Studentermedhjælpere til kommunikationsopgaver i Sundhedsministeriet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Har du et skarpt øje for den gode historie og en stor interesse for sociale medier? Er du interesseret i at prøve dine kompetencer af i en presse- og kommunikationsenhed, hvor vi har en travl og omskiftelig hverdag? Så kan du blive en af vores tre nye studentermedhjælpere i Presse- og Kommunikationsenheden.

Om os
I Sundhedsministeriet er vi med til at sætte rammerne for et velfungerende, moderne og effektivt sundhedsvæsen og til at fremme danskernes sundhed og forebygge sygdom. Vi lægger vægt på at kombinere høj faglighed med en evne og lyst til at omsætte politiske mål til resultater. Vi har derudover store ambitioner om at blive endnu bedre til at kommunikere gennem sociale medier.

Din hverdag hos os
Som vores nye studentermedhjælper bliver du en del af en travl og spændende hverdag i en afdeling under Minister- og Ledelsessekretariatet, hvor mange opgaver skal løses i et højt tempo. Humøret er højt og opgaverne er sjove og lærerige. Du kommer til at indgå i Sundhedsministeriets SoMe-team, der arbejder med sociale medier og pressemonitorering, og skal også arbejde med vores intranet, hvor du skal finde den gode historie, lave små film og hjælpe med at holde dine kolleger opdateret.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i at:

  • monitorere historier i pressen og på de sociale medier
  • opdatere og vedligeholde Sundhedsministeriets hjemmeside
  • udarbejde indhold til vores intranet

  • bidrage til udarbejdelse af indhold til de sociale medier.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Du er i gang med en uddannelse inden for journalistik, kommunikation, statskundskab, folkesundhedsvidenskab, IT-universitet el. lign. og brænder for at udvikle dine faglige kompetencer inden for monitorering, formidling og politisk kommunikation.

Vi forventer, at du:

  • er struktureret og detaljeorienteret i din arbejdsgang og planlægger din tid i henhold til overholdelse af deadlines
  • er en dygtig formidler med styr på grammatik og skriver letforståeligt
  • er god til at samarbejde, og går til opgaver med højt humør.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med billede-, lyd og videoredigeringsværktøjer, og hvis du har erfaring med web-publicering.

Vi tilbyder
Du får en udfordrende og studierelevant stilling i et ministerie, der er relevant for hele samfundet. Som student får du et grundigt indblik i den daglige ministerbetjening i et departement og i samspillet mellem ministeriet og medierne. Du får mulighed for at supplere dine studier med konkrete erfaringer inden for formidling og systematisk afrapportering af dagsordener i medier og i den offentlige debat, mens du spiller ind med løsningsforslag.

Om ansættelsen
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK), jf. aftalens bestemmelser vedrørende timelønnede.

Den gennemsnitlige ugentlig arbejdstid er 15 timer, som tilrettelægges fleksibelt i forhold til undervisning og dine eksamensperioder.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til Kommunikationschef Ulrik André Bøgelund på +45 2420 5730.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV samt relevant dokumentation (indskrivningsbevis samt karakterudtræk). Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 31 og 32.

Du kan læse mere om os på www.sum.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København K
  • Lørdag den 31. juli 2021

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for medlemskommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den student, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København V

    Fri kontakt
    I DI’s europapolitiske afdeling søger vi en ny kollega, der med fast base i Bruxelles skal bidrage til vores arbejde med politiske analyser og kommunikation til vores medlemmer på tværs af dansk erhvervsliv og sektorer. DI’s kontor i Bruxelles er en spydspids for dansk erhvervslivs politiske interessevaretagelse i Bruxelles.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetDette er studiejobbet for dig, som har en journalist gemt i maven og brænder for at opsøge gode historier i en organisation. Med kyndig sparring med virksomhedens Kommunikations- og bær..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0