Kommunikationsrådgivere til Nationalt Kommunikationscenter COVID-19

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Kommunikationsrådgivere til Nationalt Kommunikationscenter COVID-19 Vil du være med til at styrke de danske myndigheders COVID-19 kommunikation?
Vi søger nu to erfarne kommunikationsrådgivere, der vil med på holdet i en spændende og travl kommunikationsenhed, der arbejder på tværs af myndigheder og ministerier.

Din opgave og muligheder
Din opgave bliver at hjælpe med at planlægge, koordinere og holde snor i myndighedes tværgående kommunikation til borgerne om COVID-19. Du skal være en stærk og rutineret rådgiver og formidler, der kan være med til at drive større kommunikationsprojekter, som strækker sig over længere tid. Samtidig skal du ikke være bleg for at arrangere et hurtigt pressemøde, skrive tekster til coronasmitte.dk eller holde snor i de mange agendaer og budskaber, der relaterer sig til COVID-19. Du skal være en skriftlig stærk formidler, som selv er i stand til at gøre vanskelige budskaber og regler til let forståelig borgerrettet kommunikation.

Du kommer til at arbejde i et dynamisk miljø, hvor du har mange bolde i luften, og det er derfor vigtigt, at du kan bevare overblikket, og at du besidder stærke evner inden for kommunikation. Da der er mange budskaber og projekter i gang samtidig, har du et godt overblik og har muligvis en baggrund som redaktør eller projektleder på et medie eller i en større kommunikationsafdeling. Det er en fordel, hvis du kommer fra en politisk styret organisation. Du kommer til at arbejde med strategisk og digital adfærdskommunikation, og det forventes, at du har styr på digital kommunikation. Foruden et tæt samspil med relevante myndigheder og ministerier, vil du samarbejde med enhedens øvrige medarbejdere, webspecialister, fagpersoner og kommunikationsfolk.

Om dig
Du har en relevant kommunikationsuddannelse fra CBS, SDU, DMJX eller lignende. Du kan arbejde med forskellige typer af kommunikationsopgaver - både på strategisk og formidlende niveau. Vi forestiller os, at du som minimum har 5 års relevant erfaring fra et bureau, medie eller stor organisation.

Du kan både projektlede større indsatser, men også agere det kreative producerende led i udarbejdelsen af borgerrettede kommunikationsprodukter. Du er positiv og energisk og kan begå dig i en organisation, hvor tempoet skifter, og hvor der er mange interessenter og aktører. Derfor arbejder du hurtigt og effektivt, når det gælder, og du er både struktureret, fleksibel og god til at samarbejde – og er indstillet på en omskiftelig hverdag.

Organisatorisk placering og enhedens arbejde
Stillingen er placeret i Nationalt Kommunikationscenter for COVID-19 (NKC), der er oprettet som et midlertidigt center under Udenrigsministeriet.

I det omfang behovet for COVID-19 kommunikation aftager, vil enheden kunne blive inddraget i kommunikationsopgaver, der vedrører andet end COVID-19.

Tiltrædelse
Stillingen ønskes besat snarest muligt. Det er en betingelse for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes, og at du kan opretholde din sikkerhedsgodkendelse i løbet af ansættelsen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Der er tale om en tidsbegrænset ansættelse frem til 31. december 2022, med mulighed for forlængelse. Du vil blive ansat i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevante faglige organisation.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er søndag den 1. august kl. 23:59. Vi forventer at afholde samtaler i uge 31-33. Stillingen søges under ”ledige stillinger” på www.um.dk. Vi skal have en målrettet og motiveret ansøgning, eksempler på dit arbejde samt et CV, der som minimum indeholder informationer om uddannelse, eksamensbevis med karakterangivelse, tidligere beskæftigelse, kvalifikationer, sprogkundskaber, referencer m.v. Vedhæftning af CV alene betragtes ikke som en ansøgning.

Du kan få svar på yderligere spørgsmål om stillingen hos lederen af Nationalt Kommunikationscenter Jakob Østerbye på telefon 24808272 eller [email protected]. Du kan også læse mere om ministeriets værdigrundlag, opgaver og organisation på vores hjemmeside www.um.dk. Har du brug for oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår, kan du frem til den 13. juli 2021 kontakte specialkonsulent Mette Juul Trepka på telefon 33921389 eller e-mail [email protected].

Udenrigsministeriet ser mangfoldighed som en styrke og ønsker at beskæftige medarbejdere med forskellig baggrund. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede, uanset per­sonlig baggrund, til at søge stillingerne.

SÅDAN BEHANDLER VI PERSONOPLYSNINGER

Om Nationalt Kommunikationscenter COVID-19
Nationalt Kommunikationscenter – COVID-19 (NKC) blev oprettet i 2020 og understøtter koordination af den samlede kommunikation om COVID-19. NKC er indtil videre organiseret som et midlertidigt center under Udenrigsministeriet og betjener derfra en lang række ministerier og myndigheder.

Om Udenrigsministeriet
Udenrigsministeriets mission er at arbejde for Danmarks interesser og værdier i forhold til omverdenen på en måde, der fremmer danskernes frihed, tryghed og velstand samt en mere fredelig og retfærdig verden med udvikling og økonomisk vækst for alle. I Udenrigsministeriets vision indgår, at vi skal være bredt respekteret som en kompetent, effektiv, udadvendt og serviceorienteret virksomhed, og at vi skal være en attraktiv og idéskabende arbejdsplads, der sikrer stor medarbejdertilfredshed og målrettet kompetenceudvikling. Vi har som fælles værdier, at vi som enkeltpersoner og organisation arbejder på grundlag af musikalitet, åbenhed, professionalisme, handlekraft og arbejdsglæde. Alle ledige stillinger i Udenrigsministeriet kan findes på www.um.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 01. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0