HR-udviklingsprofil til fagligt stærkt team

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Motiveres du af at være tovholder og koordinator på større opgaver og projekter? Brænder du for at arbejde med udvikling, implementering og optimering af opgaver inden for fx kompetenceudvikling og onboarding? Så er du måske vores nye kollega i HR.

Vi søger en ny kollega til vores udviklingsteam i HR. Teamet består i dag af fem medarbejdere, som bevæger sig rundt i de fleste hjørner af HR-udvikling.

Om stillingen
Vores udviklingsteam er en del af Skatteankestyrelsens HR-team med 14 engagerede kollegaer. Vi arbejder med en bred vifte af HR-opgaver bl.a. rekruttering og onboarding, lønforhandling, udvikling af styrelsens strategiske arbejde med HR-data og HR-initiativer, fastholdelse og udvikling af medarbejdere samt ledelsessparring. Derudover skal vi i gang med flere projekter som udspringer af styrelsens strategiarbejde fx synliggørelse af vores karriereveje og interne rokeringsmuligheder. Dette vil du blive en del af.

Vi ser frem til, at du kan bidrage til at:

  • eksekvere og videreudvikle vores onboardingforløb for nye medarbejdere
  • sikre at eksisterende medarbejdere er godt klædt på til b.la. behandling af klager på ejendomsvurderingsområdet
  • sikre gennemsigtige og effektive processer i tilrettelæggelsen af eksempelvis onboarding og interne træningsforløb
  • videreudvikling af vores interne kursusudbud

Herudover vil du indgå i øvrige aktiviteter i HR-Udvikling (HRU) såsom planlægning og gennemførsel af kompetenceudvikling samt vedligeholdelse af vores årshjul for udviklingsaktiviteter i styrelsen. Ligesom du over tid vil have flere opgaver inden for HR.

Vi har en bred kontaktflade til direktionen, ledere og medarbejdere på tværs af styrelsen. Vi har et godt humør og imødekommende kultur, hvor vi løfter i flok og prioriterer faglig sparring og kollegial opmærksomhed i en travl hverdag.

Om dig
Vi forventer, at du har en længere videregående uddannelse. Det vil være et plus hvis du har erfaring fra en politisk ledet organisation.

Hos os får du mulighed for:

  • at arbejde selvstændigt og struktureret med koordinering og projektstyring. Du er den, der bevarer overblikket i den udførende og administrative del af vores onboarding- og kursusafvikling
  • skriftlig og mundtlig formidling af høj kvalitet. Hvis du har erfaring med at udarbejde præsentationsmateriale og beslutningsoplæg er det en fordel
  • at være nysgerrig og bruge dine gode evner og lyst til at samarbejde

Om Skatteankestyrelsen
Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed, hvor vi behandler klager over skatteforvaltningens afgørelser på skatte- og vurderingsområdet. Vi vægter en effektiv og ensartet klagebehandling af høj kvalitet, hvor faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn er nøgleord for vores opgaveløsning. Vi er ca. 500 ansatte i styrelsen, og sammen sikrer vi retssikkerhed via en kompetent og uafhængig behandling af klager.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Send din ansøgning med CV og eksamensbevis mv. via linket ”Søg stillingen” senest 15. september 2022. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Magnus Broundal på telefonnummer 33 76 02 22.

Vi forventer at afholde første runde samtaler 20. september 2022. Hvis du går videre, skal du afsætte tid til udfyldelse af en personprofilanalyse samt en logisk test inden anden runde samtale, som afholdes 23. september 2022. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet en straffeattest samt referencer

Tiltrædelse 1. november 2022 eller efter aftale.

Ansættelse er efter gældende overenskomst. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil være Ved Vesterport 6, 1612 København V.

Læs mere om ansættelse i styrelsen på www.skatteankestyrelsen.dk/job-og-karriere/

Skatteankestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København V
  • Torsdag den 15. september 2022

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af en dansk butikskæde, som har butikker over hele landet. Din nye titel bliver Recruitment Specialist, da det er dig som får ansvar for at butikkerne..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af virksomhedens HR-team, hvor du kommer til at supportere hele HR-funktionen. Det vil sige, at du får en varieret hverdag med mange forskellige opgav..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1