Projektleder (erfaren fuldmægtig eller konsulent) til analyser på sundhedsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du udfordres i en hverdag tæt på det politiske? Vil du være med til at skabe endnu bedre velfærd på sundhedsområdet? Har du erfaring med at forme og drive analyser fx fra en analyseenhed eller konsulentbranchen? Så er du måske vores nye kollega i kontoret for Sundhedsøkonomi og Analyse.

Om os
I kontoret for Sundhedsøkonomi og Analyse har vi ansvaret for større analyser, beslutningsgrundlag og udvalgsarbejder, der bidrager til bedre incitamentsstruktur, styring og ressourceanvendelse på sundhedsområdet. Vi anvender data til analyser, der inspirerer og understøtter politiske initiativer til gavn for patienter og borgere.

Vores målsætning er at bidrage til mest mulig velfærd for pengene. Vi er med til at dokumentere økonomi, aktivitet og kvalitet på sundhedsområdet, vi driver og bidrager til større strategiske projekter på sundhedsområdet, og vi koordinerer en række politiske forhandlingsprocesser på ministerområdet, fx økonomi- og finanslovforhandlinger. Det seneste år har vi brugt det meste af vores tid på COVID-19 og har bl.a. haft ansvar for ministerbetjening om epidemiovervågning samt for regeringsprocesser og forhandlingsforløb om genåbning. I den kommende tid begynder der igen at være mere fokus på andre opgaver.

Kontoret, der består af 14 AC-medarbejdere og 3 studenter, er organiseret i en teamstruktur med tre teams: Et team der sidder med styring og forhandlinger, et team med ansvar for epidemiovervågning- og håndtering og et nyt team, som skal sidde med analyser.

Din hverdag hos os
Du bliver en del af kontorets analyseteam, hvor du skal være projektleder på analyser med fokus på centrale udfordringer i sundhedsvæsenet. Teamet har en konsulentrolle i forhold til fagkontorerne i ministeriet og udarbejder i tæt samarbejde med kontorerne, men også andre enheder i ministeriet, analyser og beslutningsgrundlag for politiske initiativer på sundhedsområdet. Nogle analyser vil teamets medarbejdere selv være ”udførende analytiker” på og stå i det tilfælde for dataindsamling, dataanalyse og formidling. I andre analyser vil din rolle som projektleder bestå i at være med til at definere, bestille og løbende kvalificere analyser, som udføres af vores styrelser eller konsulentfirmaer.

For alle typer af opgaver gælder det, at der vil være tale om et tæt samarbejde med andre kontorer i ministeriet og eksterne samarbejdspartnere, og hvor opgaven handler om at skabe fælles fodslag og sikre sammenhæng mellem faglige og politiske ønsker. Du får derfor en bred kontaktflade både internt i departementet og til ministeriets styrelser, men også til eksterne samarbejdspartnere som bl.a. Finansministeriet, Danske Regioner og KL.

Hos os bidrager du til den faglige og politiske proces på et højaktuelt velfærdsområde og du får fingrene i problemstillinger og løsninger, som involverer milliarder af skattekroner og har mærkbare konsekvenser for tusindvis af mennesker. Vi har en varieret arbejdsdag med opgaver med korte og lange frister. Du skal være indstillet på at levere på begge typer af opgaver. Til gengæld lover vi dig en stejl læringskurve fra dag ét og et stort ansvar.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse, fx cand.scient.pol, cand.scient.san.publ., cand.polit. eller cand.oecon., og flere års erfaring med selvstændigt at udføre analyser, fx fra konsulentbranchen eller en analyseenhed.

Herudover lægger vi vægt på, at du:

  • har flere års erfaring med analysearbejde og brug af både kvantitative og kvalitative metoder
  • kan formidle komplekse problemstillinger i et klart sprog både mundtligt og skriftligt
  • har en god procesforståelse, kan skabe overblik og sikre at relevante interessenter inddrages kan skabe overblik
  • arbejder selvstændigt, tager ansvar og bidrager med nye tanker og ideer
  • er en holdspiller, er engageret og har et godt humør.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til sundhedsområdet eller andre velfærdsområder, men det er ikke en forudsætning.

Om ansættelsen
Afhængig af kvalifikationer bliver du ansat som enten fuldmægtig eller konsulent efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Sker ansættelse som konsulent vil du være omfattet af overenskomstens bilag 4 vedr. protokollat om special- og chefkonsulenter.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til kontorchef Pernille Tougaard på tlf. 24 94 22 96.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 33.

Læs mere om os på www.sum.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København K
  • Torsdag den 12. august 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i Frederiksberg

    Hvis du har en passion og et talent for identificering og optimering af eksisterende og nye processer, og brænder for at effektivisere og udvikle? Så er det lige dig vi søger. Jobbet som Proces..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Danmarks største kæde af Oticon certificerede hørecentre søger en Kundekoordinator til vores butikker i Næstved og Sorø. Audika - Danmarks førende kæde af Oticon-certificerede hørecentre Au..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København S

    Sweco Architects søger erfarne projektledere til spændende projekter inden for Nybyg og Energi.Vi er i Sweco Architects en tegnestue med fokus på integreret rådgivning og arbejder på tværs af f..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København K over tid

Dato Alle jobs som projektledere
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0