To nysgerrige og fagligt stærke entreprisejurister til Vejdirektoratet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Danmark har fået en ny infrastrukturaftale. Det betyder, at vi får travlt i Vejdirektoratet de næste mange år. Veje skal anlægges, nye forbindelser etableres og den grønne omstilling får et stort boost med flere cykelstier og ladestandere langs statsvejene. Hvis du har lyst til at arbejde med entrepriseret og udbud og sætte dit præg på Danmarks fremtidige infrastruktur, så har vi jobbet til dig.

Vejdirektoratet er en af landets største indkøbere på infrastrukturområdet og har blandt andet ansvaret for indkøb og gennemførelse af en række højt profilerede bygge- og anlægsprojekter, fx anlægget af en ny Storstrømsbro og en kommende tunnel under Københavns Nordhavn. Hertil kommer de store projekter, som indgår i den ny infrastrukturaftale.

Du kommer til at arbejde i afdelingen for Indkøb, hvor vi er 10 engagerede medarbejdere, der arbejder med entrepriseret, udbud, kontrakter og analyser.

”Vi har en bred portefølje og indkøber både konsulentydelser og omfattende anlægsentrepriser, og de spændende og komplekse dele af juraen, dem står vi selv for,” fortæller områdechef Helle Lange.

Du får en vigtig rolle i organisationen

Dine primære opgaver vil være at medvirke til at fastlægge udbudsstrategier, udarbejde kontrakter og udbudsbetingelser, gennemføre udbud og bistå ved kontraktopfølgning og tvister med entreprenører og andre leverandører.

Du vil skulle vurdere det forretningsmæssige aspekt i indkøbene, så vi får den bedst mulige konkurrence, fungere som projektdeltager og tovholder på udbudsforretningerne og bistå i den efterfølgende styring i kontrakt- eller entrepriseperioden. Derudover skal du kunne kommunikere med eksterne og interne interessenter og bidrage til at forbedre processer og arbejdsmetoder - både internt og i forhold til vores leverandører.

De konkrete arbejdsopgaver vil afhænge af dine kompetencer og erfaring.

”Der vil være en blanding af store projekter og små opgaver, sagsbehandling og udviklingsprojekter, og det foregår alt sammen i et omskifteligt og spændende miljø”,uddyber Helle Lange.

Stærk entreprisejurist

Du er uddannet cand.jur. eller cand.merc.(jur.), og du er fortrolig med AB18 og har relevant erfaring med entrepriseret. Det kan fx være fra bygherreside, entreprenør eller advokatsektor.

Vi ser også gerne, at du er rimelig fortrolig med udbudsdirektiverne og har erfaring med gennemførelse af udbud og udarbejdelse af udbudsstrategi og udbudsmateriale, herunder kontrakter for komplekse indkøb.

Derudover har du styr på forvaltningsretten, og det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde projektorienteret.

Du har markedsforståelse og forretningsinteresse og er i stand til at udarbejde strategier, udbud og kontrakter på baggrund af organisationens input og behov. Du synes, det er sjovt at indgå i et team af fagfolk og teknikere og du er i stand til at forklare juridisk komplekse problemstillinger for medarbejdere med en anden baggrund end dig selv.

Faglighed, fællesskab og work-life balance

Hos Vejdirektoratet arbejder vi hver dag for at skabe sammenhæng for de mange trafikanter, der benytter de danske statsveje. Vi gør vores bedste for både at højne sikkerheden, gøre trafikken grønnere og sikre, at Vejdirektoratet fortsat lever op til vores målsætning om bedre vej for pengene.

Hos Indkøb indgår vi som en integreret del i alle Vejdirektoratets projekter, først og fremmest på anlægsområdet, men også i indkøb og kontraktopfølgning vedr. komplekst udstyr, vejdrift, it og rådgiverydelser.

Vi stræber efter at sikre sammenhæng og rød tråd i Vejdirektoratets samlede indkøb og kontraktstyring, og et løbende fokus på effektiv, ensartet, sikker og gennemsigtig opgavevaretagelse samt på nedbringelse af omkostninger – både for Vejdirektoratet og sektoren.

Du får nogle gode rammevilkår hos os f.eks. mulighed for hjemmearbejde, stor selvstændighed i opgaveløsningen og et godt arbejdsklima med gode kollegaer.

Vi har et stærkt team, hvor vi prioriterer at hjælpe hinanden, når tingene går stærkt. Både fordi det sikrer det bedste slutresultat, men også fordi man skal kunne slippe jobbet, når arbejdsdagen er færdig,” afslutter Helle Lange.

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængigt af dine kvalifikationer. For den rette kandidat er der mulighed for ansættelse som special- eller chefkonsulent.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet i området Indkøb på Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal, 1577 København V.

Læs mere om os

Vil du vide mere om Vejdirektoratet og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef Helle Lange på tlf. 6193 0577 og/eller e-mail [email protected] eller fuldmægtig Michelle Tølbøll Petersen på tlf. 7244 3189 og/eller e-mail [email protected].

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest onsdag den 18. august 2021. Vi regner med at holde ansættelsessamtaler den 20. og den 23. august.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København V
  • Onsdag den 18. august 2021

Lignende jobs

  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og tilpasse en bred vifte af opgaver til dine interesser. Du får en alsidig rolle med mulighed for at beskæftige dig med miljøre..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i København

    Har du lyst til at hjælpe landets bilvirksomheder med branchejuridiske spørgsmål? Vil du være en del af et velfungerende team, hvor service overfor medlemmer og samarbejde med kolleger har højeste .
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i København Ø

    Vil du gøre en forskel i [xxxxx] og sætte dit præg på en nyoprettet rolle som teamleder for vores GDPR-team i afdelingen for informationssikkerhed? Om jobbet Du bliver spillende træner..
    • Jurist
    • København Ø
    Få mere info
  • Jurist i København K

    Opportunity About the jobAt Maersk we are embarking on an industry-defining transformation, on a bold new direction, expanding our capabilities to become a true end-to-end logistics provider .
    • Jurist
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København V over tid

Dato Alle jobs som jurister
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0