktion til både opgaver og teams og lægger stor vægt på sidemandsoplæring og løbende daglig sparring. Det er vigtigere, at du har en positiv tilgang til arbejdet, er nysgerrig og har lyst til at lære nyt, end at du fra starten kan sige ”tjek” til alle opgave-eksemplerne.

ITU er en rummelig arbejdsplads med øje for både den enkelte medarbejder og team’et.

Da ca. 2/3 af vores forskere og undervisere er internationale skal du være komfortabel med også at kommunikere på engelsk.

IT-Universitetet tilbyder
Vi tilbyder et job i et mindre team med muligheder for personlig og faglig udvikling samt for at være med til at præge HR. Dit arbejde bliver en kombination af selvstændigt arbejde og samarbejde med resten af teamet.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Vi har flekstid, hvilket giver gode muligheder for at få samspillet mellem arbejde og familieliv til at fungere optimalt.

Ansættelse og aflønning
Ansættelse og øvrige ansættelsesforhold sker efter gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlig Ansattes Organisationer (herunder HK) og Organisationsaftale for kontorfunktionærer i statens tjeneste. Der vil være mulighed for at forhandle individuelle tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Stillingen ønskes besat senest den 1. oktober 2021 eller snarest derefter.

Yderligere information
Du er velkommen til at kontakte HR Chef Kirsten Uldall Juhl på tlf. 21215644 eller e-mail [email protected], hvis du ønsker yderligere information om stillingen.

Ansøgningsprocedure
Du kan kun søge stillingen igennem vores e-rekrutteringssystem. Søg ved at trykke på knappen "Søg stillingen" nederst i stillingsannoncen på vores hjemmeside: http://www.itu.dk/stillinger.

Ansøgningsfristen er den 15. august 2021 kl. 12:00.

Samtaler forventes afholdt den 23. august og 26. august. IT-Universitetet benytter test i forbindelse med rekrutteringsforløb.

IT-Universitetet ønsker at afspejle et internationalt miljø og ser mangfoldighed som en ressource. Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København S
  • Lørdag den 14. august 2021

Lignende jobs

  • Erfaren HR-konsulent til ledelsesudvikling

    Falder det dig let at se verden fra et strategisk ledelsesperspektiv? Og ved du, hvordan du gør sparring og processtøtte relevant for ledere og chefer? Så har vi jobbet til dig, som vil arbejde str..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Vikarstilling: Fødevare erfaren QEHS Specialist (v...

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • HR-medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Engageret personalekonsulent til HR

    Er du en engageret teamplayer, der sætter en ære i høj faglighed, kvalitet og service? Og motiveres du af løbende at være med til at udvikle vores opgaveløsning? Så har vi en attraktiv stilling for..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Vikarstilling: HR Consultant (Barselsvikariat)

    Dynamisk HR profil Du vil blive den primære kontaktperson for ledere i et call-center og indgå i husets meget dynamiske arbejdsmiljø. Hertil vi du dagligt skulle supportere ledere inden for r..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i København S over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 1
4. september 2024 1